Хотелите във Велинград - 11

• 46 504
  • 784
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте! Много ми се иска да си спретнем едно бързо СПА в скоро време и тъй като не сме били във Велинград имам един въпрос, относно логистиката. Не сме шофьори и може би ще отидем с теснолинейката, та има ли някакви таксита около гарата, които да използваме? Хотелите, които съм набелязала, май са доста отдалечени. Акватоник и Вела хилс, благодарение на всички вас в тази тема. bouquet

# 376
Аз лично препоръчвам Аре Спа.За мен това е хотела в който има всичко от което се нуждая за една хубава почивка.Храната е много вкусна,обслужването е на ниво,чистота.Напълно си отговаря цена-качество

# 377
Здравейте! Много ми се иска да си спретнем едно бързо СПА в скоро време и тъй като не сме били във Велинград имам един въпрос, относно логистиката. Не сме шофьори и може би ще отидем с теснолинейката, та има ли някакви таксита около гарата, които да използваме? Хотелите, които съм набелязала, май са доста отдалечени. Акватоник и Вела хилс, благодарение на всички вас в тази тема. bouquet
Има таксита, придвижването става бързо и цената им е съвсем добра. Виж за теснолинейката нищо не зная, аз ходих с рейса.

# 378
Благодаря, мили! Теснолинейката  ние си я обичаме, ходим с нея до Банско, а пък точно в този сезон е адски красиво. Единственият  минус е 5 часовото пътуване, но на нас ни допада преживяването.

# 379
  • Mostly in my mind
Ехааа, тази теснолинейка до Банско ли ходи? Страхотно, не знаех. Дано един ден се наканим да се возим. Голямо желание имам. Не ми се мисли наистина колко ще е красива природата тези месеци.
И като казахме Банско, извинявам се, че е извън темата, но някой ходил ли е и има отзиви от Хот Спрингс Медикъл енд Спа?

# 380
И аз го гледам и се чудя за него. Само суперлативи чета. А теснолинейката ходи чак до Добринище. Simple Smile И има няколко, може би 4 или 5 от сутрин до вечер.

# 381
5 часа....има ли тоалетна в тази теснолинейка?

# 382
  • Mostly in my mind
Даже и вагон  ресторант има май, ако не се лъжа.
Като сме били в Спас ми е правило впечатление,  че наистина на сравнително често минава. В 4 сутлинта ме е събуждала. Simple Smile

# 383
  • Пловдив
Хот Спрингс! Харесвам го много. Но ако харесвате Арте, Хот Спрингс няма да ви хареса. Обикновено пускат изгодни оферти преди ски сезона.

# 384
5 часа е от Септември до Добринище. То си е по-скоро атракция. Има тоалетни, вътре е чисто и спретнато. Не е подтискащо като ужасните ни влакове. Има хора, които го използват ежедневно, поради простата причина, че спира на всякакви знайни и незнайни села по баирите, до които едва ли има друг обществен трансорт. До Велинград се стигаше за около 2-2:30 часа.
По едно време пътят се пресича с шосето и колите много се радват. Машиниста пуска клаксона(не се смейте, не знам как се казва това на влака Laughing), а всички от колите махат. Много е готино.

# 385
  • Mostly in my mind
Не съм била В Арте.

# 386
Ама това с теснолинейката звучи много добре

# 387
На мен ми хареса и в Арте, и в Хот спрингс. 😊

# 388
Теснолинейката има две спирки във Велинград,едната от тях,втората е на две минути от Акватоник и на пет от Свети Спас.

# 389
  • София
[video][В Хот Спрингс нямаше нещо, което да не ми хареса. Стаите, големи, просторни, храна, спа... Всичко на ниво.

Общи условия

Активация на акаунт