Хотелите във Велинград - 11

• 45 818
  • 784
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Здравейте,
Знаете ли дали външния басейн (на покрива) на хотел Инфинити, ще работи в началото на април, делнични дни.
И наистина ли са толкова хлъзгави плочките до басейна? Rolling Eyes

При резервация директно в хотела, знаете ли дали ще искат да платя предварително или чак там на място?

Благодаря предварително!

Последна редакция: пт, 07 фев 2020, 09:11 от Линдория

# 706
Здравейте,
Знаете ли дали външния басейн (на покрива) на хотел Инфинити, ще работи в началото на април, делнични дни.

При резервация директно в хотела, знаете ли дали ще искат да платя предварително или чак там на място?

Благодаря предварително!

За най-точна информация защо не звъннете в хотела,за да не се окаже,че някой после Ви е подвел?

# 707
Здравейте,

Благодаря предварително!

Плочките до кой да е басеин обикновено са мокри и зависи от обувките дали ще ви пързаля или не. И това най-общо казано. Grinning

Мисля, че април месец няма да е топъл басеина на покрива. Може да е пълен, но водата ще е сравнително хладка. Но за най-сигурно - питайте си самия хотел.

# 708
Разбира се, че има значение вида на плочките.  Когато са мокри, някои много се пързалят, много повече от други.
Инфинити не съм посещавала и не мога да кажа.

# 709
Здравейте, натиснаха ме разни проблеми, изби ми тапата и набързичко препрочетох темата,  и направих резервация, да направим  рестарт Simple Smile  Желанието ми бе  Акватоник, но нямаше места и в неделя пътуваме за Роял спа. Дано случим и останем доволни. Във Велинград сме посещавали Свети Спас, не е лошо но за 5 * спато не е уаууу.. Очаквайте отзиви, дано сме направили правилен избор!

# 710
Здравейте,пиша в темата ,за да изберем хотел.Признавам си не съм чела назад темата Relaxed .Препоръчайте ми хотел с хубаво СПА в центъра на Велинград или близо до автогарата.Благодая ви предварително.
До автогарата не знам хотел съвсем близо, единствено Жери е съвсем близо до нея , а и до центъра. Но е нисък клас хотел и спа -то не знам да има, басейн малък съм виждала на снимка и има изхранване, хората са доволни за цената. Виждала съм го само отвън (минавала) не знам...

За в центъра , на самия площад е хотел Здравец, близо е до автогарата, но си има едно 15-20 мин май ходене до него или такси си вземете. Той е с повече екстри, басейни, влизала съм да го видя, но не съм отсядала. Знам, че храната там е много добра, но за спа и стаи не знам. Вижте снимки в Букинг за ориентация, май скоро беше ремонтиран.  Съвсем близо до него е Рич, до горичка, реновиран, сега има повече звезди май и доста скъпо вече идва, добро спа има, басейна не е голям, съвсем близо е до центъра. Аура е до него близо, Аква Вива също, Двореца, но са с различни цени и зависи колко сте предвидили за почивката.  А може и други да има, тези се сещам.

# 711
В Роял спа предоставят ли халати , т.е осигурени ли са или да си носим ?

# 712
В Роял спа предоставят ли халати , т.е осигурени ли са или да си носим ?

Има в стаите. Отделно в СПА-то дават срещу карти допълнително по една кърпа на човек на ден.

# 713
  • в рaя
Здравейте, знаете ли на кои хотели може да се ползват само вътрешни, минерални басейни без нощувка? Ще отсядаме в Цигов чарк и искаме ден релакс с басейн, следващата седмица на февруари Simple Smile

Последна редакция: сб, 08 фев 2020, 21:53 от ·٠•●♥☆тупурче☆♥●•٠·

# 714
  • Някъде по Дунава
Тупурче, в Елбрус, Аура пускат външни посетители. Има и други хотели, но забравих кои. Просто звънни в хотела, който ти харесва и питай. Ние така направихме лятото. По принцип почивахме на място без басейн и ползвахме градския аквапарк,но за два дъждовни дни търсихме закрит басейн.

# 715
Лъки лайт също.

# 716
  • София
Здравейте. На 27 февруари отиваме за 2 нощувки във Велина спа. Благодаря за коментарите за хотела.
Бяхме в него преди 3 години и останахме доволни.

# 717
Ние бяхме в Рояла тази седмица. Беше фраш. Много народ, особено сутрин и вечер в ресторанта. Много деца също. Ако някой иска релакс, и няма деца, не му е там мястото. Може и заради ваканцията да беше това, не знам. В СПА-то има място за всички. Бива. Нищо по-различно от навсякъде. Хотела е добър, храната хубава. Пет дни бяхме, установихме, че са ни много за такъв вид почивка. Доскуча ни. Иначе и вечер има какво да се прави - бирлярд, игрални маси с шах, дама и подобни, друга стаичка с още игри, извън хотела не сме излизали. Само веднъж през деня до центъра и това беше. Имам забележки, като например, че диспенсъра за вода в ресторанта го оставяха само сутрин, а вечер го прибираха, за да може да си поръчваш и плащаш. Кърпи за СПА-то можеш да вземаш еднократно за деня, а знаете, че се мокрят бързо и нямаш право на втора. Малко некъдърно, както се изрази дъщеря ми, но това била политиката на хотела. Спасителите ги няма в гъбите, единия почти през цялото време си цъкаше на телефона и стоеше почти с гръб към басейна. Не знам дали биха могли да реагират при ситуация.
Всеки път като се прибера от почивка, се питам дали бих се върнала тук отново. Още не съм намерила мястото, където искам да се връщам пак, и пак. Следя и морските теми, и там дърво. Дали се наситихме, не знам. Пък за скъпарски почивки по други континенти нямаме възможност.

# 718
Ако някой иска релакс, и няма деца, не му е там мястото. Може и заради ваканцията да беше това, не знам.

Ако някой иска релакс по нашенските спа хотели, има няколко задължителни критерия:
1.  В никакъв случай в почивни дни, особено по официални празници или дните между тях (напр. между Коледа и Нова година). В делнични дни е по-спокойно.
2. В никакъв, ама в никакъв случай по време на ученически, грипни и т.н. ваканции. Simple Smile
3. Желателно е посещение „извън сезона“. Край морето – в студените месеци. В планината – през пролетта и есента.
4. Всичко дотук изброено не дава гаранция, че ще се насладите на спокойна почивка. Но увеличава максимално шансовете...

# 719
Толкова разчитах през априлската ваканция да заведа детето във Велинград, но май ще се откажа от този период. Има ли някой скоро посещавал хотел Здравец
 В други форуми попаднах на доста лоши отзиви откъм хигиената. Но бих се доверила единствено на препоръките тук.

Общи условия

Активация на акаунт