⭐️Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги⭐️тема 21

• 15 350
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
Цитат
sayismanfanarab
💥 Първото съобщение за поредицата ще дойде днес👊💣💥

# 121
Здравейте! Невероятен ден!

Бурята, може да е заплаха за край.
Или обещание за ново начало.

# 122

Цеце, ние сме избързали с коментарите си около повторенията на "Сега и завинаги". Няма да приключи днес сериала, утре ще има още 2 епизода. В момента върви предложението за брак. Фатих пак ме "повдигна от стола". Защо не мога равнодушно да изгледам този момент?! Не съм добре - хипнотизирана, обладана и неадекватна се чувствам в моменти като този. Прехвърлих публикациите си от 2018 г. и тогава съм била толкова крайна, дори и Нур съм нападнала и обвинила.
Скрит текст:
Цитат
А въпроса за женитбата ме накара да се замисля за Нур - нещо не мога да я разбера. Независимо момиче, опитва се  сама да се бори с живота, да стои сама на краката си, както непрекъснато повтаряше на Ийт. Не желае да приеме никаква помощ от бившия си съпруг, но за сметка на това пък приема за втори път предложение за брак от други мъже. Хем самостоятелна, хем някой все да я води за ръка. Това противоречие ме дразни! Една наистина самостоятелна и уважаваща себе си жена според мен не би постъпила по този начин. Ще се бори сама, ще преодолява пречките и трудностите в живота сама, оставайки вярна на любовта си. Нур за втори път предаде Ийт, въпреки че го обича. Това не е силен характер.
     А Фатих, приятелят, душеприказчикът, човекът, който единствен разбира Нур  за пореден път показа своя егоизъм. Мисли само и единствено за себе си и своите чувства, изобщо не го вълнуват чувствата на Нур. Ако беше наистина добрият приятел нямаше да предложи брак на Нур в най-напрегнатия за нея момент.
     Отчаяна, объркана, изоставена от Ийт, мислеща и за трагедията, която изживява Елмаз, преживяваща и страданията на Мерт, Нур се нуждаеше от истински приятел, а не от кандидат жених. Нур имаше нужда от рамо, на което да поплаче,  от човек, който да я разбере, да съчувства, да помогне, да излекува раните й, а не насила да надене годежен пръстен на ръката й в тази напрегната обстановка.
    Но Фатих няма време, трябваше да притисне Нур, за да получи отговора, за който толкова дълго мечтае. Какво значение има факта, че Нур страда - по-важно е, че Фатих е щастлив!

Но пък маминия хубавец съм го издигнала на пиедестал и поддържам разпалено неговото его:

За пореден път Ийт показа силния си характер и превъзходството си над Фатих.
„Старанията ти няма да отидат напразно, боецо! Няма да се меся! Бурята утихна и ти си сигурният пристан!“
Това е силна любов - въпреки всички и заради всичко. Да се бориш за любимата си тайно, да надмогнеш страданието и сам да я повериш на друг. За това се иска сила, смелост и жертвоготовност. Да загробиш чувствата си, за да не страдат двама души. Да мислиш за сина си и любимата, но да забравиш за себе си и да се стараеш да не показваш колко си нещастен и наранен. „Търсех верния отговор! Трябваше да намеря отговора заради самия себе си, разбираш ли! Бях принуден да убедя сърцето си в истината! Трябваше да го направя!“ Това е Ийт Козан! Ще страда, за да бъдат щастливи другите! Ще умира бавно, за да даде живот на другите! Ще живее – за другите!

Настроение!

# 123
Blue Heart Blue Heart

Nature SunnyВ днешния горещ летен ден какво по - хубаво от  разходка с яхтата на Козан Heart Eyes

Nature Sunny Nature Sweat Drops Cupid

# 124

Да продължим с разходката:

# 125
Няма нищо, че сме избързали, ако трябва пак ще ги изкоментираме, да ни помислят тотално за луди.
Еми, много си нападнала Нур, тя не го заслужава. Тя само е изгубила пътя в момента и няма никаква представа на къде да поеме. Ийт я лъже и тя усеща това, Фатих я притиска и тя се люшка в неизвестността. Слабостта на Нур е добротата и всеки се възползва от това й благородно качество. Как Фатих очаква, че ще е щастлив или пък, че ще съумее да направи Нур щастлива от едната й благодарност. Благодарността не е любов, нито ще се превърне в любов.
А за Фатих, нали знаеш, че каквото и да кажеш, какъвто и епитет да му прикачиш, аз съм съгласна. Много жесток момент е и този, в който Фатих каза на Ийт за датата на сватбата. Какво искаше да постигне, та Ийт си беше в безисходица, така само още повече го измъчваше.
Елмаз ме изуми, въпреки болката си, се опита да даде верния съвет на Нур, и да й покаже верния път. Харесаха ми разговорите им и у тях, и в булченския салон. Когато Фатих звънна на Нур и тя не му вдигна се видя и неговата несигурност, въпреки всичко той знаеше, че Нур във всеки момент може да се откаже. Несигурен, знаещ че не е обичан, но искащ това което не е негово, интересна дилема в която егоизма надделя.

# 126

Kissing HeartКрасиви..влюбени..щастливи..страхотни!!

# 127
     Цеце, утре ще бъде финалът! Имаме 2 дни да станем за "резил", но трябва да минем през ада на изстрела, да умираме с Ийт и Нур и да възкръснем на сватбата. Ще довършим повторенията на сериала, за да започнем отново да си припомняме най-прекрасните моменти. И тържествено обещавам, че от следващата седмица ще изтрия от коментарите си Фатих, няма да го споменавам никога повече. Но няма да мирясам докато не направя един колаж - Фатих скрит в храстите, скубе мустак и наблюдава сватбената церемония.  

Елмаз ми хареса - доста са се постарали сценаристите при нея. Промяната в мисленето и поведението й е очевидна. Беше много сладка с пистолета в ръка, успя да шокира Назан и Джахид. Гледайки този момент си дадох сметка на какво е способна една майка, за да защити и спаси чедото си. И пълната противоположност - Иджлял, която не мога да възприема дори като майка, а за Айтюл пък да не говорим.

Софиии, в следващия пост ще наблегна и аз на романтиката и харизмата на Нур и Ийт Козан.

# 128

Flowers BouquetЕМИ*  вашите коментари за Фатих са ми интересни защото на мен ми харесва
като приятел който беше до Нур в най-тежките моменти и никога не съм го приемала като заплаха
в любовта между нашите влюбени гълъбчета..затова няма да е лошо колажите да са повече
и да има дори романтична фантазия м/у него и Нур - пръстен,писмо,спомени от детството..много ще е интересно
и ще внесе допълнително разнообразие в темата ни..
Stuck Out Tongue Winking Eye Hands Ok Hand

# 129
Аз също обещавам, че от другата седмица няма да споменавам Фатих с лошо, не обещавам, че няма да го спомена някога, но не и в черните краски, както ми е сега пред очите.
Еми, ''Но няма да мирясам докато не направя един колаж - Фатих скрит в храстите, скубе мустак и наблюдава сватбената церемония.'' - това ще е велик момент.
Защото пък Назан е направо образец на майчинство.
Софи, аз не съм приемала Фатих като заплаха за любовта на Ийт и Нур, а по скоро както малко дете тропа с крак и се въргаля по земята и казва искам. За мен той искаше любовта, която Нур изпитва към Ийт. Нормално е всеки човек да търси любов, но не и да иска да я открадне. В поведението и постъпките му не видях приятеля Фатих, а мъжът който иска това което е на друг, любовта, която е на друг...

И от мен малко романтика

# 130
    Софи, ще помисля сериозно върху предложението ти!
    А сега любимото ми видео и песен - за мен това е продължението на тази прекрасна любовна история - всичко отначало, но с усмивка и позитивизъм - Heart Nur Heart Yigit, Roxette – It Must Have Be Heart

# 131

г-н Иит има нов проблем - новата му сестра е откраднала дизайнерските бижута
на Иджлял и Нур трябва да го успокои..
Kissing Heart

# 132
г-н Иит има нов проблем - новата му сестра е откраднала дизайнерските бижута
на Иджлял и Нур трябва да го успокои..
Kissing Heart

Софи, късметлия е г-н Ийт, секретарката на Джахид винаги е на разположение, притичва се на помощ веднага. Това е предимството на шефа - вдига телефона и в стаята му нахлува усмихнатата, влюбена до уши и готова да помогне Нур Козан.

# 133
Heart EyesУауу.. много са красиви Нур и Иит..
страхотни колажи и гифчета,благодаря ти ЕМИ*!!
Flowers Bouquet
Цитат

Flowers TulipЦЕЦЕ* някъде отиде и ни остави без следобедно изкушение
но поне по един разхладителен коктейл да опитаме..и сладолед разбира се!!
Joy

Green Heart

# 134

И Цвети ни се загуби - няма време нито за кафе, нито за следобедно изкушение, а снимките на Амине ни липсват.

Велви явно е на уикенд без нет и телефон, но и Феми не се появява, а Цуфи, съвсем го закъса с ремонта.

Софи, коктейла и сладоледа ще си ги поделим аз и ти!

Общи условия

Активация на акаунт