⭐️Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги⭐️тема 21

• 15 376
  • 736
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте, момичета!

Какво е почивният ден, ако не го споделим - с любимия човек, с добър приятел, с чаша горещо кафе и душа, изпълнена с красота и надежда ...

Споделено и обичливо да ви е!

Последна редакция: нд, 25 авг 2019, 11:19 от Emiliya

# 466
Здравейте!  Забавен ден!

Сърцето никога не се колебае. Колебаят се хората, които не слушат сърцето си.

# 467
    Софи, с този музикален поздрав ти направо ме разтопи ... Благодаря ти! На фона на тази чудесна песен започнах колажите за новата тема с такъв хъс, подтикната и от коментарите, и чудесните снимки, които пускате, момичета! Страхотни сте!

# 468
Heart Broken Heart

Flowers BouquetЕМИ* аз продължавам да съжалявам че сценаристите не намериха повод
за танц на двамата сладури..само с Иджлял го вързаха но си беше пародия..
Joy
..в новата тема очаквам много кадри на Шампиона* с бебета..деца, жени и лекуващ* персонал
..е-ее може и нещо от ринга с жълтите боксерки.. но не съм фен на бокса..
Joy Joy

# 469

Софи, наистина сценаристите са ни задължени - можеха да внесат още малко романтика - един чувствен танц нямаше да навреди на имиджа на високомерния и безпардонен Ийт Козан, а щеше да ни развълнува още повече. Представям си как биха го направили Толга и Амине, влагайки цялата си харизма и страст. Но, уви! Липсва ми още един финален епизод, разкриващ реализираната любов на тези изстрадали, но безумно обичащи се две сродни души.

А от "Шампион" очаквам един вълнуващ сценарий и добре поднесена история за Кавкас. А на ринга (аз също не обичам бокс) ще се наслаждавам на едно изваяно тяло на невероятния Толгахан. 

# 470

Скрит текст:
 Софи, наистина сценаристите са ни задължени - можеха да внесат още малко романтика - един чувствен танц нямаше да навреди на имиджа на високомерния и безпардонен Ийт Козан, а щеше да ни развълнува още повече. Представям си как биха го направили Толга и Амине, влагайки цялата си харизма и страст. Но, уви! Липсва ми още един финален епизод, разкриващ реализираната любов на тези изстрадали, но безумно обичащи се две сродни души.

А от "Шампион" очаквам един вълнуващ сценарий и добре поднесена история за Кавкас. А на ринга (аз също не обичам бокс) ще се наслаждавам на едно изваяно тяло на невероятния Толгахан. 

Heart Eyesпу..пу..да не са му уруки..
ако може повече да гледаме тренировките
за да няма аркади по лицето.. а да-а..намерих роля и за албанската пиявица,
малко, но от сърце - от дълги години красивите момичета са неизменна част
 от всеки боксов двубой,
 които нажежават атмосферата по време на почивките между рундовете,
 показвайки с табелки кой рунд следва..!!
Joy Joy

Joy Hands V Moneybag

# 471

Софиии, нали съм ти приятел?! Не ме стряскай с албанската пиявица - хич не ща да я гледам. Да си седи вкъщи, да се грижи за Ефехан и да пее с цяло гърло, но да е по-далеч от Кафкас.
    Подхвърли за албанката и аз виж какво намерих. Не можах да повярвам на очите си, та се наложи и Google да ми помогне - ама това наистина е Алмеда. Дали ако Толга я беше видял тогава щеше да се влюби в нея. Милата ми тя ... имало защо да прави пластики!
    Слагам всичко в скрит текст, че да не се плашите. Ако искате да видите още и да разберете повече за съпругата на Толга, хвърлете поглед и на статията.

Хайде сега да си пусна красавеца!

(шапката е на Амине, да не си помислите, че е Алмеда)

# 472
Здравейте, момичета.
Връщам се от събор, хапнахме, пийнахме......а вие сигурно си чакате сладкото изкушение.

А аз съжалявам, че сценаристите не използваха и певческия талант на Амине. Прекрасен глас. Само в първи епизод Амине запя с радиото, но стана нещо и Ийт и се скара и се приключи с пеенето.

Скрит текст:

# 473
Ами Еми, и тогава, и сега все на травестит ми прилича пиявицата.

По- добре да ви почерпя

А с това ще се опитам да залича от съзнанието си албанката, силно се надявам и на вас да помогне

Цвети, благодаря за почерпката, този път аз първа се нареждам

# 474

Цвети, благодаря за сладкото изкушение. Този път Цеци е решила да е по-красива от мен и се е подредила първа.
Но нищо, аз пък ще си грабна и коктейл, а при толкова много благинки има и за мен.

Цвети, ти ме подсети за песента на Нур в колата. Беше много сладка и изненада навъсения Ийт Козан!  

# 475
Греховна красота , разбива женски сърца  smile3544 smile3544 smile3544
 Хазар го е споделила в инста си

бяла ризка   бонбонче сладко Yum
рускините полудяха и са сложили това

Грабвам от коктейла и сладкото    bouquet

тук  е хубав Heart Eyes

Днес Арас Булут празнува рожден ден . Да е жив и здрав и  още много роли да направи .

колегата от Ямата

екипа на Ичерде

Последна редакция: нд, 25 авг 2019, 23:00 от femmi2

# 476
Flowers HibiscusЦВЕТИ* благодаря,не мога да устоя на тези вкусотии,
хапвам и преглъщам с удоволствие..и от коктейлите на ЦЕЦЕ** не се отказвам..
красотата трябва да се поддържа..!!
Yum Yum

Flowers BouquetЕМИ* и от твоите красоти* ще искам още но не знам
 с коя да започна..може би с писането на чекове
в първата агенция на Нур!!
Joy Joy

.. ВЕЛВЕТ** я няма тези дни..да не си пие чая и кафето в "Пиер Лоти"

ФЕМИ* бонбона с бялата риза е супер греховен  -
 но и красавеца с бялата тениска е същия,
страхотни мъже..черешката на тортата!!
JoyHands V

# 477
# 478

Жив и здрав да е Арас и да продължава да ни вълнува от екрана!  
     Феми, благодаря за информацията и хубавците, които си ни донесла. Не съм забравила за поздрава. Заповядай!

Софи, ще пусна гифчетата с уникалния Ийт Козан - за него трябва да отделя цял пост, не мога да го оставя на втора позиция. Той трябва винаги да е №1.

# 479
Аууу на тази снимка Арас  е  супер . Не е красавец , има харизма и талант .
Мерси за Поздрава Flowers Sunflower Ръкомаха,тя  си мисли че го спира за помощ ,а господина му казва Мараба на тираджията .Joy Плаши ги с вълците. Като искаше да избяга  и монтьорчето го предвиди  не можа да запали . Еми имаш ли от тези гифки . Не съм гледала много пъти сериала като вас  имам спомени и си го харесвам .  

Чачо излиза ваканция и усещам ще си развее крокодила по морето или отлетят заедно за Щатите .

Последна редакция: нд, 25 авг 2019, 22:59 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт