⭐️Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги⭐️тема 21

• 15 286
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте! Хубав ден!

В бъдеще при вас ще остане само това,
което обичате и което ви обича.
Всичко, което се е въртяло около вас без любов,
ще си отиде, както течащата вода си отива.

Петър Дънов

# 646

Здравейте, момичета!

„Мечтайте, дерзайте и живейте по-щастливо, защото мечтите изпълват живота ни със смисъл и правят нашия свят по-добър и по-красив. Мечтайте активно! Всеки ден!”

Спорна сряда!

Момичета, отново ще трябва да оставя само на вашите грижи и внимание маминия красавец. Пазете го и следете изявите му! Ще отсъствам до неделя. Този път ще се разхождам по Канале Гранде във Венеция.  
     Пожелавам ви приятни и ползотворни минути в темата! Забавлявайте се и пишете спокойно. Ако до неделя приключите тази тема MAMA-AN ще се погрижи да пусне новата. Дерзайте!

# 647
Еми, весело прекарване във Венеция, да ни донесеш много настроение и снимки.

# 648
Емиии , мила приятна разходка във Венеция и лек път.
Завиждам ги благородно, ний ще я гледаме на картинка . Да донесеш снимки и разкажеш .

Ще пазим маминият колкото можем Joy
Сори не се въздържах да  сложа тази идилия , влюбени гълъбчета ,  албанката  кифлее отвсЕкъде  . Той си я избрал и е щастлив това е важното .

няма да я крия дано не се сърдите .

Последна редакция: ср, 04 сеп 2019, 15:56 от femmi2

# 649
# 650
Gift Heart

Animal Paw PrintsШафак Пакдемир/Иджлял..Sleeping

Да видим д-р Суна дали ще бъде поне малко добра партньорка на Толга
както бяха двете красавици до него и направиха страхотния Хит

Purple Heart

Heart Exl

# 651
Purple Heart Purple Heart

Blue Heart Blue Heart

..красива и романтична Венеция..ЕМИ* хубаво да си изкараш..

Скрит текст:

Момичета пишете по-често..
Musical Note Flowers Bouquet

# 652
Здравейте! Прекрасен ден!

- Какво правиш?
- Плача.
- Хайде да поиграем!
- Още не съм си доплакала.
- Запомни до къде си стигнала. Утре ще си доплачеш!

Антон Желев

# 653
# 654
Софи, потърсих малко информация по твоя въпрос за светии в мюсюлманската религия. Наистина нямат, нито от мъжки, нито от женски пол.Те почитат само и единствено Аллах/Бог, само той е неземно същество. Имат пророци, но те са земни хора с много силна вяра и са връзката на Аллах с човеците. Мохамет е последния пророк и с най- силната вяра. Нямат непорочно зачатие, нямат икони... При тях няма да се видят рисунки на хора или животни, защото се смята за идолопоклонничество... Вярват само в Бог, съдбата и съдния ден.
Това е в общи линии, ако искаш повече ще кача статията.

Началото на съдбата на Нур и Ийт

# 655
# 656
Flowers HibiscusЦВЕТИ* приятно е  със снимките и кадрите на Толга и Амине,
хубава двойка която е удоволствие да я гледаш,благодаря ти..
както писах и вчера, дано новите партньори
да са на нивото на нашия хубавец..да не го провалят пак че не знам..!!
Hands Pray

Flowers TulipЦЕЦЕ** благодаря и на теб за труда и времето което си отделила
за да проучиш нещо за въпросите ми..за мен е странно че жените са никои..просто
не съществуват..но  в същото време мъжката майка "коли и беси" докато е жива..
покрай двата сериала които гледах/ме с ЕМИ* много неща научих но и много въпроси остават
без отговор за начина им на живот.. и сериозното влияние на религията при всички и най-вече
на образованите хора на високо ниво!!
Thinking

Joy Kissing Heart

# 657
Софи, не знам дали мъжката майка ''коли и беси'', все пак си е до възпитание и дали ще си харесат снахата. Показаха ни и Хафизе, която беше коренно различна от Айтюл и Иджлял. Емин каквато и снаха да беше довел Хафизе щеше да я обича.
Днес и аз си зададох същия въпрос като теб и стигнах до заключение, че си е до характер. Айтюл уж отгледала Ийт, води му се втора майка, а реално се стремеше той да бъде нещастен. Спомних си, когато отиде да се преоблича в стаята си след като заведе Нур за първи път в къщата /дори не бяха още женени/, Айтюл отиде в стаята и като видя да си тананика веднага побърза да му развали настроението. Да не говорим, че тя усърдно се бореше и за нещастието на собствените си дъщеря и син.
Винаги съм гледала на хората като хора без значение каква е религията им, но тук нещата са толкова много преплетени, че има моменти, в които не мога да ги разбера, та камо ли да ги приема някои неща. А има моменти в които ги разбирам, но не мога да ги приема.
А и нищо не можах да намеря по въпроса за самоубийството. В християнството знам, че е голям грях, но не знам как стои въпроса при мюсюлманите. Ще продължа да търся, а ако някой междувременно знае нека да напише.

# 658
Flowers TulipЦЕЦЕ* не мисля че е до характер,а до обичаи и традиции
 които са приети за нормален* и съвсем естествен начин на живот..като догма,
първо уредените бракове са мнозинство и в днешно време при тях,някъде над 50% до 70%
майките избират жени за синовете си ..и те го приемат за нормално и едва ли не с благодарност..
после в семейството става това което тя каже и така докато майката* остарее и
предаде щафетата на следващата,обикновено жената на най-големия син..
останалите живота им минава в раждане и слугуване до припадък..и
още много гадости,които трябва и остават скрити в семейството..
Thinking

..за самоубийството - не е грях..нали ги виждаш с каква гордост се самовзривяват
за да заслужат любовта на всевишния,който ще ги дари с вечно блаженство и жени безчет
 ако умрат произнасяйки името му..!!
Rolling Eyes

Revolving Hearts

# 659
Не знам Софи, сигурно си права, дори ми се струва, че 70% уредени бракове е малко. Там са друга култура, друг свят и не мога да разбера, как с такава лекота кроят убийства, толкова ли е евтин за тях човешкия живот. Ами всички издевателства на Иджлял спрямо Мерт, които показаха. И това в 1 сериал, а аз съм гледала 4 и в тях беше същото, че и повече в ''Завръщане'' и в ''Част от мен'' гадостите и убийствата бяха на килограм, единствено ''Перла'' беше доста балансиран.
А Айтюл не ще да има куп жени в рая, а по- скоро куп мъже.

Общи условия

Активация на акаунт