⭐️Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги⭐️тема 21

• 15 293
  • 736
  •   1
Отговори
# 630

Феми, правилно си разбрала. Гюнеш е сина на Кафкас. В ролята на Гюнеш ще видим Emir Özyakışır/Емир Озъякишир - много лъчезарно дете (а и чудесни отзиви има за него като актьор). А Ефехан ще бъде 4-месечния Гюнеш, който се появява в спомените на бащата - боксьора Кафкас. Това беше записано в сценария.

Днес аз съм се погрижила за следобедното изкушение (да се направя малко на добра домакиня)
Плодова диета - наслада за очите и сладолед за всички, които го обичат! Да ви е сладко!

Последна редакция: вт, 03 сеп 2019, 02:21 от Emiliya

# 631
Мен лично не ме дразни, че има жълти вестници /те всички вече са такива/, щом се купуват и четат, значи трябва да ги има. Дразни ме как е написано, като пишат поне да го правят с уважение към личността, за която пишат и към хората, които ги четат.

Ето и Ийт Козан се ядоса като го прочете

Еми, благодаря!
Този път аз се нареждам първа на трапезата

# 632
Еми ,момчето ми харесва . Добри отзиви чета за него ,играло е в Гюлпери . Не се ли казва Емир ,не Емин ? Thinking
Емир е първата роля на Ча е с това име . Принца на нощта се влюби в бедно момиче ,не знае че е бедна ,защото го излъга . Страх ги беше да му каже учиш в богаташко школо .Все се мисля ,че ако му беше казала Фера и обяснила Емир пак щеше да я обича .Аман от традиции  да те женат насила . Не дадоха на момичето да диша .
Човек не избира богат или беден да се роди  ,не трябва се влюбваш от човек от друг свят . Не трябва в живота ,щото си го осложняваш , но сърцето не пита.
Еми Flowers Rose ти като си го гледала какво мислиш за сериала ? Ча и Хазал така те завладяват с игра и се допълват не мога се обясним още какво е това нещо 20 годишни лапета .

Последна редакция: пн, 02 сеп 2019, 22:14 от femmi2

# 633

Феми, "Огледален свят" е сериал с непреходна стойност за мен. Много ми харесаха Ча и Хазал - невероятна екранна двойка. Макар и толкова млади успяха да грабнат вниманието ми. Ееее, доста се сърдих за финала и чаках продължението с надеждата, че ще съживят главната героиня, но увиии.
    Прави ми впечатление, че в по-новите продукции турците се опитват да ни зарадват с happy end и това определено ми се нрави. Не си падам по тежките драми и сърцераздирателни истории.
    Сега чета, че доста известни личности издигат глас за намаляване на сцените с насилие, особено към жените и децата. Мисля си, че ако трябва да изрежат тези сцени турските сериали ще се свият драстично. Ще отпаднат цели епизоди, ще намалее излишният пълнеж и ще се наблегне на основната сюжетна линия. Това определено ще ми хареса повече.

# 634
 Емиии , на нас също не ни хареса финала на ОС . Аксой е виновен макар да винят Хазал , защото напусна . Не  са знаели продуцента иска продължение . Хазал подписва за нов сериал  не е  успешен . Ако е знаела нямаше да гони дивото . фериха е  с доста добър рейт . Не помня цифри . Продуцента много е спечелил от него . Идваха чужди тв да взимат интервюта от Ча и Хазал  . Ча за астана тв каза хубави неща , Хазал не обича да говори за него  каза че добър партньор и приятел.
Тази роля даде много на Чачо . Важно е мястото и хората да те забележат .

Последна редакция: пн, 02 сеп 2019, 21:08 от femmi2

# 635

От сета 🎬

# 636
Шампиона идвааа..
Еми , представяте ли си Чачо и Толга в общ проект . Ако е екшън още по - добре с някоя яка мацка . Те не останаха такива  Рядко ни харесва .  Ча ще му отива да се боксира .
Ще се разбием кой да гледаме Ча ли Толга красотаа .

Сцените с насилие трябва да спрът ! Глобяват за целувки и старст  , а насиле се шири .  Стана ми жал как онзи изверг е намушкал и убил жена си пред дъщеричката им. Тя се молела да не  го прави , ще се травмира .
Народа се надигна и актьорите  след този случай .

Последна редакция: пн, 02 сеп 2019, 21:03 от femmi2

# 637

Феми, наистина съм сбъркала името на момчето - казва се Emir Özyakışır/Емир Озъякишир. Благодаря ти, че ме поправи - щях и в новата тема да го напиша грешно. Аз чакам с нетърпение "Шампион" и се надявам да не остана разочарована от сценария.
    Замислих се, че ако съберат двамата ни любимци в един сериал направо ще станем разногледи - ще се чудим кого по-напред да гледаме и да ахкаме. Неее, по-добрият вариант е поотделно - тъкмо ще има с какво да запълваме свободното си време.

# 638

Hearts Хубав и успешен ден с много усмивки и късмет!! Flowers Four Leaf Clover

# 639
Здравейте! Успешен ден!

Има хора, които обичаш..
така, без нищо специално.
Крепи те самата мисъл,
че те съществуват!
...
но ти знаеш, че и те те обичат...
Просто така!

# 640

Здравейте, момичета!

"Животът е твърде кратък, за да го пропилеем в търсене на отговори. Да се наслаждаваме на въпросите!"

Да бъдем щастливи и усмихнати, за да поканим доброто при нас!

Слънчев и ползотворен ден!

Скрит текст:

# 641
Purple Heart Purple Heart

Прекрасна Амине*!!Kissing Heart

Flowers HibiscusЦВЕТИ* къде си..липсват ми следобедните ти изкушения,
снимките на Амине и сие**...ние поддържаме красотата си но с теб по -друго..
ако и ти си хванала гората като ЕМИ* без телефон и Нет за да си починеш от нас
и форума не е честно,така да знаеш!!
Joy Hands V

Скрит текст:

Yum

Heart Heart

# 642
СОФИ, за теб красивата Амине

И една усмивка.......
Скрит текст:

# 643
Flowers HibiscusЦВЕТИ* благодаря ти, че си отново тук и за усмихнатата Амине..
а тази в спойлера е..мамма миа** женския вариант на изрусения грозник..!!
Joy

Flowers TulipЦЕЦЕ* да ти кажа досега не съм се замисляла защо мюсюлманите
почитат само Алах и нямат нито една богиня,както му казваме ние..
ако знаеш или намериш нещо - сподели*..
индусите имат Кришна но покрай него куп богини които почитат..
в източното православие почитаме св* мъченици, католиците ги наричат светици..
будистите и те имат няколко на които се кланят..но в исляма няма!?
Thinking

Joy

# 644
Цитат
Само 9 дни до началото 🤯😍😭💥

д-р Суна
Йълдъз Чааръ Атиксой/Yıldız Çağrı Atiksoy

Последна редакция: ср, 04 сеп 2019, 02:18 от Emiliya

Общи условия

Активация на акаунт