⭐️Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги⭐️тема 21

• 15 295
  • 736
  •   2
Отговори
# 615
Разбира се, че може Феми
https://bg.puntomarinero.com/perfume-hermes-history-and-perfume/

Има и други статии но тази ми се видя средно подробна, нито малко, нито много като информация, а бе накратко достатъчно.

Еми , страшен колаж

# 616

Днес темата ни се изпълни с приятни аромати и красиви турски актьори. Цеце, ти ни зареди с енергия, положителни емоции и мечти ... Благодаря ти!

Еми, така порови се да разберем къв аромат ползва маминият, може за албанката да намериш с какво го е Опиянила.
     Феми, за албанската пиявица и пръста няма да си мръдна. Да продължава да си опиянява Толга, но насаме. Хич да не ми се мярка пред очите, че не мога да я понасям. А Толгахан ще се опитам нощес да го проучвам, но се съмнявам, че ще открия нещо.

Скрит текст:

# 617
Animal Paw PrintsЕдна от хубавите* снимки та Толга
правени от албанската пиявица..
Joy

Yum

# 618
Carolina Herrera New York е световно известна модна къща, основана през 1981-ва година. Характерният почерк на Carolina Herrera се крие в способността и ентусиазма й да черпи вдъхновение от разнообразни художествени дисциплини - архитектура, живопис, кино, дизайн, трансформирайки ги в съвременен, но и непреходен моден стил.

Създаден от Карлос Бенай и Анне Флипо, парфюмът Carolina Herrera 212 VIP Black е ексклузивен мъжки аромат. Той е балансиран, дълготраен, и както всеки един друг продукт на марката – има високо ниво на качество. Още с връхните си нотки, той демонстрира силни и властни нотки на абсент, анасон и копър, характерни за мъжете със стил и сила. Ароматът на лавандула дава леко опияняващо усещане, което се превръща в пареща ароматна целувка на мускус и червена ванилова обвивка.

Връхни нотки: абсент, анасон, копър

Средни нотки: лавандула

Базови нотки: мускус, черна ванилова обвивка

Лансиран през 2017та година.

Точният парфюм за Ийт Козан

Еми, тази вечер си в стихията си, супер колажи, свежи и чувствени като парфюмите

# 619

Софиии, знаеш какво да харесаш ... Carolina Herrera 212 VIP Black - описанието направо ме отнесе ... Хич няма да търся - ние си намерихме парфюм не само за Ийт Козан, но и за Толгахан.

# 620

Yellow Heart Green Heart

Flowers Four Leaf CloverХубавото на щастието е.. когато не му работят спирачките!!

Love Letter Love Letter

Purple Heart Blue Heart
Скрит текст:

Пролетна любов през септември**..за всички!!

Musical Note

# 621
  • On the sea
Добро утро момичета!

Толкова много неща съм пропуснала 🙄.
Благодаря ви за интересната информация за хамама, парфюмите , обувките и всичко останало. Определено се надъхах да посетя някой хамам 😀. Особено и след като изчетох Харем..

Еми, оказва се, че в момента имам любимият ти парфюм Черути 1881. Купих си го миналата година и още ми е почти пълен.
Изгледах първият фрагман на Шампиона,  направи ми впечатление, че Толгахан пак е облечен в сива блуза подобна на тази от Надеждата 😋. Щом премиерата ще е на 12ти септември, то почти не е останало. Силно се надявам сериала да се превежда на бг, че този руски хич не ми се нрави.

Из нашите вестници са отбелязали участието на Ефехан в Шампион 😊

# 622
Здравейте! Късметлийски ден!

И не забравяйте, че никое цвете не се моли на пчелата да дойде.То просто цъфти и пчелата идва...

# 623

Здравейте, момичета!

"Бъди себе си! Всички останали са вече заети!"
Оскар Уайлд

Слънчева, успешна, красива и късметлийска седмица на всички Ви!

Усмихнато и цветно да е днес ...

# 624
Мислех да не коментирам статията, но ...

...тази перфектна глупост може да я измисли само един посредствен журналист. Какво, значи другите деца, които се раждат извън тези мерки не са перфектни. До сега не знаех, че има стандарт за- перфектни мерки за новородени.

# 625
Скрит текст:
Мислех да не коментирам статията, но ...

...тази перфектна глупост може да я измисли само един посредствен журналист. Какво, значи другите деца, които се раждат извън тези мерки не са перфектни. До сега не знаех, че има стандарт за- перфектни мерки за новородени.
     Цеце, добре направи, че коментира статията, която и мене ме подразни. Тази статия е пълна с недомислици. "...вече е напът да стане тв звезда. Актьорът уреди роля за сина си в сериала "Шампион" ... Съпрузите планират да имат 3 деца." Чета и се смея, за да не заплача от гняв към този драскач с богато въображение и без ум в главата. Чудя се как се става звезда на 4 месеца с мимолетно появяване на екран и колко ли е "платил" Толга, за да "уреди" сина си. Абсолютни глупости!
    Присъствието на Ефехан на снимачната площадка просто е спестило време на екипа и Толга. Вместо да търсят бебе, да отделят време за опознаване и адаптация, нашият красавец е гушнал рожбата си и ... кадрите са били заснети без проблем. А като гледам как всички се радват на малкия бонбон си мисля, че е било и доста забавно през тези два дни на снимки.

Да сложа отново мъжете от фамилия Сайъшман - те привличат погледа ми!

# 626
Еми, бебето е толкова сладко, както всички деца. А този журналист, или по скоро драскач, опорочи всичко свързано с децата. ...уреди роля за сина си..- като че ли изяде хляба на някого. Колкото и да ми се иска да не го казвам, но то това да не е тук, че да става всичко по втория начин /не, че и там го няма/, но тук  става въпрос за едно ниню, което сигурно няма и 5 мин. екранно време да го покажат.
Оле, повече няма да коментирам това ''чудо'', че само се ядосвам

Последна редакция: пн, 02 сеп 2019, 15:35 от cvetansk

# 627
  • On the sea
Момичета виждам, че сте коментирали статията, щях да пиша, че е смешна, но си помислих, че някой може да се засегне, а се оказва, че и вие имате забележки. Да взема да пиша в редакцията направо ние да поемем страницата отделена за турските сериали и звезди 😊😊😚. Поне всичко ще е достоверно и изпипано до последният детайл.
Забравих да изкажа възхищение от снимките, които Цеце е качила от Истанбул, още повече ми се засили желанието да го посетя за пореден път ☺

# 628

Цеце, аз пък се замислих дали албанската пиявица не е диктувала статията??? Само тя може да ръси такива "бисери"! "Перфектните мерки" са типични за нейния изказ. Можем да допълним  възклицанието й: "Аз родих Толга ... с перфектни мерки!" Joy Joy Joy
   Днес няма нищо ново за нашите любимци и затова наблегнахме на статията. Велви, благодаря ти, че я сподели, за да има какво да си "чоплим".
   Малко стари, но красиви снимки:

Велви, сега видях поста ти и прегръщам с две ръце идеята за страница за турските сериали и звезди. Но ние, каквито сме пристрастни - доста ще ни плюят и ще ни се сърдят. Ще трябва с чадъри да се движим!

# 629
Здравейте ,дружки -веселушки Hug  
Ефехан не го е уредил ,но така пишат защото му е син .  Вместо да търсят бебе ,Толга няма против да снимат Ефехан . Това е за кратко . После пораства  детето.  Ще се казва Гюнеш  Еми правилно ли съм разбрала ?

Велви ,кога щеще да ходиш в Истанбул Октомври ли ? Искам да опитаме прословутото кюнефе .

Ева Flowers Sunflower Не съм забравила за въпроса ти за Нетфликс и Ча . Ще разкажа не знам наистина ли имат условия ,не сме били там .
Толга ще му отива екшън . Бокса ще се справи  с желание се боксира .

Последна редакция: пн, 02 сеп 2019, 18:01 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт