⭐️Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги⭐️тема 21

• 15 280
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
Добър вечер  Hug

Шампион

Эркан Авджи и Шахин Кендирджи за кадром сериала Чемпион / Şampiyon

Цеце , Мерси за полезното и интересно инфо . Фара и на мен ми харесва .  Надеждата има кадри от там . Капитана на фара .  Имаше потенциал историята ,но пусти рейтинг е определящ. Мелис Джевилек е добра сценаристка .  Есра Билгич ме изненада ,не очаквах да ми хареса .

Последна редакция: нд, 08 сеп 2019, 00:38 от femmi2

# 676
Нов фрагмент от Шампион
https://vk.com/video-129812063_456241606

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 07 сеп 2019, 23:16 от Цвети &

# 677
Боксьорчето е сладурче , тая Илайда Алишан  хич не ми се нрави .
Протектора игра с Ча , не знаем като негова любима нова ли ,като убиха Лейла. Защо трябваше да я занулят ,като си бяха добре с Ча . Свикнахме с нея . Илайда не знам как ще я гледаме с ХаканчО  . Ще трябва да почакаме до края на годината или догодина за премиерата . Дано има повече ефекти . Страст искаме само както той умее . Ако не беше Нетфликс нямаше да го видим такъв . Аман от техния контрол . Добре си е там и ако продължи с тях занапред  . Епизодите са с нормално времетраене .
Шампиона  как ще изтрая три часа да гледаме.

Последна редакция: нд, 08 сеп 2019, 00:15 от femmi2

# 678
Здравейте! Аз чак сега намирам време да намина.
Феми, благодаря за новинките.
Цвети, тази снимка на албанката да не би да е нова, с прическа като на Амине
Софи, благодаря за нежния поздрав, страхотна песен.

Да ви почерпя със среднощна закуска, пълнен картоф по турски

Последна редакция: нд, 08 сеп 2019, 00:46 от cvetansk

# 679
Къде ги намира такива . Къде са се запознали с Толга ?
Алмеда  нали живее в Албания или се е преместила . Доколкото знам  в турско дизи е участвала.

Цеце ,Тенко за среднощната почерпка Flowers Sunflower с какво е пълнен турския картоф ?  Размечтахме се да видим нощен Истанбул светещия мост и фар .
Еми пие италианско капучино и вино .
Ех ,да можехме ние .

Последна редакция: нд, 08 сеп 2019, 01:38 от femmi2

# 680
Феми, не знам къде я е намерил, ама тя е била на точното място в точното време.Ако тази снимка е нова, ще си помисля, че тя усърдно копира Амине, но се заблуждава няма да я настигне.
А пък картофа бил пълнен със смес от вътрешността и сирене/кашкавал и отгоре с кисело мляко с подправки

Модерен Истанбил

Последна редакция: нд, 08 сеп 2019, 01:37 от cvetansk

# 681
Kissing Heart

Blue Heart

Purple Heart

Flowers TulipЦЕЦЕ*  благодаря за среднощната закуска която ми е една от любимите
не знаех че е турски специалитет,знам го като "печени цървули"..
Joy
Flowers HibiscusЦВЕТИ*  новата снимка на Амине да не е от вилата им в морския курорт
където караха медения си месец с грозника*..много е хубава с черния панталон,красавица!
Sleeping
Flowers Cherry BlossomФЕМИ*  гледам инфото за Шампиона*..
к,ви са тия нови попълнения..кой от кой по-смотан..откъде и защо ги събраха
всичките до "маминия хубавец" докато ЕМИ* си пие капучиното и виното..
Wine Glass Yum Hands V

Скрит текст:

Musical Note  Violin Flowers Bouquet

# 682
Добро утро Nature Sunny
Ева , трябва да има други персонажи смотани ,несмотани  . Треньора му е добър актьор . Не знам името му но съм го гледала в сериали . Илайда не ми се нрави физиономията.

# 683
Здравейте! Хубав ден!

''И вече погледът ти - много зрим,
ще бъде прикован във моя.''

# 684

Flowers Cherry BlossomФЕМИ*  "треньора" съм го гледала в " Брак с чужденец"*
 страхотен комедиен сериал , играе майстор на баклави,
смях до сълзи,знам че е много добър актьор...
там изгряха звездите на Йозгюр Чевик и Енгин  Акюрек
Hands Ok Hand
Скрит текст:

Revolving Hearts

# 685
Брак с чужденец бегло го помня . Май го даваха отдавна по бТВ или греша:rolling_eyes:
Треньора съм го гледала в дизи с Хатидже Шендил и Ибрахим Челиккол . Харесаха ми  като екранна двойка Шендил и Ибо . Част от мен също играе Хатидже с Йозджан Дениз .
 Хатидже се омъжи за продуцент ,роди син ,сега е отраснал и мисли да се завръща на екран . Така са писали рускините като са я питали журналята .
Не знам колко е добре ,щото се произвежда на кило ,нямат идеи. Количество за сметка на качество . Допада ми  като актриса и жена.  
Хазал  след  като роди  и гледа бебчето и  грабне нещо съм сигурна че няма да стои вкъщи . Може план Б да направи ,сама е казвала че иска да отвори ресторант .
Живее в Зекеркьой  .Чачо също живее там и си ходят на гости.
Природа ,зеленина ,затворен комплекс е .

Последна редакция: нд, 08 сеп 2019, 12:54 от femmi2

# 686
Flowers Cherry BlossomАз го гледах  в ютуб
не знам кога са го излъчвали по телевизията..

Ефе*

# 687
Ето защо първата работа на Айтюл била да купи сребърна посуда, пък Ямур посмя да й ги отмъкне

Среброто е символ на заможност, богатство и елит, насърчава любовта.

# 688

Не харесвам сребро..но Ямур - да..
със  сребърния пиърсинг!!
Sleeping

# 689

Пиърсингът е древна форма на себеизразяване, която немалко култури са практикували в една или друга епоха от развитието си. В древния Египет пиърсингът е белег на социален статус и елемент от красотата на индивида. Първите данни за боди пиърсинг са от намерена мумия с пиърсинг на ухото от 4000 – 5000 г. преди Христа. Известно е, че египтяните са обичали да украсяват телата си, като някои видове телесен пиърсинг са били предназначени само и единствено за кралското семейство. Само фараонът в знак на мъжество и смелост можел да има пробит пъп.
За пиърсинг на носа се споменава за първи път в Библията. От Стария завет става ясно, че телесните украшения са считани за признак на красота и богатство, особено що се отнася до бедуинските и номадските племена. В много случаи този тип бижутерия бил връчван като сватбен подарък или като част от зестрата. В библейските времена пиърсингът е знак за статус и привлекателност.

Общи условия

Активация на акаунт