⭐️Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги⭐️тема 21

• 15 275
  • 736
  •   1
Отговори
# 720
# 721
Оф, Еми тази главната героиня нещо хич не ми се нрави

# 722
Цеце, и аз не съм очарована от тази актриса, но ще видим след два дни - може пък добре да се сработят с Толга и да се получи интересно партньорство.

Велви, благодаря ти за пожеланията. Надявам се, че в четвъртък всички заедно ще гледаме премиерата, а ти ще ни подсказваш какво се случва на ринга.

# 723
Ако не друго, поне няма да ни оставят да умрем от глад

# 724
Ако не друго, поне няма да ни оставят да умрем от глад
     Богата закуска, но май ще ни приседне ... Като гледам бащата на Суна ще замести достойно Айтюл. Този човек мрази Кафкас и сигурно ще му създава доста проблеми. А Гюнеш е бонбон - невероятно излъчване у това дете.

# 725
С ураган, потоп и чистилище
върни ми моята истина.

# 726
Оооо, неее, много е отчаян маминият хубавец - не искам да го гледам така! Искам си гордия, високомерен и ревнив Ийт Козан!

# 727
А когато надуши конкуренция става още по горд и високомерен

# 728

„Когато става дума за Нур, не разчитай на моето търпение и на разума ми, защото откакто Нур влезе в живота ми, в мен не остана капка разум! Разбра ли, в мен има само сърце!“
Ийт Козан

# 729
Обичай ме
като морето устремено към брега с вълната
за кратката целувка,
която продължава вечност цяла
и никога не му омръзва
.
Обичай ме както ти поискаш...
Само ме обичай!!

# 730
Ново от сета Sign Clapper

Цитат
Последни 2 дни  😍💥
Kafkas 💪🔥

# 731

Nature BoomМомичета* не ми се сърдете но нищо не ме грабна и не ми харесва
от това което виждам досега, освен Толга и синът му Ефехан..за Суна не ми се отваря дума
за да не влизам в излишни  обяснения..само грозници събрали в сериала..ами не ме кефи..
ЕМИ** не можах да си премълча..харесвам Толга в образа на Иит..сега го харесвам и с физиката
на Кафкас..но друго не..дано поне труда и всеотдайността му, да бъдат заслужено оценени
и той да остане доволен след всичките  ограничения и лишения на които се е подложил с месеци
за да влезне истински в образа на професионален боксьор..знам че това му е страст..Успех!!

Hands Pray

..и двете снимки/колажи са авторски на Еми*Flowers Bouquet

# 732
Още един плакат на "Шампион", който отново е страхотен.

И от феновете

Ново от сета Sign Clapper

# 733
Ето нещичко и за нас

# 734
Страхотни постери на Шампион . Heart Eyes Толга е изваял боксьорско тяло за ролята. 
Тук ще вметна Чачо сега като няма проект ще мързелува и брадяса . Така прави винаги . Като се наложи е във форма и се стяга . Както каза една съфорумка гА дойде време за фотосесия и проект ще се чудим мързел ли е ,роля ли ?  Негови колеги са по списанията ,а нашичкия си плува на морето ,лови рибка.
Ако не е за проект забраветИ за интервю и сесия . Не е такъв ,не драпа за слава .
Дуда ,шамана разнася разни пейзажи от почивката ,спря и рускините коментират че се прибрали . Логично Joy тя мре да намеква с кого е но не и стиска да сложи ашкъма, щото той не дава. Като се приберат ще слага  дърветата  и котките от двора в къщата .

За доктор Суна не е лоша в лице . Като актриса не съм я гледала никъде . Както писа Еми като почне ще разберем как ще се сработят ,има ли химия . Есра Билгич не я харесах  се изненадах от играта й в Надеждата.
Турско дизи с бокс не знам дали е имало досега ?
Допълвавам се с Ерса Билгич , много добре изглежда.

Новината е че ще си партнират с Мурат Йелдаръм в сериала Ромо . Официално потвърдено ,Есра Билгич и Мурат като главни .

Последна редакция: вт, 10 сеп 2019, 20:19 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт