⭐️Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги⭐️тема 21

• 15 336
  • 736
  •   1
Отговори
# 90

tsayisman.fans
3.. 2.. 1.. Action
🎬🤙👊

# 91
То си е за яд Еми, освен красива е и талантлива. Албанската пиявица, както й казва Софи, на малкия пръст на крака на Амине не може да се намаже, ама се слага. Хем тунингована, хем бездарна, ама  първа кипра навсякъде и все внимание дири. Пък нашето момиче - красиво, талантливо- на маймун иска да стане

# 92

Ти ме подсети за албанката. Нещо изчезна - откакто роди не е така активна. Чак се притеснявам за нея. Дали боксьорчето не я стресира?! Joy Joy Като гледам как се е "налял" - мускули, походка, излъчване - Шампион отвсякъде ... Маминият хубавец ме пленява и с тази визия.

# 93
Липсва само Амине до него и всичко щеше  да  още по- хубаво.

# 94
Flowers BouquetЕМИ* не ми се иска да го кажа но Толга не ми харесва на новите снимки..
дано в сериала изглежда по-добре..в момента е един окръглен и много променен в лицето..иначе е отслабнал
в сравнение преди няколко месеца но не е онзи красив и секси мъж със страхотната осанка който ме грабна от нашия сериал..знам че всички се променяме ама чак толкова за кратко време..

..за снимките на Амине с цената на тоалетите какво искат да кажат..
че купува дрехи с намаление от разпродажба ли..!?
гледам,гледам и все повече ми се струва че е изрусена но не изцяло..
Thinking

# 95

Софи, аз харесвам Толгахан във всичките му превъплъщения - чаровен е и като Чънар, и като Кенан и Йълмаз, и останалите герои от филмите му. Особен чар има у него, магнетичен е и много различен. Но красавецът е Ийт Козан - в "Сега и завинаги" ме плени не само с визията си, а и с качествата на характера, които пресъздаде в образа на Ийт, защото си падам по такива мъже със самочувствие, доза високомерие, искрени, неподправени и обичащи страстно.
    Залагам много и на "Шампион" - визията му отговаря точно на моите представи за спортист-боксьор. /малко мускулите му са в повече, но ще го преглътна/. Сценарият ме заинтригува и чакам с нетърпение появата на сериала. Видеата, които пуснаха още повече разпалват любопитството ми.

# 96

Софи, изглежда си права за светлия цвят на косата на Амине. Намерих тази снимка

и сравнявайки я с тази

наистина ми изглежда много по-светла.

Снимките с цената на тоалетите ги намерих случайно, ровейки за информация. Публикувани са 5 снимки, но идея нямам с каква цел - да компрометират Амине или да покажат, че всичко е марково и да си направят реклама.

Скрит текст:

Цеце, едва сега сколасах за  вечерната дегустация. Ще ми дойде добре - започвам да гледам 95, 96 и 97 епизод от нашия магнетичен сериал "Сега и завинаги".

# 97

Flowers BouquetЕМИ* интересно ми е, каква химия ще се получи
с новата му екранна любов..само на това залагам,другото в сценария лично  мен не ме развълнува особено
защото очаквах да го видя в много екшън сцени с пистолет в новия проект..по принцип не харесвам бокса като спорт..

Broken Heart

# 98

Софи, аз не очаквам никаква химия с новата екранна партньорка на Толга, защото не ми се нрави излъчването й. Не харесвам и бокса като спорт, но залагам на един вълнуващ сценарий около Толгахан и малкия му екранен син. И тук изглежда няма да видим Толга в екшън сцени, любовни триъгълници сигурно също ще липсват, а за романтика и страст пък изобщо и не мога да си мечтая. Но ще ми бъде интересно как ще се развият взаимоотношенията баща - син и каква роля ще изиграе бокса в тези взаимоотношения.
     Хареса ми малкият сладур - на всички снимки двамата с Толга излъчват невероятна хармония и ми въздействат. Мисля, че те ще бъдат гвоздея в сериала и всичко ще се върти около тях.

# 99
Здравейте! Прекрасен ден!

''В тоя живот, все някой трябва да те предаде, за да възкръснеш...''
Мария Лалева

Еми, ще чакам с нетърпение да разкажеш в текст, картинки и коментари каквото си гледала.

# 100

Здравейте, момичета!

„Понякога животът дава втори шанс. Ако вярваш, ако не губиш надежда чудесата ще бъдат твоята награда и сънищата ще се превърнат в реалност.“

Добро утро!

Желая ви ползотворен и изпълнен с предизвикателства ден!

Цеце, с удоволствие ще коментирам и последните 3 епизода от "Сега и завинаги", но ми трябва още едно кафе, за да прогледна!

# 101
И аз съм на второ кафе, ще направя и за теб

И докато си изпием кафето...
Скрит текст:
Хората забравихме какво е да се радваме на цветовете, защото самите ние станахме едни такива безцветни, апатични и навъсени. Защото все някой ни е крив пред погледа, защото вместо да се усмихнем на вятъра в косите ние се дразним, че ни се е развалила прическата.

Ей такива работи, хлапе... Добре, че не ги разбираш...

Никога не си губи времето да убеждаваш някого, че усмивката е по-важна от лъскавите обувки. Който е останал човек, няма нужда да му разясняваш за цветовете на сърцето ти, защото предварително ще ги е видял и ще им се е зарадвал.

Из "Слънчогледови истории"

# 102

Цеце, благодаря за кафенцето и цитата из "Слънчогледови истории".
      Аз нощес се наслаждавах на последните 3 епизода от "Сега и завинаги". Ако имам възможност и утре ще ги гледам по БТВ Лейди, но време за коментар ще намеря. Толкова динамика и експресивност, богата гама от чувства, които варират от стягащата сърцето болка, отчаяние и безизходност до опияниението отново да усетиш щастието и да полетиш окрилен от една огромна и вечна любов. За пореден път адмирации за сценарий, режисура и изпълнение.

Скрит текст:

Това е да умееш да се възползваш максимално от създалата се ситуация! Как да мисля положително за този лицемер?! И как да го оправдая?! След този момент дори загрижеността му към Нур  ми изглежда неистинска.
     Усети, че раздялата между Нур и Ийт е невъзможна,  не получи желания отговор от Ийт и бързо заложи на последния си коз - годежния пръстен и предложението за брак. Колко беше жалък в желанието си да получи положителен отговор от наранената и объркана Нур. Велик манипулатор! Разказа историята около годежния пръстен на майка си, за да предизвика съчувствие. Надяна този пръстен на ръката на момиче, което му казва в очите, че никога не го е обичала и няма да го обича. Притисна Нур, накара я да се чувства виновна и отговорна за неговото щастие.  

Последна редакция: пт, 09 авг 2019, 12:42 от Emiliya

# 103
Еми, и аз мисля по същия начин за Фатих- безскруполен, безчувствен човек мислещ единствено за себе си и собствените си желания. По рано бях писала, че половинчатите истини, които изричаше му донесоха полза, не само в отношенията му с Ийт и Нур, но и по отношение на зрителската аудитория, затова са и толкова различни мненията за него, което не е лошо. Във вчерашния текст имаше едно изречение- ''Същия, който знае всичките ти слабости, знае душата ти като пътна карта и пътеките към раните ти и стъпва в тях.'' Фатих много умело стъпваше в раните на Нур, както Айтюл и Иджлял стъпваха в раните на Ийт. Така всички успяваха да спечелят това което искаха, но там също така пишеше, че това са хора, които не разбират любовта и е точно така.
Ийт чу когато Нур каза на Фатих, че не го обича, а обича него, но и чу, че за Фатих това е без значение. Тогава цялата истина го удари през лицето и разбра в каква безисходица го поставя. Сърцето му изревнува, стана и тръгна с бърза крачка /може би за да спре този фарс/, но се спря..Не знам, не мога да разбера, защо Фатих си мисли, че така трябва да стане, че по този начин я спасява. От кого, от Айтюл и Иджлял ли, та нали той индирекно създаде тази ситуация, та нали той даде зелена светлина на сестра си да действа, а тя с присъщата си алчност просто искаше да извлече материална полза.

Мислите ми са малко хаотични, така че се извинявам, че написаното също е малък хаос.

# 104

Обичам точно за това този сериал - кара ме да мисля, да разсъждавам и да дълбая в душите на героите. Няма значение, че мислите ни са хаотични, че прескачаме от епизод в епизод, че повтаряме неща, които вече сме писали.
    Няма значение, защото този сериал продължава да ни вълнува, предизвиква различни емоции и ни кара да чувстваме и съпреживяваме. А различните гледни точки са доказателство за това, че сериалът ни докосва със своята реалност и уникалност. Напудрените, захаросани и сълзливи любовни истории могат да отключат само няколко възклицания и две-три изречения, а Нур и Ийт Козан ни предизвикват и подканят, напрягат и радват, хулим ги и ги обичаме и трудно бихме ги забравили.  21 теми за година и половина - какво по-голямо доказателство за отношението ни към Нур и Ийт, към таланта и харизмата на Толга и Амине!

Отплеснах се, но ще продължа с последните епизоди, а в почивните дни смятам да изпълня темата с финалните 5 минути от сериала. Една изстрадана и чакана сватба - 5 минути, в които всеки кадър е изпипан до съвършенство!

Общи условия

Активация на акаунт