Светът на Дж. Р. Р. Мартин и Песен за огън и лед - 32

• 38 042
  • 751
  •   1
Отговори
# 585
  • Варна
Абе Чичо юни ли каза или до края на юни? Да готвим ли килията с вериги, хляб, вода и подходящи инструменти за подсилване на интереса към писането?

# 586
  • Варна
Абе Чичо юни ли каза или до края на юни? Да готвим ли килията с вериги, хляб, вода и подходящи инструменти за подсилване на интереса към писането?
Приготвяй..Smiling Imp
На първи август стават 24 години от излизането на Игра на тронове.

# 587
принципно бе казал  комикона, той май се провежда между 20 и 24 юни, или някъде там, но повечето очакват, че да края на месеца трябва да има новина.

# 588
  • Вестерос
Преди два часа дядо е написал това

I have to confess, after half a year of pandemic, I am showing signs of cabin fever. If nothing else, the enforced isolation has helped me write. I am spending long hours every day on THE WINDS OF WINTER, and making steady progress. https://georgerrmartin.com/notablog/2020/06/23/writing-reading-writing/

# 589
С тези номера можеше да мине преди 2-3 години. Ала сега-не.Ако на 30 юни, в 24 часа няма Вековете, го слагам в черния списък.

# 590
Оф, губя вече надежда, че ще е в моя lifetime.

# 591
Губя всякакви надежди вече.😂

# 592
Аз вече го отписах, но все пак за да не се покажа пълен неверник съм решил да чакам до 30 юни, 24 часа. Ако и след това няма Вековете, Мартин не съществува вече за мен.
П.С. предвид малкия шанс някога да излезе Вековете се заех отново да дописвам Мартин... към момента имам 34 глави готови, от които 26 съм пуснал в блога си Stuck Out Tongue Winking Eye* Така че дори Мартин да не напише нищо, ще имате книга  Joy
Скрит текст:
късно вечер сядам и работя по една глава - вчера съм написал 3 странички за 3 часа ,а ако имам късмет като онзи ден с главата за Денерис и до 6 страници стигам, за около 5 часа.
*другите 6 не съм ги пуснал, защото се опитвам тематично да пускам, т.е. след Денерис IV, да ми дойде  глава за Егон или поредната за Сам, (в момента не съм готов ни с една от двете), а не за СтанисIV например.**

**малко трудно ми върви действието, защото някои сюжетни линии ми изпреварват с много другите. За някои герои съм написал по пет глави (Станис и Церсей), за други по три (Бран), за трети - само по една, а персонажът е жив.(Юрон)

Последна редакция: чт, 25 юни 2020, 10:42 от Лорд Сняг

# 593
  • Варна
Приготвяй..Smiling Imp
На първи август стават 24 години от излизането на Игра на тронове.

Аз предлагам да го напием, всичко да си каже, а после ще напишем проклетата книга и ще я издадем само на български. А на сутрнта ще го лишим от шкембе чорба за 24 години напред ....Smiling Imp

# 594
  • Русе
Ахъм...

# 595
  • Варна
Софи Търнър /Санса Старк в сериала/ е родила на 22.07. момиченце. Нямаше да го спомена в тази тема ако не беше името на детето - Уила. Не знам колко е разпространено това име в САЩ или във Великобритания, но определено във Вестерос се среща често. Simple Smile

# 596
  • Вестерос
Мисля, че има някакви роднини тя или Джонас с такова име.

Днес сме 29.07.2020, чичо не каза ли, че ако не го е написал до сега, да го затварят някъде Grinning ?

# 597
Чичо каза до 30 юни ако не напише да го затварят. 30 юни мина и замина. За мен този човек /Мартин/ вече не съществува, и последното обещание с явна дата не бе изпълнено.
Да, четох, че е родила Софи, но не се вълнувам от личния й живот. Просто като актриса не ми импонира, съжалявам, някой може да е на друго мнение. Затова не я следя.
Което пък ме подсеща за нещо друго. Гледам аз тези дни пак Заразно зло -  мисля че тройката беше - с Мила Йовович и насреща ми някакъв злодей, който ми изглежда  много познат. Гледам го, гледам го и по едно време се сетих - ама това е Джора Мормон!  Йън не знам си кой ...същият образ, и то в цели два филма  Заразно зло се появява.

# 598
  • Вестерос

# 599
Ох, пак няма дата, месец, нищо...😔

Общи условия

Активация на акаунт