Клуб "Полицейска съпруга" - 7 тема

• 92 763
  • 792
  •   1
Отговори
# 285
Във Велинград, в блок 1, в стая диванът беше разтегателен и удобен. В блок 2 е няква скръб. Разтегателен фотьойл, ама неудобен и много захабен.

# 286
Здравейте! Тъй като нямаме сключен брак с таткото на детето ми, от почивно дело ми казаха, че трябва да сме на един адрес.
До колкото разбрах - настоящ.
Направихме го, но ме притеснява да не би да се отнася за постоянния, защото са различни.
Някой знае ли?
Благодаря!

# 287
  • у нас
Ние сме като вас. На един настоящ сме, различни постоянни. Две години ходим вече така и не е имало проблем. Преди това плащаме за мен като външно лице, защото не знаехме за този вариант

# 288
Ние сме като вас. На един настоящ сме, различни постоянни. Две години ходим вече така и не е имало проблем. Преди това плащаме за мен като външно лице, защото не знаехме за този вариант
Много Ви благодаря!

# 289
За всеки случай питайте пак в почивно дело. Трябва три месеца да се живели на един адрес, за да се водите във фактическо съвместно съжителство.
НО може и да греша! А може и тях да ги интересува само дали сте на един адрес, без значение от кога.

# 290
Ние ме одобрени за Созопол тази година, второ желание. Първо ни беше Несебър.
На мен много ми се ходеше точно там.
Миналата година бяхме в Несебър.
Принципно аз бях много скептична за МВР станциите,не исках и да чуя, но решихме пък давидим как е. И сме супер доволни. Да, не е лукс разбира се, банятабеше малко зле, но е прилично. Храната беше много вкусна, редовно почистваха. А с малко дете 5 те минути няма и толкова до плажа са голямо удобство. По-хубаво море скоро не бях имала. Площадка отпред, деца колкото искаш, гора, оживено, поддържано, пейки градинки,рай.
От години не бях ходила в Несебър. И много приятно се впечатлих от самия  град. Изключително чаровно градче, пълно с площадки, всичко си има, поддържано.
Созополската ми я похвалиха също.
Сега се връщам да видя и вие какво сте коментирали. Знам, че е една идея по-далече от плажа, но не чак толкова. Досегане съм ходила в Созопол. И много ми се ходеше. Та за без пари, чудно юоре направихме, та и още на едно успяхме да отидем.
Наистина не очаквах така да ми хареса.

# 291
  • Велико Търново
Здравейте! Надявам се, че приемате нови попълнения Simple Smile Не съм съпруга, но съм полицай и скоро открих темата ви 😊
Включвам се по повод на станциите и фактическото съжителство. Миналата година за пръв път ходихме с ММ, с когото не сме женени, на станция. Не е необходимо да сте били на един адрес три месеца или нещо подобно. Трябва единствено да са ви еднакви поне настоящите адреси. Вземете си от общината удостоверение за настоящ адрес на всеки от вас, за да докажете, че сте на еднакъв. Аз бях направила копие на удостоверенията, които им оставих, и си пазя оригиналите за тази година. Това е всичко, което ще ви е необходимо.

# 292
  • София
При созополската станция трябва да се търси плаж, тя е сравнително далече, трудно е без кола.
Преди 2 години ходехме с коли на Каваци - Акулски плаж, обаче там където спирахме, вече е заградено, явно ще се строи.

# 293
  • Някъде по Дунава
Миналата година, когато  почивахме в Созопол, ходихме на Златна рибка. Там беше най- тихо морето и зелен флаг. На всички останали плажове в околността - Градина, Каваци, Смокиня, Хармани, имаше големи вълни и червен или жълт флаг.

Последна редакция: сб, 24 апр 2021, 08:53 от Guinness

# 294
Ние сме с кола. Не е проблем това. Просто не оознавам изобщо мястото и съответно плажа и обстановката. Септември сме ние(съвсем умишлено), не че и тогаваси няма народ.
Но е една идея по-добре.
Ще идем, ще видим.

# 295
  • Някъде по Дунава
Snow White, в Созопол има голям проблем с паркирането. До почти всички плажове има платени паркинги, но един път излезеш ли, няма гаранция, че като се върнеш, ще си намериш място. Същото важи и за единия паркинг в базата. Ние се прибирахме за обяд, но си беше голямо разкарване. Наши приятели не се прибираха, но децата им са по-големи. Пишеш, че е малко детето ти, така че преценете.
През септември също има много хора. Тогава е Аполония.

# 296
Snow White, в Созопол има голям проблем с паркирането. До почти всички плажове има платени паркинги, но един път излезеш ли, няма гаранция, че като се върнеш, ще си намериш място. Същото важи и за единия паркинг в базата. Ние се прибирахме за обяд, но си беше голямо разкарване. Наши приятели не се прибираха, но децата им са по-големи. Пишеш, че е малко детето ти, така че преценете.
През септември също има много хора. Тогава е Аполония.
На 4 годинки  ми е детето. Проблема са багажите, а знаете с деца те са много-пояси, дрехи, хавлиите са обемни, кофички, лопатки, води, храни.
 И като трябва това да го мъкнеш по 2 пъти на ден,а в един момент и детето като ти каже, че иска да го носиш 😀😀😀
Малко ще е тегаво тогава, но каквото, такова. Каква е тази Аполония? Да не е фестивал някакъв?

# 297
  • Някъде по Дунава
https://www.apollonia.bg/
Делнични дни предполагам няма да имате проблем, но почивните винаги е пълно.

# 298
Здравейте,
следя темата с интерес. Да попитам дали някой знае за карти за Почивна база на МВР - Балчик? Изобщо работи ли тази база и какви ли са условията там?

# 299
  • София
За пръв път чувам за тази база.

Общи условия

Активация на акаунт