Клуб "Полицейска съпруга" - 7 тема

• 92 703
  • 792
  •   1
Отговори
# 255
При нас трудно се вреждат и за една.
Пък и почти няма оферти за 2+2. То младежите ни вече са големи и сме като 4 възрастни, тясно ни е.

# 256
  • Някъде по Дунава
А възможно е и за нито една да не ни одобрят. Картите са за цялата област. Общо взето за всяка база за всяка дата има средно по 2 карти. Но за за 22-29.07. например за Велинград нямаше нито една.
Нашите деца лятото ще са на 13 и 9, но и ние трудно се събираме в 2+2 или в тройка   (каквато се е случвало да ползваме)

# 257
Здравейте! Одобриха ни за почивка в Созопол, категория Екстра, 4легла+климатик. Някой бил ли е? Може ли отзиви?
За пръв път ще ходим в база на МВР и сме с двете деца(5г и 1г), и ми е притеснено какви ще са условията

# 258
  • изгубена някъде
Здравейте! Одобриха ни за почивка в Созопол, категория Екстра, 4легла+климатик. Някой бил ли е? Може ли отзиви?
За пръв път ще ходим в база на МВР и сме с двете деца(5г и 1г), и ми е притеснено какви ще са условията

При нас до 10.04. искат да си подадем заявления, кой къде иска, а вие вече сте одобрени Dizzy Face

А някой знае ли как стои въпроса със завършващите ни деца. Тази година големият ми син завършва училище, ще кандидатства, но не е нито ученик вече, нико студент все още.

Последна редакция: чт, 08 апр 2021, 19:11 от ted2

# 259
При нас срока беше до 07.04-вчера. Днес е минала комисия ли НЗ как се води

# 260
  • изгубена някъде
При нас срока беше до 07.04-вчера. Днес е минала комисия ли НЗ как се води

Много са бързи вашите. При нас като знам, ще чакаме до края на месеца да ни кажат Angry

# 261
Тази година и при нас картите са много малко на брой.А за морето са само в края на юни и началото на септември.Незнам кой ги разпределя тези карти,но миналата година имаше 10 карти за Несебър,тази година за всяка станция по 2 карти.Някой от вас почивал ли е на морето в края на юни да сподели впечатления,ние винаги досега ходим юли или август и юни ми е някак раничко за нашето Черноморие.

# 262
  • Някъде по Дунава
Йови, веднъж сме били в периода 23.06-29.06. на Китен. Случихме ужасно време. Мисля беше през 2018г. То тогава цяло лято времето беше на тото. Водата обаче беше топла.
Лично аз предпочитам септември. Същата година направихме второ море на Черноморец от 7 до 12 септември и беше супер. Преди това сме били с карта на Несебър 28.08-04.09. 2014г. и отново времето беше страхотно. Заваля последната вечер вечерта. И другото ни септемврийско море беше чудесно- 7.09.-17.09. 2017г.с карта в Созопол.
Сега обаче забелязах, че такива десетдневни карти няма.

# 263
Йови, веднъж сме били в периода 23.06-29.06. на Китен. Случихме ужасно време. Мисля беше през 2018г. То тогава цяло лято времето беше на тото. Водата обаче беше топла.
Лично аз предпочитам септември. Същата година направихме второ море на Черноморец от 7 до 12 септември и беше супер. Преди това сме били с карта на Несебър 28.08-04.09. 2014г. и отново времето беше страхотно. Заваля последната вечер вечерта. И другото ни септемврийско море беше чудесно- 7.09.-17.09. 2017г.с карта в Созопол.
Сега обаче забелязах, че такива десетдневни карти няма.
Тази година ни отразяха,картите отидоха при началниците.Ама нищо де,всяко зло за добро.
Много малко бяха тази година.Знае ли някой дали въобще може чрез Почивно дело да се търси свободна карта?

# 264
  • Някъде по Дунава
През Почивно дело по принцип може, но дефакто... Днес звънях там, никой не вдигна. Нас също ни отрязаха. Казаха, че от останалите може да си изберем, но това не означава, че ще ни одобрят. Четворки почти няма. Всичко на всичко 4 варианта, но нито за желана дестинация, нито за удобни дати.

# 265
Да се включа и аз в темата. Тази година за първи път кандидатствахме  за карти. И двамата сме в системата и сме избрани за Китен, стая 905, единствената предложена в списъка четворка. Интересува ме на базата дали има паркинг и Wi fi. Общо взето какво да очакваме като обстановка 😁

# 266
Днес имаме потвърждение за Долна баня.
Във вила І ще сме, стая с 4 легла (телевизор и хладилник).
Моля, които има инфо да пише.

# 267
Да се включа и аз в темата. Тази година за първи път кандидатствахме  за карти. И двамата сме в системата и сме избрани за Китен, стая 905, единствената предложена в списъка четворка. Интересува ме на базата дали има паркинг и Wi fi. Общо взето какво да очакваме като обстановка 😁
И ние сме одобрени за Китен, ще се радвам, ако някой сподели отзиви Simple Smile

# 268
  • Някъде по Дунава
Delia, вие кога сте в Долна баня? Ако ни одобрят ( за пореден път сменихме дестинацията и датата ) ще сме от 5 до 12 август в същата вила, стая 121.
Относно Китен-преди 3 години имаше интернет само във фоайето. Паркинг има, но не беше обособен с паркоместа, а между едни дървета се паркира и общо взето се намираше място. Плажът е хубав и супер близо, дворът на базата е хубав, но малък, храната бива. Като цяло за семейства с едно малко дете е ок, на големите би им било скучно. В това отношение дворът на Созопол няма равен. Миналата година там до късно играеха децата.

# 269
За края на август сме ние. Само за тогава имаше стая с 4 легла. Но стаята ни е друга.

Общи условия

Активация на акаунт