Клуб "Полицейска съпруга" - 7 тема

• 92 684
  • 792
  •   1
Отговори
# 345
  • Някъде по Дунава
Цена за басейна на мотел "Долна баня" някой знае ли?
Както в Европа.

# 346
Тъй като вече сме в Китен, а преди няколко дни зададох въпроси тук, пиша ако мога да съм полезна на някой, който се чуди като мен. Значи никакъв проблем няма да са двама души без брак, стига и двамата да са служители на МВР. Просто се попълва и служебна карта на другия. Базата не е променена, чисто е, не е лукс, но за парите си е просто перфектно. Храната е на символични цени. Почти няма над 2лв. Супите са стотинки, салатите и десертите също.  Догодина ще опитаме да вземем карта отново!

# 347
Тъй като вече сме в Китен, а преди няколко дни зададох въпроси тук, пиша ако мога да съм полезна на някой, който се чуди като мен. Значи никакъв проблем няма да са двама души без брак, стига и двамата да са служители на МВР. Просто се попълва и служебна карта на другия. Базата не е променена, чисто е, не е лукс, но за парите си е просто перфектно. Храната е на символични цени. Почти няма над 2лв. Супите са стотинки, салатите и десертите също.  Догодина ще опитаме да вземем карта отново!
Благодаря за поста. Ние сме в края на август и за първи път ще ходим на наша база. Плажът много ли е пълен и има ли достатъчно свободна зона. Четох, че било хавлия до хавлия на този плаж 😁
Кърпи и спално бельо, нали си дават, а не трябва да носим? И има ли места за паркиране?
Благодаря предварително и весело изкарване Simple Smile

# 348
Здравейте! Ние имаме карта за август в Несебър.
Аз съм служител, нямаме брак.
Преди време, някой в темата ми каза, че трябва да сме на един и същ настоящ адрес, което е така.
Звънях в почивно дело и те казаха същото.
Притеснявам се да не се окаже друго на място, въпреки, че вече съм платила картата.
Ако някой скоро е бил в тази база, моля за отзиви, с дете на 2 и половина сме и се колебая, дали да взимам кошарата или така наречения фотьойл ще ни свърши работа.
😉

# 349
  • Велико Търново
Вземете си двамата удостоверение за настоящ адрес от общината.

# 350
Някой дали знае от колко до колко е настаняването в базата в Китен, понеже миналия път закъсняхме и ни се скараха?

# 351
Аз съм си взела и на детето също.
Таткото не е, защото това му е и постоянния и настоящия.

# 352
  • у нас
Аз съм си взела и на детето също.
Таткото не е, защото това му е и постоянния и настоящия.
значи всичко ще е точно. Аз отговорих и ходим точно така- с удостоверение от ЕСГРАОН за настоящ адрес.

# 353
Благодаря за поста. Ние сме в края на август и за първи път ще ходим на наша база. Плажът много ли е пълен и има ли достатъчно свободна зона. Четох, че било хавлия до хавлия на този плаж 😁
Кърпи и спално бельо, нали си дават, а не трябва да носим? И има ли места за паркиране?
Благодаря предварително и весело изкарване Simple Smile
                                 има достатъчно свободна зона, не държим да сме на първа линия и винаги си намира точно пред базата и назад не сме така наврени.  Кърпи и спално бельо има и е доста чисто. Мирише на изпрано 🙂 ( гнуслива съм по принцип). Паркинга е на "Г" и за всички има място- наблъскани един до друг но прибрани. Весело изкарване и на вас. 🙂

# 354
  • изгубена някъде

Аз докато видя, че сте на Китен и Вие сигурно вече сте си тръгнали Satisfied . В каква стая бяхте и колко Ви излязоха нощувките? Не сме ходили на Китен в последните 3 год., но не вярвам да се е променило кой знае колко. Настилката на игрището все още ли е с тази гадната червена настилка от която не мога да изпера чорапите на момчетата Angry  Приятна почивка.

# 355
В Китен сме били преди 6 години и искам да питам стайте и баните още ли са  в това лошо състояние . Бяхме на 10 етаж - банята не беше ремонтирана, без плочки , вратата в окаяно състояние, стаята малка с набутани четири легла и едно малко пространство да се разминеш...Колкото и да са ниски цените , лично смятам, че отиваш на почивка, а не някъде да мизерстваш...Лично не бих го причинила на себе си и другите вече...но може пък кофти късмет да сме имали...

# 356
И ние бяхме преди 5 години на 10 етаж при същите условия, затова не ми хареса в Китен. Според мен има и друга категория стаи и е било "кофти късмет ", но вече не пишем Китен като кандидатстваме

# 357
Или сме имали късмет или вие сте уцелили кофти стай. Нашата беше с две легла ( превърнахме веднага в спалня) гардероб, маса, 2 стола, 2 нощни шкафчета и достатъчно място. На коридора има закачалка и шкаф за обувки. Вратата на банята беше сравнително запазена и имаше и плочки и нов душ. Блестеше от чистото. Дограмата е сменена. Съжавам само че днес се прибрахме и не снимах самата стая. Гледката беше прекрасна. И да не е лукс, но мизерия не е в никакъв случай!

# 358
Може ли някой който е бил в 905 стая в Китен да изкаже впечатление. Това беше единствената възможност за 3 човека и така беше обявена стаята. Надявам се да не е супер тясна. По принцип не сме претенциозни но ми се иска поне да може да се разминаваме 😁

# 359
  • изгубена някъде
Може ли някой който е бил в 905 стая в Китен да изкаже впечатление. Това беше единствената възможност за 3 човека и така беше обявена стаята. Надявам се да не е супер тясна. По принцип не сме претенциозни но ми се иска поне да може да се разминаваме 😁

Как така за трима човека? На мен ми я дадоха за четворка! Rage

Общи условия

Активация на акаунт