Клуб "Полицейска съпруга" - 7 тема

• 92 683
  • 792
  •   1
Отговори
# 360
  • Някъде по Дунава
Ted 2, може да е тройка и да ползвате походно легло. Ако е така, трябва да го сгъвате всеки ден, защото ще е тясно иначе.

# 361
Може ли някой който е бил в 905 стая в Китен да изкаже впечатление. Това беше единствената възможност за 3 човека и така беше обявена стаята. Надявам се да не е супер тясна. По принцип не сме претенциозни но ми се иска поне да може да се разминаваме 😁

Как така за трима човека? На мен ми я дадоха за четворка! Rage
Извинявам се, не съм погледнала поста си. За 4 човека сме я взели и тъй като беше единствената четворка се надявам да не е супер тясна и да може да се разминаваме 😁

# 362
  • изгубена някъде
Ted 2, може да е тройка и да ползвате походно легло. Ако е така, трябва да го сгъвате всеки ден, защото ще е тясно иначе.

Ако е така ще е кошмарно. Ние сме 4 големи човека. Още в понеделник ще търся начин да се свържа с базата за да проверя.

# 363
ted2 не мога да коригирам поста си, но за 4 човека я даваха при нас. И аз се надявам на нормални легла, защото децата са големи вече

# 364
  • Някъде по Дунава
Аз да питам тези, които са били в Долна баня, тази снимка какво показва?

Интересува ме до вила 1 и стола има ли стълби ? Също така до ет.1 на вила 1 има ли много стълби?

# 365
  • изгубена някъде
ted2 не мога да коригирам поста си, но за 4 човека я даваха при нас. И аз се надявам на нормални легла, защото децата са големи вече

Добре, благодаря, че писа. Направо се бях притеснила. Laughing

# 366
Вила 1 е основната, където са рецепцията, администрацията и стола. Не се вижда на снимката ( в отсрещната страна е). Тя е на два етажа, ако сте на етаж 1 няма стълби, за етаж 2 стълбите са доста и извити. На снимката вляво е вила 2, а насреща вила 3, вдясно не се вижда на снимката е вила 4.

# 367
  • Някъде по Дунава
Благодаря, VYX. Стаята ни е 121, четворка. Дано това означава ет.1. Възстановявам се от контузия на глезена. Вече съм без гипс, но все още ходя с патерици. След 10 дни ни е картата. Не знам до колко ще съм подвижна, но стълбите определено ме плашат.

# 368
Мисля, че е етаж 1, но не съм сигурна. Ако сте на етаж 2, това ви чака

# 369
Оф, и ние във Вила І, стая 127, четворка.
Ама след повече от месец...

# 370
  • Някъде по Дунава
Малеее, ужас. Звънях на един телефон, но никой не вдигна. По - точно няма връзка с номера. Ще звъня в понеделник да питам. Абсурд е да се кача там.
Ако се включи някой от базата сега, ще е супер.

# 371
Мъжът ми каза, че на 1 етаж няма стаи. Горе сте в апартамент

# 372
  • Някъде по Дунава
Мъжът ми каза, че на 1 етаж няма стаи. Горе сте в апартамент
Тоест трябва да ползваме стълбите?

# 373
За жалост, да. Няма друг начин. Обадете се в понеделник да питате дали има други свободни стаи , в които ще е подходящо за вашето състояние. Ама май навсякъде има малко стълби, дали по двора или в самото блокче...

# 374
  • Някъде по Дунава
Благодаря за информацията. Каквото такова. До тогава се надявам да съм по-мобилна.

Общи условия

Активация на акаунт