Клуб "Полицейска съпруга" - 7 тема

• 92 632
  • 792
  •   1
Отговори
# 420
Някой бил ли е в базата в Долна баня в края на Август и началото на Септември?Как е времето тогава,за да знам какви дрехи да подготвя?

# 421
  • у нас
Вечерите и сетринште си е хладно. Имало е вечери и да ни е студено по анцузи.

# 422
Ние ще бъдем там баш по това време. Дълги крачоли и ръкави ще вземем със сигурност.

# 423
Ние ще ходим от 09.09,и тъй като не сме ходили толкова късно се чудех как е,че сме с две малки деца.

# 424
Ние ще ходим от 09.09,и тъй като не сме ходили толкова късно се чудех как е,че сме с две малки деца.
И ние сме от 9-ти! Да видим какви ще са изискванията до тогава!

# 425
Да се надяваме да успеем да отидем и да не ни върнат,че сме от другия край на България.Базата е достатъчно голяма ,за да не се прескачаме и да има достатъчно място.

# 426
  • Някъде по Дунава
Базите най - вероятно няма да ги затворят. По ме притеснява да не изпратят полицаите на границата.

# 427
Предложете интересни места за посещение около Долна баня???Ходили сме в Костенец-на пазара ,Костенски водопад.

# 428
  • Някъде по Дунава
Предложете интересни места за посещение около Долна баня???Ходили сме в Костенец-на пазара ,Костенски водопад.
По-нагоре пишете, че сте с две малки деца и зависи от тях колко ходят. От горния край на базата има пътека до хижа Венетица, 1ч и 20 мин в едната посока. От Костенец има пътека и до друг водопад Скаловитец, а от Боровец до Черната скала и хижа Чакър войвода https://drumivdumi.com/%d1%87%d0%b5%d1%80%d0%bd%d0%b0%d1%82%d0%b … 0%b8%d0%bb%d0%b0/

# 429
И фермата за щрауси сме планирали ние. И може би Самоков...

# 430
Замислила съм въженият град в Боровец и фермата за щрауси.Видях двете пътеки до хижите,но едва ли ще избутаме до там.Може би ще прескочим и до Самоков-парк Крайискърец

# 431
  • Велико Търново
Паркът в Самоков е доста хубав.
Не знам колко километра ви се минава в посока и какво точно търсите, но моите предложения са да се разходите с теснолинейката (около 40км до изходна точка), както и на същото разстояние е екопътека Бели Искър, която е много красива и не трудна

# 432
Здравейте на всички! Нова съм във форума. За първа година взимаме карта за станция.  Имаше възможност само за Созопол. Прочетох в тази и няколко теми назад. Ще бъдем в блок 6. Твърдят ни,че тази година бил ремонтиран. Доколкото видях и по схеми тук е до Стола. Може ли някой да даде пресни мнения и впечатления? Как е положението с топлата вода? Виждам,че е имало режим предните години. Стаята ни е ет.2, 21 стая. Впечатления? Брой легла?

Последна редакция: ср, 25 авг 2021, 12:25 от AKK_90

# 433
  • малкия йеросалим
Здравейте.Моля тези, който почиваха това лято да споделят какво различно има в условията в базите,заради Ковид пандемията.Има ли някакви промени,забрани .....

# 434
  • Някъде по Дунава
АКК_90, не пише ли на самата карта или в графика, по който избирахте? Би трябвало да е две легла + диван, но не съм сигурна.
 mama moni, в Долна баня нямаше особени мерки, освен тук там поставени дезинфектанти и мерене на Т на бариерата.
 Миналата година в Созопол бяха разделили храненето на три смени и поставяха покривки за еднократна употреба.

Общи условия

Активация на акаунт