Бременна съм, а той е с друга

• 17 053
  • 278
  •   1
Отговори
# 120
Не си заслужава саможертвата. Авторката да се спасява, докато е време! Желязото се кове, докато е топло. После ще му мине тръпката. Сега е момента да действа и да го държи в шах и мат, този ... той не заслужава , но тя си знае... поне малко да прояви уважение към нея и детето, а не съжаление.

# 121
Много съвети получи авторката, а нищо не казва.. Всеки си има мнение и се изказа, даже и до спор се стигна... Според мен няма нужда да повтаряме едно и също като жената си е решила сигурно какво да прави.. А най- голямата излъгация ще е, ако поста е измама, защото напоследък доста бременни жени се " оплакват " от мъжете си.. 😒😕

# 122
За припознаването той е решен да го припознае аз също не е такъв човек въпреки тези неща след време да ми направи пречка Говорили сме за това.. Той иска това дете постоянно говори и ме пита за него  на консултации идва с мен. Колкото и да не ви се вярва всичко се промени последните месеци затова и аз още съм в шах от случилото се.

# 123
  • София
Оф, еми обърнала съм си изречението по невнимание.. Сори. Другото имам предвид. По- травмирани деца с кофти бащи, които ги натоварват и им правят номера, отколкото такива без баща.
Имах приятелче, което баща му не го пускаше да излиза извън страната и винаги му беше много криво, когато е имало екскурзии. Моят трябваше да пътува от друга страна, да заверявамв документи и ми беше много свито дали щи дойде (навреме).

Разбрах, че се обърка- бъзиках те! Hug
Както казах, всеки пълнолетен индивид трябва да си поеме отговорността за това, което е сътворил.
Не става така- сбъркала си при избора на баща на детето си и дай да го пишем неизвестен, че да не ни създава неприятности.
Че детето ще расте без да знае откъде е другата му половина, много важно.......

# 124
  • На върха на вълната
naranena, щом му гласиш такова доверие, действай.

Предполагам, че преди 6 месеца си твърдяла, че няма начин да те остави заради друга? Head Band
Надявам се, че след 1 година няма да пуснеш тема "Бащата на детето ми не подписва пълномощно".

# 125
За припознаването той е решен да го припознае аз също не е такъв човек въпреки тези неща след време да ми направи пречка Говорили сме за това.. Той иска това дете постоянно говори и ме пита за него  на консултации идва с мен. Колкото и да не ви се вярва всичко се промени последните месеци затова и аз още съм в шах от случилото се.
Значи...аз последно се изказвам. Последно! Абе, жена, ти в ред ли си? Честно? Пита за детето и идва с теб на консултации? И после отива къде..???? Ти като си готова да бъдеш изтривалка на това безгръбначно, защо обричаш и нероденото си дете на това? Не бива нито за миг да стоиш там. Имаш си родители. Дай цялата тази любов на детето си. Пък той нека си му бъде баща. Въпросът е - на теб какъв ти е? И ти каква си му?

# 126
Значи...аз последно се изказвам. Последно! Абе, жена, ти в ред ли си? Честно? Пита за детето и идва с теб на консултации? И после отива къде..???? Ти като си готова да бъдеш изтривалка на това безгръбначно, защо обричаш и нероденото си дете на това? Не бива нито за миг да стоиш там. Имаш си родители. Дай цялата тази любов на детето си. Пък той нека си му бъде баща. Въпросът е - на теб какъв ти е? И ти каква си му?
+ 1

# 127
  • Варна
Ами виж да излезеш от шаха по-бързичко, че имаш важни неща да решаваш и на теб чакат - къде ще живееш, къде ще раждаш, какви доходи ще имаш и т.н.

# 128
Може да я осъди, ако тя обжалва припознаването.
Това какво означава?

Тя може да не запише името на бащата в акта за раждане, но той може да поиска да припознае детето и реално това ще стане, защото той е бащата. Ако той припознае детето, не виждам майката как ще обжалва припознаването. Не тя решава, че бащата няма капацитет, което реално за момента няма как да знаем. Приказки от 1001 нощ...

# 129
  • София
Значи, че ако не го запише на негово име, а той после пожелае да го припознае и тя приеме, няма да я съди... Ако тя оспори (което би било неадекватно, защото то Е негово), чак тогава ще я осъди за разходите по делото.
Просто имам предвид, че ако не го запише, той може и да не се сети да го припознае. А да остави нещата така особено ако новата кака забременее.

Последна редакция: вт, 06 авг 2019, 02:30 от The Catcher in the Rye

# 130
Авторке, направо съм потресена от твоя любител на харемите  Shocked и абсолютно не мога да си представя мъж да посещава бившата, която е бременна, да я държи наблизо в неговото жилище, и след това да ходи при другата Shocked Shocked
Мисля, че тотално бъркаш понятията, защото баща на детето му не си в състояние да го направиш ти,стоейки му удобна под ръка, той трябва да е под ръка за това дете - от него зависи.
Моля те, ама много те моля, прояви достойнство и се откъсни от тази ужасна ситуация. Задай си въпроса каква му се явявяш ти?
Че той утре може да забремени и новата, а ти къде ще се впишеш в картинката, като останеш в неговия град?
Прибери се при хората, които наистина те обичат. Там, където си сега си само една утроба. А глупостите със загрижеността му са абсолютна твоя заблуда Shocked

# 131
  • София /Абсурдистан
Точно така и ще стане. В друг случай, може би ще е добре детето да запише само на себе си, но тук той ще оспорва и ще спечели. След това ще започне война срещу нея. Не бъдете толкова сигурни, че не може да вземе детето. До преди време не можеше, но сега в БГ всичко се купува и продава. Имаш ли достатъчно пари, нищо не е невъзможно.
Идея си нямат някои хора какви мизерии може да и направи, използвайки детето. Колкото и да е трудно, нека да опита да се разберат с добро и да поддържат добри отношения заради детето. Та било то и лицемерни да са, но това е разумното решение, освен ако авторката не си търси проблеми.

# 132
  • На върха на вълната
Тук се иска да се включи някой добър адвокат относно записването на детето. Нямам никакъв опит относно такива дела. Дано този мъж се окаже отгговорен относно детето, а не да прави всичко на своя глава с цел усложнение на ситуацията.

# 133
  • София /Абсурдистан
По- добре е да не се заяжда с него и да го запише на него. Той има право да я съди за експертиза за бащинство и ще спечели. Няма смисъл от конфликти. Същата история я видях при моя позната и много лошо завърши всичко.
Всеки адвокат ще и каже да се опитат да се разберат с добро. Защото иначе започват циганиите.

# 134
Отдръпни се, не те обича.Ще ти е трудно обаче сама да гледаш детето.Бих те посъветвала да останеш с него засега само заради детето, поне колкото да помага финансово, защото едва ли само ти и родителите ти ще се справите.Но си имай едно наум за него и вярвай, че след време ще срещнеш мъж, който ще те оцени истински.

Общи условия

Активация на акаунт