Египет /Тема 9/

• 58 455
  • 747
  •   1
Отговори
# 585
  • София
И аз звънях отново...увериха ме ме ако се приемат крайни мерки нищо не губим..или ще ни върнат парите или ще изберем нова дата

# 586
  • София
Уважаеми клиенти,

Във връзка с последните изявления на правителството за въвеждане на мерки за извънредно положение и предвиждането за налагане на ограничения на придвижването между различните страни, ние трябва да реагираме бързо в новата ситуация и да отложим всички планирани екскурзии за месец март и април за по-късен етап.

Всеки от вас ще получи документ, с който ще може да използва депозираните при нас суми за бъдещи пътувания до края на 2021 г.

...... има сключена застраховка Отговорност на Туроператора с Евроинс ........ с лимит на отговорност в агрегат и за едно събитие на стойност 350 000 лева, така че вашите пари са защитени от закона.

Във връзка с последните събития, свързани с разпространението на Корона вирус, от днес 13.03.2020 г.  офисът на .....  ще работи само дистанционно. Няма да се приемат клиенти в офиса.Можете да се свържете с нас на служебните е-мейли:

Това е от нашия ТО, предложиха ни анекс за смяна на датите и дестинацията за платената до момента сума (100%)  до края на 2021 г. Много разумно, според мен, предвид ситуацията. Успокоих се.

# 587
Кой е вашият ТО?

# 588
Супер, коя е агенцията, може и на лично съобщение, ако се притеснявате.

Последна редакция: пт, 13 мар 2020, 15:14 от valya_bl

# 589
  • Някъде в Европа...
Здравейте!
Може ли и на мен на лично агенцията!
Аз нищо не съм получила още от моята..в понеделник ще звъня, да се разбирам с тях какво следва....Нашата дата е 14.04....

# 590
  • София
Аполо 2000

# 591
И аз говорих току-що с ТА, казаха, че ще получим съобщения за възможност за смяна на датите. Много съм доволна, защото не искам да пътувам със свито сърце и да не мога да изживея пълната магия на Египет. То не се знае какво ще се случи  и по-нататък, но дано да е за добро!

# 592
Здравейте, аз съм направила резервация в Марбро за 01.04, писах им и отговора е че в понеделник ще могат да отговорят за смяна на датите. Някой друг тук да е с тях? И дали има различен отговор?

# 593
Някой да е получавал съобщение от ТА с пакет на Тез Тур?

# 594
  • в 1001-та нощ
Ние не сме.

# 595
  • Някъде в Европа...
А от Караджъ турс?

# 596
И ние сме на тез тур, казаха ни че в понеделник ще кажат дали ще има полет на 21 или ще е анулиран

# 597
Няма как да има полети, Египет пламти. Причината да не гърмят в статистиката е, че не ги изследват. В други държави задържат заразените египтяни още на летището. Статистиката се води по страна на диагностициране, а не по страна произход. В края на януари в Италия започна с 2 случая. Китайци. Каква стана сега....

# 598
  • София
https://pochivki.teztour.bg/%D0%B2%D0%B0%D0%B6%D0%BD%D0%B0-%D0%B … BB%D0%BD%D0%BE~75
Това е добра новина...дано и другите го направят

# 599
Тези дето сме с полет на 15.04 горим ли? Днес говорих с моята агентка, която е супер точна и ми каза, че тез са отговорили глоба в размер на 95 евро на човек за отлагане. Надявам се да се вземат в ръце и да премахнат тази глоба.

Общи условия

Активация на акаунт