На море в Гърция 2019 - V

• 50 957
  • 778
  •   1
Отговори
# 135
Що не вземат тези дни да се развалят всички ферита на Евия и да си останем тук евър...

# 136
Аааа, не се брои! Има мост! Simple Smile

п.п. Това хубавото Лимни ли е?

# 137
Може и някой да се хвалят как ядат само на таверна, но според мен повече имаха предвид, че отивайки на почивка предпочитат да не готвят. Дояде ли им се готвено, а не нещо набързо направено, сядат на таверна.
Съгласна съм...предпочитам храненето навън точно поради този фактор,за да си почина от вечния въпрос "Какво ще ядем днес?" Също предпочитаме да сме максимално дълго на плаж -  от сутринта до 8 - 9 вечер... ако трябва да си приготвяме сами храната трябва да скъсим това време, което за нас не е удачно. Никой не е казал,че като седнеш на таверна трябва да се напукаш.Хората,които им е важна пуканицата отиват на All Inklusive в Турция.На терасата пием коктейли.Всеки се съобразява с бюджета си и това как иска да си почива!

# 138
Никой не е казал,че като седнеш на таверна трябва да се напукаш.Хората,които им е важна пуканицата отиват на All Inklusive в Турция.
Не разбирам защо винаги трябва да се обобщава и се правят грозни коментари Rolling Eyes
Едни ходят за това, други за друго

# 139
Много грозно.

Ол инклузива в Турция включва доста други неща, освен “пуканицата”, но явно някои само това са видяли.

# 140
Наистина имало мост на Евия, лоша работа, грешния остров съм избрал, значи.

Не го знам кое е селото, ама като си тръгвам тези дни, ще погледна табелата, стига да има такава....Че те гърците както са го закъсали, ту фериботите им се чупят, ту разни Балкан-туристи им крадат табелите за да печат чушки и прочие зимнина на тях.

# 141
  • София
Наистина имало мост на Евия, лоша работа, грешния остров съм избрал, значи.

Не го знам кое е селото, ама като си тръгвам тези дни, ще погледна табелата, стига да има такава....Че те гърците както са го закъсали, ту фериботите им се чупят, ту разни Балкан-туристи им крадат табелите за да печат чушки и прочие зимнина на тях.

Виж на телефона си къде се намирате.

Много грозно.

Ол инклузива в Турция включва доста други неща, освен “пуканицата”, но явно някои само това са видяли.

Аз на Ол Инклузив в Турция не съм била никога, но и не бих отишла. Не понасям тълпи, както и шум от сеседни стаи и т.н.
Затова сме си решили проблемите с нощувките на тишина.

# 142
  • София
Здравейте, няколко пъти сме били в Гърция. Най-впечатлени останахме от плажа Портокали бийч с уникалната му вода и ситен бял пясък. Проблемът е,че не открихме плаж с барче и чадъри, а сме компания с деца и малко ни се усложнява почивката. Може ли да препоръчате плаж със същата вода и ситен пясък (да не е каменист) но с наличието на заведения, чадъри и шезлонги?
Също така ще съм благодарна ако можете да споделите локации на по-хубавите бийч барове с палмички,басейни, хубави и оригинални коктейли и като цяло на по-високо ниво,подходящи за празнуване на рожден ден. Simple Smile Благодаря предварително.
Толкова ситен и бял пясък като на Портокали съм виждала само на Kalogria Beach пред Манго( от другата страна след Никити). Хубави  плажове има  и в залива на Сикя  като фаворит ми е Tigania Beach Bar https://www.google.com/maps/place/Tigania+Beach+Bar/@40.0322738, … 1489!4d24.0189437

# 143
Виж на телефона си къде се намирате.

А, знае той, ама се прави Simple Smile

# 144
пробвах на телефона, ама само някакви странни цифри ми излизат, с мноооого знаци след десетичната запетая. Както и да е, ако довечера се сетя, ще питам някой от местните къде се намираме. Ако не, само табелата да стои още. В което има надежда, щото от как сме тук, друга реч освен гръцка и малко френска, не сме чули, за наше огромно разочарование.

# 145
  • Пловдив
Здравейте, знам че е невъзможно да се прогнозира, но ако някой реши да се включи със съвет, ще съм много благодарна. Предстои ни пътуване утре от Пловдив до Неа Перамос с дете под 2 години и не ми се ще да ползваме път с много завои и безкрайно чакана на границата. Като се познавам добре едва ли ще тръгнем прeди 7-8 сутринта, та въпросът ми е през кой ГКПП да минем? Някой би ли споделил актуална информация за Маказа или другите, по-удобни. 

# 146
Много грозно.

Никой не е казал,че като седнеш на таверна трябва да се напукаш.Хората,които им е важна пуканицата отиват на All Inklusive в Турция.
Не разбирам защо винаги трябва да се обобщава и се правят грозни коментари Rolling Eyes
Едни ходят за това, други за друго

Не съм искала да обидя никого, не съм била в Турция,не бих и отишла,точно заради All Inklusive-а и тълпите,но всеки има своя представа за почивката си. Но мои познати ходят точно за това- не готвиш и храна колкото ти душа иска. Не знаех,че пуканица е грозна дума...поправям се✌🏻

# 147
Да, храната е в изобилие, но не това е основният приоритет на всички, които почиват там, както прозвуча изказването.
По същия начин не е редно да се обобщава, че всички, които почиват в Гърция си носят тенджерите и тиганите, нали?
Така и в Турция не всеки отива само, за да яде от сутрин до вечер.

Различен тип почивка са и си имат своите плюсове и минуси, съответно всеки избира къде да отиде според това, което предпочита.

# 148
  • София
Аз пък не само тенджери и тигани нося, ами и фурна мъкна. Twisted Evil

# 149
  • София
Аз пък не само тенджери и тигани нося, ами и фурна мъкна. Twisted Evil
Вие са k@li цялата къща си влачите, та не сте критерий Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт