Карти Таро тема 19

• 23 237
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте! Не,няма изневери с други хора,но да-има влияние от роднини.

Да, нямам пред вид изневери, 7 меча е точно намеса от външни хора.

# 136
Много Ви благодаря!

# 137
Имам следния въпрос.
Ако човек постави въпрос и картите му отговорят по определен начин, това ще се случи, ако този човек продължава да върши нещата по начина, по който ги върши при теглене на картите.
Но ако човек си промени действията, отношението, може да постигне различен от предречения резултат?
Тоест предсказаното не е веднъж завинаги, когато се касае за бъдеще?

# 138
По принцип - да.

# 139
Цитат
Имам следния въпрос.
Ако човек постави въпрос и картите му отговорят по определен начин, това ще се случи, ако този човек продължава да върши нещата по начина, по който ги върши при теглене на картите.
Но ако човек си промени действията, отношението, може да постигне различен от предречения резултат?

Таро отразява моментното състояние на нещата. Ситуацията е такава в дадения момент, но ако даже си помисли човек нещо друго вече и картите ще покажат нещо различно. т.е., ако нищо не се промени, то това е крайния резултат. Но човек има и свободна воля, макар и в определени граници. Така че, от нас зависи как да се справим с нещата от живота.

# 140
И моето мнение е подобно. Таро отразява една малка част от времето и случването и всичко е променливо.  Затова не е добре да се теглят карти за по- дълъг период. Днес са показали едно, но след седмица, може да е съвсем друго. Има карти и комбинации обаче, които показат едно по дълго време, време в което сме зациклили, време в което не правим нищо за да променим живота си и обстоятелствата. Тогава Таро показва че има застой, че няма кой да извърши действие, че човека не е готов и затова дълго ще си стои в това положение.

# 141
Здравейте,момичета!
Бих желала да разбера какво казват картите по отношение на сложната ми връзка със сложен човек.Тези отношения приключихаа,но нещо ме кара да продължавам да чакам и да се надявам нещата между нас да се оправят...Има ли смисъл да се надявам на нещо с този човек?
Моите карти са 7 чаши, 7 жезли, Асо жезли. Ти си мечтаеш за връщане назад, но само мечти и пориви ще останат, няма да се случи нищо особено. А и в такава връзка аз не те съветвам да се връщаш.

# 142
Благодаря!

# 143
Отдавна не съм се виждала с един приятел и искам да знам дали му липсвам
Не ми харесва Страшният съд като последна карта

# 144
А на мен ми харесва. Simple Smile Показва достигане на свобода след дълбоки процеси на вътрешна трансформация. Ще излязат за преразглеждане тези отношения, не сте приключили. Липсваш му, да. Била си му голяма радост в живота, но някак с невъзможност за пълно удовлетворение от връзката, камо ли обвързване. Кармични отношения, имащи нужда от катарзис, със задължителната равносметка, за да тръгнете по верния път за вас и да достигнете вътрешно спокойствие. Това, което не работи, трябва да бъде оставено да си отиде. Нищо, което да шокира, знаете го и назрява от много време.

# 145
Благодаря ти, Соул, много сладко описание Simple Smile
За кармичната връзка - ей тъй Laughing

# 146
Привет, моля за съдействие:
На въпрос ще се видим ли с него до 2 седмици?
Се пада: Рицар Пентакли, Рицар Меч и Паж Меч
Не мога да се оправя с тези рицари!!!

# 147
И да е тръгнал с такива намерения, да не вземете да се сджавкате нещо и да си останете само с приказките? Thinking Най-общо казано, не се занимавай с рицари, избери си крал. Smiley

# 148
Имам следния въпрос.

Здравей. Доколкото ти разбрах въпроса, ти питаш дали отговорите на Таро са константни във времето или това може да се промени, стига човек да промени поведението си, сиреч действията си.

Това малко ми прилича на игра на котка и мишка и по-скоро опит да изманипулираме картите, което, разбира се, няма как да стане. Независимо какво питаме, картите имат своя концепция за отговор, която няма нищо общо с нашите нагласи/поведение/мисли/очаквания. Колкото до това какво време или за колко време важи един отговор от Таро, то самите карти са индикация кое колко ще продължи, дали е проективно, дали има солидна база да се случи (ако се пита за бъдещо действие), дали отговорът им не е анализ на самите нас или изобщо отговарят на въпрос, който ние изобщо не сме задали.

Аз лично съм на мнение, че не е важен въпросът толкова, който задаваме на Таро, а техния отговор, защото спрямо отговора, се ориентираме кое е важно, кое трябва да е водещо за нас или този, за когото питаме.

# 149
Зададох въпрос какви са грешките, които правя в интимния си живот ( че все не го докарвам до никъде).

Отговорът е Страшния съд, Кралица мечове, 6 чаши.

Мисля, че картите не ми отговарят на този въпрос, а казват, че въпреки че в последните ми отношения вече е станало кристално ясно, че не съм избраната жена и обектът на чувствата ми не ме иска, аз все се връщам назад.

Вие как мислите?

Общи условия

Активация на акаунт