Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви тетрадки предпочитате - с тесни и широки или широки редове?
Къде мога да подвържа тетрадки и учебници?
Какви са цените за машинно подвързване на тетрадки и учебници?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви тетрадки предпочитате - с тесни и широки или широки редове?
-
Къде мога да подвържа тетрадки и учебници?
За машинно подвързване на тетрадки и учебници, форумът споменава места като книжарници в различни квартали на София, където се предлага тази услуга. Освен това някои родители споделят, че използват прозрачни фолиа, които сами подвързват с помощта на пластмасова линия, което се оказва удобно и икономично решение.
-
Какви са цените за машинно подвързване на тетрадки и учебници?
-
Къде мога да намеря машинно подвързване на тетрадки и учебници?
-
Какво е машинното подвързване на тетрадки и учебници?
. Заплахата, че училището е по-важно от страничните занимания и ако си развали успеха ще го спра, не хвана декиш. Отделно събота и неделя от време на време е на състезания по шах, тук там е на някое по математика, а и аз гледам да го хвана да порешаваме малко задачи за състезанията (последните 3 неща вече аз ги определям и гледам да са по-рядко, не прекалявам- да не решите че съм някоя съвсем луда), зимата- поне 2-3 уикенда на ски...и за английския наистина не остана време. Така че проблемът не е че го жаля, а че детето си има негови интереси, които обаче си следва стриктно и не се отказва и аз като го гледам с какво желание ходи сърце не ми дава да му се наложат нещо да отпадне заради езика. Отделно като си говорим с другите майки всички споделят, че децата били уморени след училище и не се съсредоточавали добре, не вървяло, учителите се оплаквали и това съвсем не обезкуражава. Сега съм направила абонамент за една онлайн обучителна програма и ще го пробвам с нея- надявам се че като е под формата на компютърна игра ще е съгласен да прави упражненията и съм решила да им направя със сестра му нещо като домашни уроци пак под формата на игра поне 1-2 пъти седмично, но аз не съм учител и не знам дали ще се получи.