И пак за изневярата...

• 26 299
  • 862
  •   1
Отговори
# 60
  • Sofia
На грозно и вулгарно поведение съоветства грозен и вулгарен език. Няма как да се нарича нещо отвратително с мили думи.
Авторке, продължаваш ли да правиш секс с мъжа ти? Все така страстна ли си, както преди любовника? Как ти дава сърце?
А ако не продължаваш, колко време смяташ, че ще мине, докато той не усети?
Мъжете нямат проблем да тъчат на два стана. Но пък не ти ли е малко гадно да знаеш, че той става от леглото на жена си, за да легне в твоето?
И това, което наричате "пазене на семействата", не са ли всъщност гадни лъжи, предателство и правене на невинни хора на маймуни, само в името на това, да си начешете крастата ти и твоят любовник?
Да, отвратителни подробности са това. Отвратителен език за отвратителни действия. Но това е отвратителната истина, когато не се забулва в евфемизми като "тръпка", "пеперуди" и други такива.
[/quote]
Blue_Saphire =,

Tи верно , да не си монахиня?Rolling Eyes
Авторке, що обявяваш на целия свят каква палавница си? Гледай си кефа и семейството и не се обяснявай, че току-виж зорлем разбрал и мъжо ти...

Eдин въпрос.
Кое е по-голям грях? Мимолетна , тайна забежка,  без чуства и бъдещи планове между обвързани, или тайният,дълъг и мъчителен, но  нереализиран , бушуващ - скрит зад завесите на благоприличието копнеж  по някого  извън стоманения обръч на връзката?

Последна редакция: чт, 08 авг 2019, 00:30 от Не се сърди, човече

# 61
Отказваш се от най-великия мъж на планетата едва ли не Simple Smile Ами не е задължително, Бъдете си заедно, обявете се пред всички и до година всички ще са ви приели като двойка. Децата ще страдат и ще свикнат.

Много са ми гадни такива истории, понеже съм участвала без да искам в такава, и децата ми също. Но от друга страна, ако някой семеен човек си е паднал по друг, няма смисъл да седи и да пази семейство насила. Това е сигурно.

# 62
  • Sofia
Blue_Michelle

По-яко ли ти беше с колегата, от колкото обичайно с мъжа ти?

Последна редакция: ср, 07 авг 2019, 23:09 от docspace

# 63
Не бе, то не е за секса! То е заради космическия резонанс на сродните души! Особено за Колегата.

Откога да не лъжеш, да не крадеш от времето за семейството си, да не нараняваш близките си е признак на монашество? Пък и доколкото знам, монахините не правят секс по няколко пъти седмично.

Авторке, знаех си, че някой като one more ще ти хареса.
Само че не вярвай, че жена му не е разбрала за неговите простотии. Просто зависи материално от него и затова си трае. Но, разбира се, нейните чувства са без значение.

Чисто лицемерие е това вашето "пазене на семействата". Ако наистина ви пукаше за семействата ви, щяхте или да прекратите връзката си, или, ако е толкова незаменима, да я афиширате и валидирате. Обаче не ви стиска нито за едното, нито за другото. Мишкувате като най-жалки страхливци и си въобразявате, че имате нещо като морал, че "пазите децата". Чиста илюзия. Нали ги гледам едни такива "опазени" деца пред очите си. Плачат всеки ден от такова "пазене". Не знам защо си мислите, че децата са с дебилен интелект и чувствителност.

Иначе не ме слушай, слушай one more да ти обясни как да лъжеш по-качествено. Пардон, как да си "пазиш" децата.

# 64
Eдин въпрос.
Кое е по-голям грях? Мимолетна , тайна забежка,  без чуства и бъдещи планове между обвързани, или тайният,дълъг и мъчителен, но  нереализиран , бушуващ - скрит зад завесите на благоприличието копнеж  по някого  извън стоманения обръч на връзката?
А кое е по-лошо, да убиеш човек или да ти мине през главата мисълта за това?
В главата на човек се случват какви ли не щуротии. Но ако има акъл да си подреди приоритетите и да реализира само важните за него неща, останалите са без значение.
Като уточнявам, че не става дума за морал, а за съзнателен избор, предвид последствията от въпросното действие.
Нещата са прости - избираш онова, което ти е важно. Ако едно въргаляне за някой е по-важно от семейството му, лошо няма, това си е негово решение.

# 65
  • Sofia
А кое е по-лошо, да убиеш човек или да ти мине през главата мисълта за това?
В главата на човек се случват какви ли не щуротии. Но ако има акъл да си подреди приоритетите и да реализира само важните за него неща, останалите са без значение.
Като уточнявам, че не става дума за морал, а за съзнателен избор, предвид последствията от въпросното действие.
Нещата са прости - избираш онова, което ти е важно. Ако едно въргаляне за някой е по-важно от семейството му, лошо няма, това си е негово решение.
------------------------------
Примерът е лекинко логически ирелевантен и доста краен.  Следвайки конструкцията на моето съждение , трябва да бъде:
Кое е по-лошо, да убиеш бързо и хладнокръвно човек, или дълго време, да копнееш да го сториш ( не само да ти мине импулсивна мисъл през главата), да си представяш как го извършваш в детайли изпитвайки удоволствие, но накрая да не посмееш?
От гледна точка на убития разбира се е по-лошо първото.
От гледна точка на хладнокръвният извършител съпоставимо с това на този с дълговременното желание е интересно да се надникне какво се случва в съзнанието. Все още не съм убивал човек, нито съм планирал подобно нещо, така че аз лично от първо лице няма как да кажа какво е чуството. Не вярвам и някой с опит да сподели.Тва относно морала.
 Относно последствията , категорично е по-рисково действието, тъй като има не малка вероятност да бъде разкрито. Т.е. , ако решиш да действаш трябва да си про, за да не гепят, а не да биеш тъпана в бг мама ...
Пак казвам примерът е доста краен ,щото изневерите слава -богу все още не са обявени за кримнинално деяние по смисъла на НПК , че иначе нямаше да остане място по затворите.
За свободата на избор съм напълно съгласен!

Последна редакция: чт, 08 авг 2019, 07:45 от docspace

# 66
Естествено, че подобни гнусотии не ми се случват. Да се навреш доброволно в лайната, че и децата си да тикаш в тях, е личен Избор. Никой не те кара насила... Ами, сори, че не задоволявам нечии форумни "страсти", но предпочитам да нямам нищо общо с подобни "кенефни" истории.  Влюбени били... Моля ти се! Simple Smile

# 67
Да бе, тя любовта ти пада върху главата като изтървана тухла от строеж и просто НЯМАШ ШАНС! Никакво време за реакция, никакви моменти, в които да се спреш. Или пък Колегата шантажира авторката с нещо? Или я причаква в тъмното и я изнасилва? Те всички кръшкачи са все такива невинни душички, просто тъй им се случва, без никакво тяхно участие! А последствията....ами и те така се случват по ничия вина. А, всъщност не - по вина на измамените постояни партньори...

# 68
  • Далече, далече
Авторката да внимава да не забременее от него, че тогава ще стане съвсем сложно.

# 69
Всъщност любовта наистина ти пада на главата, но затова сме хора, да се овладяваме, ако руши и унищожава.
Не е нужно да се принизява всичко и да се използва такъв грозен език, ужасът от това, че партньорът може да се влюби, или пък самите ние, съпътства всички ни и не е края на света.
 Възрастен човек би трябвало да може да излезе от тая ситуация, като просто си наляга парцалите и си гледа семейството. Знаете, че това е главообъркващо и шеметно чувство, но за щастие минава.

# 70
Примерът е лекинко логически ирелевантен и доста краен...
Всяко сравнение на действие с мисъл е лишено от логика. Всяко действие има последствия, точно какво ще е, няма значение. Но трябва да сме готови да понесем последствията.
Така че авторката просто трябва да си подреди приоритетите и да прецени за себе си, дали семейството или този господин са ѝ по-важни. Животът си е неин. Само после да не реве за семейството си и да обяснява, че всъщност то ѝ е важно.

# 71
Авторката очевидно е склонна към мелодрами и очевидно не е пуснала темата, за да й се даде акъл. Намери си съмишленици и одобрение, спокойна е. Лично на мен пеперудените й размишления ми дойдоха в повече. След определена възраст инфантилността и липсата на разум не ми допадат.

Последна редакция: чт, 08 авг 2019, 11:47 от Анонимен

# 72
  • София
Щом са влюбени да се взимат! Няма да са нито първите, нито последните.

# 73
Тонке, ма той е някъде на майната си, това е либов от разстояние, дори не могат да се вземат като хората.

# 74
Е какво са 2000 км. за истинската любов? Да захвърля всичко и да ходи да си чука главата.

Общи условия

Активация на акаунт