И пак за изневярата...

• 26 446
  • 862
  •   1
Отговори
# 255
Моята ситуация е следната:
Скрит текст:
Моногамна съм, вярна и морална, но само на мъж, когото обичам.
Бях вярна на мъжа си 17 години, но когато спрях да правя компромиси и станах егоист и реших да слушам себе си, си намерих любовник. И да, това не става ей така, решението е взето съзнателно. Но продължавам да живея със съпруга си, не правим секс, сигурно и той си има друга връзка, защото не ме желае, а и аз не търся контакт. Предпочитам да не изневерявам на любовника си. В името на децата имитираме семейство, имаме общо жилище, грижим се за родителите ни. Не е хубаво, но сме отговорни съпрузи и двамата. Понеже тука се събраха много светци, аз мога да кажа, че мислех, че никога няма да обичам друг мъж, но заобичах.
Имам нужда от емоция и любов, която не получавам от съпруга си
Скрит текст:
и съм свободен човек да изживея това, което желая. Тоест, ако авторката обича своя мъж, няма да има очи за друг според мен, явно нещо куца в тяхните отношения, за да се стигне до друга връзка, макар и виртуална. Поне при мен бяха така нещата. Любовта идва и си отива, ако и двамата не полагат грижи. След това остава монотонието, уважението и живот като съквартиранти. Блазе им на тези, които имат късмет да запазят обичта си, но не познавам такива
. Иначе всички са идеалисти, но любовта изисква всеки ден грижи и мисъл.
Е, ама авторката твърди, че с мъжа й всичко е о.к. Smiley
Ти си имала липси, намерила си ги другаде.Тя какво точно търси, след като уж получава Всичко от мъжа си?!
И да, права си, любовта изисква мисъл и грижа ежедневни.....Макар че, точната дума не е "изисква".По-скоро, нуждае се от постоянно "поддържане".

# 256
А толкова много хора НЕ ползват кондоми... Понеже аз съм маниачка на тая тема, неведнъж съм питала близки приятели дали използват с нов партньор или като кръшкат. В 95% от случаите, отговорът е Не, включително - абе ти луда ли си, като те налегне страстта, кой ти мисли за такива неща.

# 257
ЧПВ се предава и при сексуален контакт с презерватив. То вярно, че няма да живеем с орлите, ама..

# 258
Да, знам за ЧПВ, но все пак има още много болести, от които презервативът пази.

# 259
Моногамна съм, вярна и морална, но само на мъж, когото обичам.
Имам нужда от емоция и любов, която не получавам от съпруга си и съм свободен човек да изживея това, което желая.
Предпочитам да не изневерявам на любовника си.

Нови висоти на женската логика в три изречения. Laughing
Хем моногамна и вярна, хем изневерява.
Хем омъжена, хем свободна.
Не изневерява на любовника си (с мъжа си??).
Rolling Eyes

# 260
Жената вече се чувства емоционално свързана с любовника, затова сексът със съпруга й изглежда изневяра.
Емоционалните категории се различават от фактическите и юридическите.

# 261
Проформа семейство, братане, кое не разбра?Жената поне е откровена.

# 262
Не осъзнавам как тя намесва висши ценности в тази повърня, която ти наричаш проформа семейство. Иначе другото е окей, предполагам.

# 263
Да но все пак ЧПВ, може да доведе до смърт в доста случаи, ако човек не си следи здравето стриктно. Ако се ползва правилно, не можеш да хванеш СПИН, сифилис, хепатит Б, Ц и други, но ако се скъсааа...? Някой разказа, че играели на семейство, но си гледали себе си, имали нужда от емоции. Това ми намирисва на комустически модел семейство. Не се развеждаш, всеки си ходи настрани, а за пред хората, нормално семейство.

Последна редакция: пн, 12 авг 2019, 14:40 от ^^Slancho^^

# 264
Не знам материята точно каква е, дали фекална или други отпадни маси, но си е техен общ продукт. Това е, без значение кому се харесва или не. Много други живеят така. За мен лично също е неприемливо, но просто не ме интересуват чуждите избори.

# 265
Не осъзнавам как тя намесва висши ценности в тази повърня, която ти наричаш проформа семейство. Иначе другото е окей, предполагам.

Супер ме кефят определенията за висши ценности, тук не се намесват такива обаче. Споделих, че сме заедно все още, за да си гледаме децата и не правим секс. Това не е любовна, задоволителна, емоционална, сексуална връзка. Затова си имам някой, с когото ми е хубаво, макар и само за секс и без да се омъжвам за него. Прекалено е сложно да се развеждам, да тормозя децата и семействата ни. Избора е мой и не се интересувам от ограничени мнения.

# 266
Пенке,

Когато си изневерила и продължаваш да изневеряваш с този мъж, вече не си моногамна, вярна и морална.
Ако условността ти да прояваваш тези качества е такава, то не ти пречи да сменяш любовниците си на 3 месеца и да продължаваш да твърдиш, че си моногамна, вярна и морална.

Не си такава и няма да бъдеш, независимо кое ти е удобно на теб.

# 267
Поясних, че съм вярна на мъжа, когото обичам. В случая спя и обичам само един мъж няколко години, нищо че не съм омъжена за него. Тоест, вярна съм му.

# 268
Серийна моногамност се нарича Stuck Out Tongue Winking Eye

# 269
Никой не се вълнува от нейната изневяра, даже мъжът ѝ, какво си се разпенил, братане?
😂

Общи условия

Активация на акаунт