И пак за изневярата...

• 26 405
  • 862
  •   1
Отговори
# 240
Обръщат се, ама като си отвориш устата - бегат. Джентълменството никога не е демоде, мойто момче и възпитанието!

# 241
Както беше казал великия професор Вучков - Някои жени са готови да търпят чудовището до себе си (най-често някой мазен дебел чичка с много парички), макар всъщност тайно да си представят как го наръгват с нож...Satisfied
Леле, каква чиста радост!  Joy Все за нещо ще те харесат, успокой топката.
То аз никога не съм усещал подобно чувство... не знам какво е.
Като бях на 20 години, 20 жени ме чакаха долу пред входа.Nerd
Добре де, вярваме ти. Grin

# 242
  • Варна
Калоян, автографи раздаваше ли?
По темата, в държави със смъртна присъда за изневяра, тя е факт.

# 243
  • Русе
Обръщат се, ама като си отвориш устата - бегат. Джентълменството никога не е демоде, мойто момче и възпитанието!
Първо не съм "твоето момче". Второ - не ме познаваш, за да знаеш дали съм джентълмен или не. И трето - никой не те кара да се намесваш в други разговори, лелче. Nerd

# 244
Лелче ще викаш на жена си, след като я питаш глупава ли е или да!

# 245
Калоян, симпатично момче си сигурно, ма не се звездей, природата не се е раздала ЧАК толкова, както и да го погледнеш.

# 246
"летящата, ти глупава ли си или да ? " - тъй като питаш мен, ще кажа, че няма значение какво мисля аз за себе си. Околните са свободни да виждат/ме преценяват както пожелаят.
поста ти по-нататък е обяснителен режим - иронията,самоиронията и сарказма са похвати, които малцина умеят и които не се нуждаят от пояснения, бидейки направени скопосно. Аргументацията ти липсва, критика не понасяш(необходимо зло за израстване) и махленски ретур, визирам "лелче"!
Повечето тук нямат против авторката да си щастливее, след като поеме отговорност за избора си. В 21-ви век развода не е нещо срамно; позорно е да лъжеш и поставяш в риск здравето ( и психическото равновесие на деца) на други хора.

# 247
Е тя какво ще направи авторката с обект на 2000 км.? Ще остави децата на мъжа и ще отиде там? Където е и неговото семейство? То фактически е невъзможно нещо да направят (макар че може и да подценявам силата на любовта, знам ли Blush)

# 248
Летяща, не знам за каква отговорност говориш, но ето че и ти виждаш в една (проекто?)изневяра перспектива развод. Защо?
Четейки пак изложението на авторката - нищо различно от поредната патка, заблудена от малкото внимание извън дома, но и с единия крак готова да скочи в очакванията си за нов, различен живот.
Добре, че мъжете мислят😉

# 249
Моята ситуация е следната:
Моногамна съм, вярна и морална, но само на мъж, когото обичам.
Бях вярна на мъжа си 17 години, но когато спрях да правя компромиси и станах егоист и реших да слушам себе си, си намерих любовник. И да, това не става ей така, решението е взето съзнателно. Но продължавам да живея със съпруга си, не правим секс, сигурно и той си има друга връзка, защото не ме желае, а и аз не търся контакт. Предпочитам да не изневерявам на любовника си. В името на децата имитираме семейство, имаме общо жилище, грижим се за родителите ни. Не е хубаво, но сме отговорни съпрузи и двамата. Понеже тука се събраха много светци, аз мога да кажа, че мислех, че никога няма да обичам друг мъж, но заобичах. Имам нужда от емоция и любов, която не получавам от съпруга си и съм свободен човек да изживея това, което желая. Тоест, ако авторката обича своя мъж, няма да има очи за друг според мен, явно нещо куца в тяхните отношения, за да се стигне до друга връзка, макар и виртуална. Поне при мен бяха така нещата. Любовта идва и си отива, ако и двамата не полагат грижи. След това остава монотонието, уважението и живот като съквартиранти. Блазе им на тези, които имат късмет да запазят обичта си, но не познавам такива. Иначе всички са идеалисти, но любовта изисква всеки ден грижи и мисъл.

# 250
Бюти, твоята ситуация звучи малко по-различно от нейната. Не останах с впечатление, че нещата са само на виртуален контакт. Даже вероятно тя не пише, защото си прави кефа с него и знае, че тук само хейт ще отнася.
" Иначе всички са идеалисти, но любовта изисква всеки ден грижи и мисъл.'' - ми да де, ама твоите грижи и мисъл отиват към ловърбой. Не знам достатъчно, за да те критикувам или благославям, а и моето мнение не трябва да има влияние в твоя живот. На мен ще ми бъде трудно да жонглирам в такъв двойнствен живот и за това не си го усложнявам.
Дренка, тя не е само проекто, ми направо си е станала;  да полагаш грижи за деца/дом и да полагаш грижи за отношенията с мъжа ти са две различни неща. Знаеш, никой не е вързан до гроб - като те сърби, живей си необвързан и прави каквото искаш, ама то семейството е именно общия интерес да има превес пред индивидуалния. Няколко пъти се повтори - такъв избор засяга и други хора. От къде на къде някой ще взима решение вместо мен, засягащо здравето ми(емоциите ми ги оставям на заден план). Та нали времето, прекарано с любовника, е липсата на родителя спрямо детето му, та нали парите, похарчени за сърбежа, излизат от общия бюджет и т н.

# 251
След като казусът не засяга твоето здраве, твоя бюджет и въобще твоя живот, къде ти е проблемът, та го разгръщаш така на широко от първо лице. И кой се интересува какво мислиш ти, за да вземе решения.
Simple Smile

# 252
ех, Дренка, все да влизаш ребром на всички! По твоята логика, ти какво четеш и пишеш във форума.

# 253
Не е ребром, попитах те защо пренесе драмата върху себе си?
Simple Smile

# 254
може би, защото мен пък ме е страх, че хора с такова мислене( "ма аз не вредя на с-вото", "ма моите нужди еди кво си", "аз ползвах кондом") ще влязат в моя живот. Ето нА, някои обличат страха си в лоялност, други пък ги е страх от липсата на лоялност.

Общи условия

Активация на акаунт