И пак за изневярата...

• 26 427
  • 862
  •   1
Отговори
# 225
Има нещо дефицит на забавни пързалки напоследък, тролковците са по почивки 🤭 Само сериозни теми останаха да  нищим 😁

# 226
Братане, това “винаги ще има някой по-“, е въпрос на възприятия, и лични потребности, остави тая лоялност.

# 227
Ще има, ще има. И тая, дето е отишла при милионера, него ще го зареже заради милиардер. Няма какво да се съжалява. Simple Smile

# 228
  • Русе
А тия лелки защо са допуснали да станат дебели и запуснати ? Нали за жените е по-важно да бъдат поддържани и красиви, докато за мъжа са първостепенни други качества. И това даже не е свързано дори с финанси, защото познавам жени прехвърлили 50, които могат да тръшнат в земята с фигура разни малки повлекани направили задник колкото диван и гонещи 100кг., които ги мързи да походят пеш 200 метра. Така че всичко опира до волята на човек и това дали го интересува как ще го възприемат околните.

# 229
Все пак има и ген. Някакви болести също. Е, и сладкиши.

# 230
Както беше казал великия професор Вучков - Някои жени са готови да търпят чудовището до себе си (най-често някой мазен дебел чичка с много парички), макар всъщност тайно да си представят как го наръгват с нож...Satisfied
Леле, каква чиста радост!  Joy Все за нещо ще те харесат, успокой топката.

# 231
  • Пловдив
Понеже темата явно се задълбочи и някои не разбират какъв е проблема на изневярата ако другия не разбира.. Ще отговоря така - НЕХИГИЕНИЧНО Е. Не само в морално отношение, но на чисто физиологично ниво. Предполагам сте чували за HPV? Предава се, дори когато използвате презерватив. Предразполага към рак на шийката на матката, ануса и устата. Предполагам сте чували за хламидия, гонорея, уреоплазма и херпес вирус - инфекции, които също водят до изменения в шийката, които са тихи, протичат в повечето случаи (без херпес вируса, макар че понякога той също) БЕЗ СИМПТОМИ. И няма нужда партньорът ви да пострада, заради вашата липса на морална хигиена. Simple Smile Нито съпругата на този, с който изневерявате, защото се съмнявам всеки месец да си правите изследвания. Да не говорим, че този с който изневерявате не се знае колко такива като вас е минал преди това. И те колко други... Много харесвам този цитат - когато правиш секс с даден човек, ти правиш секс и с неговото минало. За съжаление в днешно време сексът е като здравей-здрасти. Тялото е храм на душата. Имайте малко самоуважение, щом не уважавате другите.

# 232
Моменти, тръпки, пеперуди и не знам какво си... В момента, в който се роди дете разните там гъделичкащи изкушения при зрял човек изпадат много назад. Каква е целта на тая тема? Да чуеш "Хора сме, случва се?" - Хора сме, да, но не сме животни. Имаме избор винаги. В момента, в който си изневерила си избрала някой пред семейството, пред доброто на детето си. За мъжа да не говорим, нас и без това никой не ни бръсне за слива. Пътя напред, който максимално ограничава вредата върху детето ти според мен е само един - прекратява всякакви отношения с външния човек, приемаш, че си жена, която е направила сериозен гаф, като се страеш да не си слагаш сама разни тежки етикети, за да можеш да се излекувал от самонанесените рани, и се молиш мъжа ти да не разбира.
Колкото до филми и по-хуманистичен поглед върху човешките слабости - всеки път, когато героинята, водена от съвсем човешки страсти се подаде, резултата е един - забива нож в гърба на човека, който я е избрал за цял живот. И с хубавото и с лошото. Ако са се разбрали да си пердашат кой както свари - ок - там предателство няма, ама при всички други случаи...

# 233
  • Пловдив
Моменти, тръпки, пеперуди и не знам какво си... В момента, в който се роди дете разните там гъделичкащи изкушения при зрял човек изпадат много назад. Каква е целта на тая тема? Да чуеш "Хора сме, случва се?" - Хора сме, да, но не сме животни. Имаме избор винаги. В момента, в който си изневерила си избрала някой пред семейството, пред доброто на детето си. За мъжа да не говорим, нас и без това никой не ни бръсне за слива. Пътя напред, който максимално ограничава вредата върху детето ти според мен е само един - прекратява всякакви отношения с външния човек, приемаш, че си жена, която е направила сериозен гаф, като се страеш да не си слагаш сама разни тежки етикети, за да можеш да се излекувал от самонанесените рани, и се молиш мъжа ти да не разбира.
Колкото до филми и по-хуманистичен поглед върху човешките слабости - всеки път, когато героинята, водена от съвсем човешки страсти се подаде, резултата е един - забива нож в гърба на човека, който я е избрал за цял живот. И с хубавото и с лошото. Ако са се разбрали да си пердашат кой както свари - ок - там предателство няма, ама при всички други случаи...
Много съгласна съм с теб! Не мога да си представя детето ми да спи в съседната стая и всичко да е наред между мен и баща му (както авторката описа, че не са имали проблеми досега), а аз да припадам и тичам след разни летящи копнежи по женен мъж. И затова казах, че когато имаме всичко, сами намираме начин да го развалим. За хората изправени пред това да се борят за здравето си, пред възможността за невъзможност да имат деца, тези блянове и копнежи са далечни, далечни и неразбираеми. Моят последен съвет към нея е да оцени това, което има и от тук нататък вместо да пилее енергията си по разни мъже, да я вложи в семейството си и в това да го съхрани. Авторке, имаш нещо, за което много хора копнеят, а не може да им се случи. Не го захвърляй с лека ръка. Две дини под една мишница не се носят.

# 234
Всичко да е наред - това е много разтвгливо понятие. За да тръгне един от двамата да си търси липсите, едва ли е. Или поне имат различни представи за изневярата Wink

# 235
Всичко е наред в семейството,  жената е щастлива и затова така е хлътнала.

# 236
  • Русе
Както беше казал великия професор Вучков - Някои жени са готови да търпят чудовището до себе си (най-често някой мазен дебел чичка с много парички), макар всъщност тайно да си представят как го наръгват с нож...Satisfied
То аз никога не съм усещал подобно чувство... не знам какво е.
Като бях на 20 години, 20 жени ме чакаха долу пред входа.Nerd

# 237
То аз никога не съм усещал подобно чувство... не знам какво е.
Като бях на 20 години, 20 жени ме чакаха долу пред входа.Nerd
явно не са, щом така се прекланяш пред Професора. Мъже, които са осъзнали точно къде и какво са, нито обръщат внимание на чичките, нито на меркантилниците.
Много съм съгласна с мнението на Алиша за хигиената!!!!
Защо са се оставили да бъдат дебели/запуснати и тн не е наша работа. Факт е, че такива хора съществуват и попитах според теб те сами ли са, и ако не са защо според теб, ако нямат милиони.
Лепенето на етикети и генерализации тип "блондинките са тъпи", богатите не ги обичат и подобни слагат хора с ограничен мироглед.
и за да не ме разбереш накриво - аз ни сокове, ни гени бих си обменила с пеев! И него сигурно 20 го чакат пред вратата, ама не се хвали. Зает е с по-полезни за него си неща.

# 238
Blue_Michelle, надявам се, че все още четеш тази тема, въпреки всички обиди към теб от някои потребителки.
Доколкото четох темата, ще съм единствената, която ще ти каже: не се страхувай да опиташ. Може той да е човека за теб. Налягането на парцалите, сядането на задника и всички други дейности, които те съветва мнозинството пишещи тук, за мен не са нищо повече от фалшиво разбиране за морал. Сексът и любовта далеч не са примитивни чувства, така както се опитват да ги изкарат и не смятам, че трябва да пренебрегваш собствените си желания, чувства и мисли в името на това някой друг да е щастлив, а ти нещастна. Що се отнася до децата - не вярвам в тезата, че детето е щастливо, когато родителите му са заедно, а когато вижда, че те са щастливи.
Пожелавам ти да си щастлива, независимо какво решение вземеш!

# 239
  • Русе
летящата, не виждаш ли че съм го цитирал и то с ироничен тон. Не съм съгласен естествено да се генерализира, но знаете че има немалко такива случаи. Така че професора (може и да е олигофрен и да се излага влизайки в Господари на ефира) за някои неща има право. Последният ми пост беше майтап. Образно се изразих за 20те жени, че не познавам какво е това чувство, да не ме харесват. Даже съм свикнал с това да се обръщат след мен, но това го приемам като дар от природата, нищо повече.

Последна редакция: вт, 13 авг 2019, 21:09 от Не се сърди, човече

Общи условия

Активация на акаунт