И пак за изневярата...

• 26 421
  • 862
  •   1
Отговори
# 210
Не знам защо интерпретирате "лоялността" като да седиш при някого и да не го искаш, щото се имаш за лоялен? Това не е лоялност. Страхове са си. Всякакви. Нищо хубаво не е и към партньора.

# 211
За съжаление малко хора приключват отношения преди да се е стигнало до измяна от всякакво естество. Особено когато имат семейства, деца, зависимости, и страхове, да. Няма защо да се идеализира и лоялността, мисля.

# 212
Аз като ви казвам, че всички тия думички са измислени и прикриват едно единствено нещо - страх, не вярвате.

# 213
Е как така им се е "паднал"? От лотария ли "падат" партньорите? Нали точно това е идеята заради която избирате до 35+ мили дами - за да не ви се "пада", за да отсеете и да намерите най-точният за вас? И уж търсите, уж намирате а след няколко години - искам тръпки и пеперуди. Разбирате ли изобщо колко сме свободни в момента откъм избор на партньор. По-свободни от това няма накъде. Може да се вземете с по-млад, с по-стар, с човек от друга религия, с човек от всяка точна на земното кълбо, с човек от същия пол, може да сключите административен брак, можете да сключите църковен брак, можете да живеете просто така. Свобода, та слободия. Но вместо да се използва тая свобода да се избере най-доброто и най-ценното, се избира май с идеята - ще го взема сега, пък ще го върна като ми писне. Консуматорство. Само че хората не са блузки на разпродажба,  и не е хубаво да се отнасяме с другите както не искаме да се отнасят с нас. за жалост изневерителите не се поставят обувките на другите.

Сега времената са други  и жените се чувстват достатъчно свободни да могат да разчитат на себе си финансово и съответно да имат и други опции освен да си налягат парцалите к тоя дето им се е паднал.

# 214
Аз като ви казвам, че всички тия думички са измислени и прикриват едно единствено нещо - страх, не вярвате.
Всяка думичка си носи смисъла, но малко хора ги употребяват правилно. Въртят, сучат, наместват, преиначават, че си и вярват. Човешка природа.

# 215
Ами изборите ни съотвестват на нивото ни зрялост също. Ако си незрял незряло ще избираш. Едно време като са избирали други вместо теб поне са имали трезвия поглед на придобит опит и житейска мъдрост та избирали по реални и важни показатели като - трудолюбие, благонадежност, наличие на достатъчна материална база с която да може да изхрани семейството...и т.н., не знам точно как са избирали. А сега все по-незрели излизат децата от семейството си и изведнъж се оказват с целия избор на света да си счупят главата по най-различни начини...
Просто нещо се е загубило и нищо ново и градивно не го е заменило.

# 216
аз пък така и не разбрах страх и лоялност какво общо имат. Формираш се като човек с Х или с липсата на Х качества. Стремиш се да формираш тези, които са правилни според твоя мироглед. После си търсиш другарче, сходно с теб. Аз съм лоялна, защото аз го намирам за правилно, а не защото ме е страх от нещо си.
Съгласна съм, че все по-незрели излизат от семействата си или все по- емоционално повредени.

# 217
  • Русе
Както беше казал великия професор Вучков - Някои жени са готови да търпят чудовището до себе си (най-често някой мазен дебел чичка с много парички), макар всъщност тайно да си представят как го наръгват с нож...Satisfied

# 218
Както беше казал великия професор Вучков - Някои жени са готови да търпят чудовището до себе си (най-често някой мазен дебел чичка с много парички), макар всъщност тайно да си представят как го наръгват с нож...Satisfied
що за нагло изречение? Как така някакъв човек е чудовище - щом не ти импонира - тръгваш си!
ПС - ако мазния, дебел чичка е без пари, тогава може ли да бъде търпян без да бъде обиждан?

# 219
Защото са лоялни към него нали? Та той толкова е направил за тях...как да не бъдат лоялни, въпрос на принципи, на морал...

# 220
ама големи хора сме; толкова ли не се научихме да разсъждаваме, не да съдим.
Колко хора има, които са дебели, мазни чички. Колко отпуснати лелки има направо не ми се говори. Кво са, тия хора сами да седят, така ли?! Или такива имат връзки само ако имат пари? Тогава тия бедните, питам аз, те как имат връзки...
Дали си лоялен или не, не зависи от външния вид, нито от това той какво е направил за теб.

# 221
Лоялността си е закодирана в човека и неговото възприятие. Тя е като диетата - лишаваш се от нещо привлекателно в името на нещо по-висше. Това е умението да поставиш доверието и волята си над интересите. Никой не говори за страхове и наивност, това че не си върти-лопата, не означава, че си слаб. В крайна сметка винаги ще има някой по-добър и по-предразполагащ тръпка от партньора ти.

# 222
Ама нали сексът не бил всичко, къде я бутате навсякъде изневярата, като заплаха? То всъщност си е баш страхът от изоставяне.

# 223
Ми разсъждавай де. Първо разбери че "дебел мазен чичка" е нарицателно по-скоро с което се има предвид запуснат човек, неприятен външно и вътрешно, който ако трябваше да има млада и хубава жена до себе си трябваше да се понапъне да се поприведе в нормелен вид. Ама за какво да се напъва човека като знае, че може да си купи нечия  "лоялност".
Тук намесата на лоялността е иронично. За да се разбере колко често под прикритието на такива думички всъщност стои нещо съвсем различно.

# 224
Б., откак сложи новия аватар, ми звучиш и по-мъдро... Сигурно внушение от картинката? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт