И пак за изневярата...

• 26 521
  • 862
  •   1
Отговори
# 345
Не, одеве говорех за онези съпруги на тираджии и моряци, които си уплътняват времето.

Но в твоя случай има 2 варианта:
1. Мъжът ти знае, ОК е с това, да си имаш любовник, и тогава няма какво да криеш от него или от когото и да било.
2. Мъжът ти не знае и никак не е ОК да си имаш любовник, и никак не е навит да съжителства с жена, която му слага рога.

В Случай 1 защо ще ти се разваля Проформа семейството?
В Случай 2 ти каква се явяваш? Дали не е нещо като меркантилна и нагла лъжкиня?

# 346
Penka, ако любовника ти предложи дом, опека и сърцето си ще се отзовеш ли?

Да, но той не го прави

# 347
Не, одеве говорех за онези съпруги на тираджии и моряци, които си уплътняват времето.

Но в твоя случай има 2 варианта:
1. Мъжът ти знае, ОК е с това, да си имаш любовник, и тогава няма какво да криеш от него или от когото и да било.
2. Мъжът ти не знае и никак не е ОК да си имаш любовник, и никак не е навит да съжителства с жена, която му слага рога.

В Случай 1 защо ще ти се разваля Проформа семейството?
В Случай 2 ти каква се явяваш? Дали не е нещо като меркантилна и нагла лъжкиня?

Мъжът ми не знае, аз не съм му го казвала.
Предполагам, че се досеща, не спим заедно, нямаме физически контакт.
Ако разбере, познавам го от 25 години, ще се разделим със сигурност.

# 348
Значи попадаш в хипотезата на Случай 2 - меркантилна и нагла лъжкиня.
Освен това си гумена кукла за временно забавление на твоя любовник. Мъж, който гледа сериозно на една жена, се държи различно.

Ами ОК, щом ти допада ролята на нечий парцал, играй я.
Поне нямаш малки деца, които да нараниш.
Мъжът ти ще оцелее. Макар че това, което правиш спрямо него, е подло и гадно.
А че ще разбере, това е сигурно. Просто трябва да продължиш достатъчно дълго. Светът е малък, а доброжелатели - много.

# 349
Пак си противоречиш. Напълно си наясно, че мъжът ти няма да понесе да му изневеряваш и ще те изгони.

# 350
Не бъдете сигурни,  че поотрасналите деца не са наранени при излизането наяве на връзката.

# 351
Да, така е, но и без секс ли да си седя, защо смятате, че любовника ме използва. Взаимно ни харесва да имаме сексуални отношения, затова се крием, няма да се женим. Мога да го обичам и без брак, деца, без да ходим хванати за ръце никога, без да ме води на ресторанти. Приела съм го, нямам изисквания и не желая нищо повече.

# 352
Тия деца са на възраст за следване. Да, ще се шокират, но ще го преживеят. Това няма да повлияе на развитието им.

Ако моите майка и баща бяха се разминали в живота, бих предпочела да го афишират и - всеки по пътя си. Загубата на любовта е част от живота - като смъртта.

А защо си без секс в дома си? Мъжът ти не те желае, ти не го желаеш или има здравен проблем?

# 353
Значи попадаш в хипотезата на Случай 2 - меркантилна и нагла лъжкиня.
Освен това си гумена кукла за временно забавление на твоя любовник. Мъж, който гледа сериозно на една жена, се държи различно.

Ами ОК, щом ти допада ролята на нечий парцал, играй я.
Поне нямаш малки деца, които да нараниш.
Мъжът ти ще оцелее. Макар че това, което правиш спрямо него, е подло и гадно.
А че ще разбере, това е сигурно. Просто трябва да продължиш достатъчно дълго. Светът е малък, а доброжелатели - много.

Донякъде си права, но такива са обстоятелствата за момента.

# 354
  • Варна
Penka, всеки секс ли го свързваш с обич?

# 355
Penka, всеки секс ли го свързваш с обич?

глупав въпрос, не съм на 18 год

# 356
Тия деца са на възраст за следване. Да, ще се шокират, но ще го преживеят. Това няма да повлияе на развитието им.

Ако моите майка и баща бяха се разминали в живота, бих предпочела да го афишират и - всеки по пътя си. Загубата на любовта е част от живота - като смъртта.

А защо си без секс в дома си? Мъжът ти не те желае, ти не го желаеш или има здравен проблем?

Той винаги си е бил слабо активен, аз поемах инициативата. Така си карах незадоволена с години. След 17 години на шега опитах с другия човек, паснахме си чисто физически и като темперамент. Никога не съм се чувствала толкова добре.

# 357
изобщо не си противоречи - това е мантрата на всеки изневеряващ - всичко е наред за другите, аз си имам нужди и накрая лъсва, че всичко не е наред за другите. Има и други причини(освен досещането), поради които мъж може да спре да прави секс с жена си.

# 358
  • Варна
Обобщено дотук, мъжете ще определят бъдещия ти живот. Пасивният любовник е ясен, устройват го кратките срещи.

# 359
Обобщено дотук, мъжете ще определят бъдещия ти живот. Пасивният любовник е ясен, устройват го кратките срещи.

Докато аз не се съвзема и не взема живота си в свои ръце

Общи условия

Активация на акаунт