И пак за изневярата...

• 26 473
  • 862
  •   1
Отговори
# 375
Не става дума за приятелство. Разликата се усеща. Около мен се появиха много нови мъже напоследък. За едни е ясно, че нямат симпатии, но други имат - правят комплименти, настояват да плащат сметка на обяд, искат да поддържаме контакти извън служебните задължения и тн. С втория тип не искам да си имам работа и си оставам в рамките на нормалното отношение.
Ако и авторката беше постъпила така, темата нямаше да я има.

# 376
Ами ОК, щом ти допада ролята на нечий парцал, играй я
Мъжът ти ще оцелее. Макар че това, което правиш спрямо него, е подло и гадно.
А че ще разбере, това е сигурно. Просто трябва да продължиш достатъчно дълго. Светът е малък, а доброжелатели - много.
Колко дълго?

# 377
Авторката е много неориентирана. Виж Пенка е доста рационална и не подхожда наивно, явно не пада от небето!

# 378
  • Варна
Авторката е класически типаж - Мадам Бовари .

# 379
Ами ОК, щом ти допада ролята на нечий парцал, играй я
Мъжът ти ще оцелее. Макар че това, което правиш спрямо него, е подло и гадно.
А че ще разбере, това е сигурно. Просто трябва да продължиш достатъчно дълго. Светът е малък, а доброжелатели - много.
Колко дълго?
Между 1 и 6 месеца.

# 380
А, не, от мисли болести не се хващат. От физически контакт вече може...Та не е все тая.

Успокой се, и почети още малко за болестите, преди да ги изтипосваш като щит пред страха си.
Каква файда, че ти си отговорна, ако с години не знаеш какви ги върши партньорът Wink

# 381
Защо с години? гафовете и от веднъж стават?

# 382
Не винаги, Бианка, не винаги. Най-добрия ми приятел има връзка със семейна жена повече от 6 години без никой да разбере. Може хората около тях да имат някакви съмнения, но нищо не е излязло наяве. Все още никой не знае дали е имало изневяра, нито с кой.

# 383
Надявам се от тук да разбера на колко време подлагате себе си и мъжете си на изследвания.

# 384
Не винаги, Бианка, не винаги. Най-добрия ми приятел има връзка със семейна жена повече от 6 години без никой да разбере. Може хората около тях да имат някакви съмнения, но нищо не е излязло наяве. Все още никой не знае дали е имало изневяра, нито с кой.

Глупости!

# 385
  • Русе
Пенка изтепа рибата просто. Laughing
Директно доказа, че хората са егоисти по природа, а за да не бъдеш такъв трябва ежедневно
да потискаш тези инстинкти показвайки емпатия особено към близките, но накрая пак се стига до - Важното е на мен да ми е добре.Unamused

# 386
за тази тема това е много подходящо:
Разтопени от страст

Като кръвта греховно ярък
е маникюрът ми червен.
Дъхът ти е накъсан, жарък
потъва тръпнещо във мен.
Издишам с устните подути
от твоите целувки пак.
Ти в мен стените просто срути,
остави ми разпалващ знак.
Нощта потръпва в блусов ритъм.
Облягам се на тебе аз.
Не трябва даже да те питам
желаеш ли ме в този час…
Гориш. А кожата ти грее
от бледа, лунна светлина.
Танцува страст, искри и тлее
и се разискря тук, сега!
Чертаеш с устни пламък огнен
по нежно бялата ръка.
И себе си ще превъзмогнем,
ще се стопим със теб в страстта.
стихотворението е на друг потребител тук - lady Brine и не го е писала в тази връзка, но като го прочетох, за "откраднатите мигове на щастие" се сетих.

# 387
Пенка изтепа рибата просто. Laughing
Директно доказа, че хората са егоисти по природа, а за да не бъдеш такъв трябва ежедневно
да потискаш тези инстинкти показвайки емпатия особено към близките, но накрая пак се стига до - Важното е на мен да ми е добре.Unamused
Доказа само, че тя е егоист. Нищо друго.

# 388
За мен също би било адски изморително да водя двойнствен живот и ако срещна някой, който смятам, че е новата любов на живота ми, ще се разделя с мъжа ми, за да съм с него.
Но някак не вярвам да ми се случи.
Много са прави всички, които казаха, че изневярата изисква активност и не се случва ей така. Аз например не давам никакви аванси и ако някой започне да ми се овърта, ставам ледена кралица. Изобщо не искам да флиртувам, да опознавам други мъже, дори само интелектуално. Не искам да предприемам каквото и да било, което би довело до изневяра.

И аз съм такава. Имам си свестен мъж, но знае ли се дали не ми е и няма да ми изневери?
Като чета тук различните мнения и много се замислям за човешките отношения, верността, изневярата и как никога нищо не е както изглежда. Всеки крие нещо и като се разкрие почват трагедиите.

Последна редакция: вт, 13 авг 2019, 09:58 от ~Carolina~

# 389
  • Русе
По-добре не се заричайте, защото животът готви всякакви изненади. Недай си боже нещо здравословен проблем или инцидент да се случи с партньора и вие искате или не ще трябва да промените приоритетите си. Една позната така напусна приятеля си (с когото беше от дълго време), но той хвана диабет и впоследствие загуби зрението си. От друга страна и вие не можете да сте 100% сигурни, че ако сте верни и другия ще е такъв. Никой не е застрахован, хора сме все пак.

Общи условия

Активация на акаунт