И пак за изневярата...

• 26 448
  • 862
  •   1
Отговори
# 390
Летящата леля нещо пак се развихри...
Това да не е тема за лирика ?Sweat Smile
ма аз и баба може да съм; ти от къде знаеш?
лириката- поезия ( бел. ав.) ей таквиз чувства отприщва; на вярност към любовника; на оназ скумрия- жена му; на сродната душа и подобни. Ма ти дЕ да ги знаеш тия работи, и за словесен спаринг не ставаш.
Дренчето ме кефи, тя като Сирената от хорското неодобрение се захранва.

# 391
  • Варна
Има една група псевдоморалисти.
Научавайки за изневяра на партньора,
бързо се хвърлят в авантюри, без особен подбор. Лабилни, търсещи реабелитация за изгубен, личен живот.
Според мен тези връзки са били обречени в генезиса. Изневярата е просто повод за реванш.

Последна редакция: вт, 13 авг 2019, 00:48 от Viviana91

# 392
  • Sofia
Знам, щото общувам с живи хора, не зад монитора в работно време. Като започнеш да общуваш с всякакви хора лесно може да направиш изводи и обратно, ако философстваш в Бг мама по цял ден и раздаваш шамари на всички, които не са твоето мнение, но ти липсва живия контакт с всякакви хора няма как да видиш колко е цветен живота.
---------------------------------------
Така си е. Тук цифра юзъри  се  изредиха  да пишат за щастливия си, праведен и лоялен семеен живот и непоклатимите си ,и ненарушими моногамни принципи. Прави впечатление , че голям акцент се поставя на  това какъв грях е да лишаваш семейството си от  вниманието и времето си , с което принципно съм склонен да се съглася, но  на практика излиза, че  и те  самите- бг мама моралисти -  "доволно" го правят, макар и неосъзнато ,  ръсейки с часове ,дори  дни  наред собственото си праволинейно виждане за  съпружеска етика, житейска правота и справедливост, ровейки ,обсъждайки и осъждайки живота на другите, при това гарнирано с  гнусна жлъч и  неприкрита  злоба   в анонимен форум, от който реално нищо не зависи. Иронията е, че онези - грешниците ,по които хвърлят  камъните си вероятно се забавляват и изживяват истински емоции и усещания, а съдниците-моралисти само чешат клавиатурите и безполезно съскат с неуморните си змийски  езичета..

Последна редакция: вт, 13 авг 2019, 02:50 от docspace

# 393
Много зависи къде ходи човека и с какви хора говори, каква му е средата.
Останалото - кой чел - чел.

Последна редакция: вт, 13 авг 2019, 11:03 от Анонимен

# 394
Да се опитваш да градиш сама, напук на отпора, безразличивто, липсата на готовност у другия, пък като щеш го оправдавай с проблемите му, е все едно години да се блъскаш в стена. И сега развиваш и ти теориите за децата, щото то друго не ти и остава.
Егати и болните  представи за семейство, възпитание, и морал, ще ме прощаваш, не е лично.

# 395
Всеки си има причини да изневери като гледам, но - да, децата заслужават стабилност. Те не са виновни за отношенията между родителите им.

# 396
Единият искал деца, ама не бил готов, голяма стабилност, няма що. Така се гради стабилитет, от другия, по-готовия. Те после психолозите си знаят работата Wink

# 397
Дренче, това не беше по темата. Аз за изневярата писах и за възможните причини и последици. И че не вярвам да е без хич и безоблачно всичко. Иначе си права за останалото. Само че има неща, които не съм написала тук, не съм оправдала, дала съм шанс, който започна да се отплаща в даден момент.
Не може да се съди по написано във форум, защото винаги има много неща неизказани. Човек не може да си изтипоса житието и битието публично, пуска частично и се опитва да си направи извода от споделеното от други.

# 398
Това са си твоите решения, за които никой не те съди. Нелепо е да се вплита изневяра, в много, много по-сериозни причини за разклащане на доверие, и емоционален инстабилитет в семейството, което се отразява на децата много по-зле, отколкото е удобно хората да си мислят.
Това пак не към теб лично.

# 399
Аз бях честна, написах. За разлика от останалите, които пишат тук, че изневярата била Уау, влюбени били и дъра бъра два чадъра. И семейството било Уау, всичко било наред, ама на - дошъл външен.

И аз много лесно можех да кажа, че всичко е наред у нас. И за много съфорумки е, моят мъж чисти, готви, деца гледа и т.н. Привидно всичко е наред, спрягат го като пич моя, и чуждо дете гледа. Изобщо идея си няма човек какво стои зад фасадата. И тук, както в реала, е една голяма боза и лъжа. Винаги можеш да зариеш глава в пясъка и да кажеш - златен е мъж ми, всичко е наред.

Щом е дошъл външен в семейството, много неща в него не са ОК. Ама да не го превърщаме в диалог, де.

# 400
Дренка,
А ти познаваш ли лично и отблизо семейства, в които има доверие, разбирателство, стабилитет и липсват каквито и да било състресения, които биха могли да повлияят на децата негативно?
Не се заяждам. Аз съм душеприказчик на всички около мен, живо се интересувам от човешкото поведение и имам доста примери, в които в семейството няма изневяра, но децата са смачкани.

# 401
Аз друго казах, мислиш, че няма изневери, ама всъщност понякога друго се оказва. Ама изтрих, че много лична информация имаше.

И аз мислех, че изневерилата съм аз, пък мъжът ми има други кусури. Да, да, ама не! Писано е по-напред, още на първа страница. Аз разбрах след 2 години, а съм от инициативните и дейни хора. Просто не съм му ровела в пощи и профили. Аз и като разбрах не ровех де, човекът просто беше загубил бдителност. Рано или късно снемаш гарда и смяташ, че вече ти се е разминало и не можеш да бъдеш хванат - и точно тогава те хващат. Няма как да е иначе, не можеш да си нащрек цял живот.

Зиги, аз не познавам. Или просто отскоро са семейства. Тук във форума пишат .. точно 2 потребителки, които мислят, че при тях е безоблачно.

Последна редакция: вт, 13 авг 2019, 11:37 от Анонимен

# 402
Те са няколко човешки качества, които съсипват отношенията. За изневери и забежки обаче децата може и да не разберат, ако са просто средството за компенсация на дефицити. Както в случая на пенката, за който жената отнесе сериозни критики, така както би било и да се беше развела преди любовника.
😃

# 403
Няма как да не разберат, ако акъла на родителя е другаде. Не съм съгласна. Напротив, точно липсващият акъл се забелязва първо. Човекът физически е там, но всъщност не - блее.
Еле пък ако има пИпИруди.

# 404
Да, и моят мъж е златен отстрани. работи, гледа си децата, не прави скандали и т.н. Но когато няма топлина какво правим. Егоистка съм, да, живота е мой, имам право да бъда с когото сърцето ми иска. Не крада от ничие време, не наранявам семейството и децата си. Знам, че е гадно, искам да живея с любов, но се примирих, че няма да се получи.

Общи условия

Активация на акаунт