И пак за изневярата...

• 26 448
  • 862
  •   1
Отговори
# 405
Децата, та децата. То за възпитанието им не е достатъчно да се обичате с партньора си. Може да сте пълни идиоти и да сте в хармония заедно. Други неща трябват, хората могат да се разбират и разделени.

Пенка не я намирам за пълна егоистка. Не може човек да не поглежда и своите нужди и емоционални празнини, да е все в услуга на другите.

# 406
Да, и моят мъж е златен отстрани. работи, гледа си децата, не прави скандали и т.н.
Анджък. Колежките ми завиждат, че не си съобразявам работно време с деца, само той води и развежда по занимания, уроци и където има да се ходи. Готви, пазарува, че и от работа ме води, взима, те позеленяват, като чуят, ама не е само това.

Лейди, ако сте пълни идиоти в хармония - децата няма да са добре отново! Ще прихванат хармоничния идиотизъм Wink

Последна редакция: вт, 13 авг 2019, 12:12 от Анонимен

# 407
Не смея да кажа, че не всички се разбират като разделени, защото Дренка ще дойде да кажа, че само при мен е така Simple Smile

# 408
Ооо, и аз с бащата на сина си не се разбирам като разделени. Истината е, че още не мога да го дишам, колкото и да се бута сега и да се мазни. Лицемернича, усмихвам се, но всяка комуникация с него ми стяга гърлото.

# 409
Аз комуникирам изключително рядко. Моят бивш също е мега любезен вече - но не ми се занимава.

# 410
На мъжете не им стана много приято от истината, но това е положението. Аз като жена вече с големи деца, ще кажа че съм се съобразявала достатъчно с всички. Децата са ми възпитани и отговорни, така че съдете си отстрани колкото си пожелаете. Благодарна съм, че имах шанса да срещна човек, с когото изпитвам неща, които даже и на 20 не са ми се случвали.

# 411
Е, Пенка, то излезе, че хептен не сте си пасвали с мъжа ти, добре. Ама и други гаджета си нямала сигурно като млада. Иначе с големи деца и толкова залетяла чак ми е странно.

# 412
То е ясно, че не всички се разделят с добро. Исках да кажа, че ако хората са читави и да се разделят, пак ще си възпитават добре децата. И обратното, сплотено семейство, а хората психопати.

# 413
Бившите затова са бивши, Бианкей.

# 414
едни разведени около мен с деца са много любезни по между си, когато става дума за пари, почивки, но фадъра не пропуска възможност да напомня родителите и какви селяни били и подобни, а тя - той к'ъв ку%вар бил и как щял да ги зареже(децата). Ма като ги питам що са се женили, като са уж таквиз идиоти казват, ми влюбени бяхме. Събират се тя - женена; той - с връзка.

# 415
Скрит текст:
Знам, щото общувам с живи хора, не зад монитора в работно време. Като започнеш да общуваш с всякакви хора лесно може да направиш изводи и обратно, ако философстваш в Бг мама по цял ден и раздаваш шамари на всички, които не са твоето мнение, но ти липсва живия контакт с всякакви хора няма как да видиш колко е цветен живота.
---------------------------------------
Така си е. Тук цифра юзъри  се  изредиха  да пишат за щастливия си, праведен и лоялен семеен живот и непоклатимите си ,и ненарушими моногамни принципи. Прави впечатление , че голям акцент се поставя на  това какъв грях е да лишаваш семейството си от  вниманието и времето си , с което принципно съм склонен да се съглася, но  на практика излиза, че  и те  самите- бг мама моралисти -  "доволно" го правят, макар и неосъзнато ,  ръсейки с часове ,дори  дни  наред собственото си праволинейно виждане за  съпружеска етика, житейска правота и справедливост, ровейки ,обсъждайки и осъждайки живота на другите, при това гарнирано с  гнусна жлъч и  неприкрита  злоба   в анонимен форум, от който реално нищо не зависи.
Иронията е, че онези - грешниците ,по които хвърлят  камъните си вероятно се забавляват и изживяват истински емоции и усещания, а съдниците-моралисти само чешат клавиатурите и безполезно съскат с неуморните си змийски  езичета..

А, недей да генерализираш.
Това, че съм избрала да съм моногамна, да откривам и сближавам интерсите и темперамента си с партньора ми, т.е. да надграждам връзката ни, да изграждам децата като развиващи се личности, ама хич не съм съгласна, че партньорът ми се оказва още в пуберска възраст на развитие и приоритет са му приятели и контакти. А пък със стигане до бъркане по дупките хептен слага изневеряващите в Дарвиновото дърво под Хомо сапиенс. На когото му се живее свободно, да не впряга някой друг в слугинаж и отглеждане на потомство с гените му. 'Щото това последното изисква мнооого време да отделиш от личното си. И ги даряваш с обич децата. Най-важното за едно човешко същество. Ама то трябва и книги/статии да се четат - пак иска време. Пък някой иска цял живот да гони пеперуди в стомаха, в главата - на кой където му е слабато място да го полазят.
И къде изчезна авторката? С любовта на живота си ли запълва времето или с контакти поне с детето? Да не й предсказвам, какво бъдеще го чака. Ей така - от опит. Че се наслушах на:"ей,вашите деца..., пък нашите...Weary"
П.П. Виждам отдолу нови постове. И психопатите ли взехме с тях да се оправдаваме?!

# 416
Е на мен точно това не ми се случва никога. Рецептата е - разговори по 30 секунди Simple Smile После затварям. Безплатно споделям за нуждаещи се. Иначе ако взема да отпусна 2 минути, може и аз да чуя хитове Simple Smile

# 417
Е, Пенка, то излезе, че хептен не сте си пасвали с мъжа ти, добре. Ама и други гаджета си нямала сигурно като млада. Иначе с големи деца и толкова залетяла чак ми е странно.

Напротив, разбираме се, съжителстваме заедно идеално. Имала съм гаджета преди него. Не съм залетяла, сега живея на пълни обороти. Няма да се женя тепърва и да раждам деца, просто го харесвам и се забавляваме в леглото.

Последна редакция: вт, 13 авг 2019, 12:10 от beauty_penka

# 418
Ма като ги питам що са се женили, като са уж таквиз идиоти казват, ми влюбени бяхме. Събират се тя - женена; той - с връзка.
Това ми е много чудно и за авторката, и за други като нея. Той женен, намира си любовница /самата авторка/. И да се вземат след това, не се ли сеща, че тя ще е следващата на пангара.

# 419
Ма като ги питам що са се женили, като са уж таквиз идиоти казват, ми влюбени бяхме. Събират се тя - женена; той - с връзка.
Това ми е много чудно и за авторката, и за други като нея. Той женен, намира си любовница /самата авторка/. И да се вземат след това, не се ли сеща, че тя ще е следващата на пангара.

А къде е гаранцията, ако не си бил женен или изневеряващ? Ако има причина, все някога ще има първи път. Познавам хора със здрави втори бракове, които не си изневеряват.

Общи условия

Активация на акаунт