И пак за изневярата...

• 26 448
  • 862
  •   1
Отговори
# 420
Да, и моят мъж е златен отстрани. работи, гледа си децата, не прави скандали и т.н. Но когато няма топлина какво правим. Егоистка съм, да, живота е мой, имам право да бъда с когото сърцето ми иска. Не крада от ничие време, не наранявам семейството и децата си. Знам, че е гадно, искам да живея с любов, но се примирих, че няма да се получи.
И пак стигаме до ....личните избори.
Първо избираме на сляпо, пък после се жалваме "Ама кВо станА, що станА, той защо така, защо онака, защо НЕ ще да се променя?".

# 421
Бюти, и аз се сещам за втори брак, в който уж(щото не живея с тях) няма такъв проблем, а е имало май в първия. Но в конкретния случай си беше поведение и при двамата. Не първа изневяра, когато се били събрали.

# 422
Абе, Франсоаз, сляпо или несляпо, ей го - деца иска, семейство иска. И жената готова. Малко са като теб и мъжа ти, от-до с един партньор, хем и в хармония. Защо съдиш другите, не знам.

# 423
Ех, Франсоаз, ако знаехме кога ще умрем... ама нА, не знаем.
Не всеки може да прецени правилно човека до себе си, особено ако е на по 19-20 години. Без житейски опит, с всичката невинност на младостта. Та ние живеем с хора по 20 години и пак не ги познаваме...

# 424
Да, и моят мъж е златен отстрани. работи, гледа си децата, не прави скандали и т.н. Но когато няма топлина какво правим. Егоистка съм, да, живота е мой, имам право да бъда с когото сърцето ми иска. Не крада от ничие време, не наранявам семейството и децата си. Знам, че е гадно, искам да живея с любов, но се примирих, че няма да се получи.
И пак стигаме до ....личните избори.
Първо избираме на сляпо, пък после се жалваме "Ама кВо станА, що станА, той защо така, защо онака, защо НЕ ще да се променя?".

Добре, как ще си сигурен, че изборът ти е винаги правилен?
Няма как, времето ще покаже.
Аз не мога да кажа лоши неща за съпруга си, но просто явно отношенията се изчерпват, хората се променят.
Никога не избираме на сляпо, може би аз съм се променила и съм ОК с това. Не желая да насилвам нещата и да драпам за нещо, да се жалвам и т.н. Всичко се променя за добро или лошо и в това няма нищо лошо!

# 425
Не всеки може да прецени правилно човека до себе си, особено ако е на по 19-20 години. Без житейски опит, с всичката невинност на младостта. Та ние живеем с хора по 20 години и пак не ги познаваме...
Дали си даваш сметка, че това е просто оправдание?
1.когато си романтичка и искаш цветя/рози/любовни стихове/романтика всякаква, не си "взимаш" мъж-гьон, който за 1 година връзка едно цвете не се сеща да ти купи
2.когато ти не си романтичка, не си "взимаш" мъж-романтик, който ти пее любовни песни до досада и всеки път идва с букети за по 200 лв
3.когато не понасяш алкохола, не стоиш години наред с алкохолик
4.когато обичаш да пътешестваш, пък гаджето трудно си вдига задника от дивана, защо решаваш, че като го ожениш за себе си, той изведнъж ще се "разпътува"?
5.ти обичаш секса, а гаджето се сеща за милувки 2 пъти в месеца, е, поради каква причина мислиш, че след 4-5 години живот заедно, той изведнъж ще стане сексуален мачо?!

и т.н., все неща, които лъсват още на 2-3 месец.Не е нужно да си с някого 20 години, за да вденеш, ако сте коренно различни.

# 426
1.когато си романтичка и искаш цветя/рози/любовни стихове/романтика всякаква, не си "взимаш" мъж-гьон, който за 1 година връзка едно цвете не се сеща да ти купи
2.когато ти не си романтичка, не си "взимаш" мъж-романтик, който ти пее любовни песни до досада и всеки път идва с букети за по 200 лв
4.когато обичаш да пътешестваш, пък гаджето трудно си вдига задника от дивана, защо решаваш, че като го ожениш за себе си, той изведнъж ще се "разпътува"?
5.ти обичаш секса, а гаджето се сеща за милувки 2 пъти в месеца, е, поради каква причина мислиш, че след 4-5 години живот заедно, той изведнъж ще стане сексуален мачо?!

и т.н., все неща, които лъсват още на 2-3 месец.Не е нужно да си с някого 20 години, за да вденеш, ако сте коренно различни.

Такива като теб мислят повече, отколкото чувстват. Адмирации!

# 427

Затуй имаш и свободата да излезеш от отношенията, без да се интеесуваш от мнението на съдници-моралисти, пък здраве да е, и след развода има живот, и вече с други очи когато гледаш на избора.

# 428
Скрит текст:

Такива като теб мислят повече, отколкото чувстват.
Не е до мислене, а именно до чувстване на нещата...
Имах гадже, което на втората среща ме заведе на купон и се напи като талпа.Дали излезнахме повече?
Друг, който редовно закъсняваше за срещи, с оправданието "Ее, кво толкова, закъснял съм 10 минути....".И той отиде в небитието.
Да не изброявам, аз лично, не мога да се влюбя и да страдам по човек, който не се отнася добре с мен.
На 17-20-22 години, не съм ги мислила нещата, чувствала съм ги и съм реагирала според чувствата си.
Щом се чувствам гадно и зле с някой мъж, ами, сори, не ми трябва.Аз съм егоистка, искам да ми е добре.
Тогава не съм знаела лафа "С мъж искам да ми е добре, да съм зле мога и сама!", ама съм действала според него, без да го целя.   Smiley

# 429
Ами тя любовта затова е любов. Без сметки да подходиш към човека. И разбира се, самозалъгвания и надежди. Защото си влюбен и не ти се иска да се разделяш с този човек, заради дебилщина, битовизми и прочия. И се надяваш да надграждаТЕ, не сам да го правиш . И защото си млад, наивен и воден от “чистата любоФ”.. та затова. Не са оправдания, а напразности. Позволени от всеки, толкова, колкото му е границата. Да не забравяме промяната, опита, разочарованията във времето.

# 430
Още една в кюпа на тези без сметките. И съм доста търпелива явно.
Ама се отклонихме от темата де. То и авторката изчезна, така че няма проблем. Пенка поне е реалист.

# 431
Ами...различни сме.
Аз посмъртно не мога да се влюбя в дебил/простак/пияница/мързеливец и т.н., все хубави "качества", камо ли пък да застрадам по такъв....
Е, случвало се е някой да успее да се преструва месец-два, да се породят чувства, но пак в даден момент явно му писва да го играе "актьор" , та истината лъсва в даден момент, преди да се стигне до задълбочаване на отношения....

Апропо, как се влюбваш в някой, който те третира като ....изтривалка?Че и страдаш, ако те зареже и повече не те ползва като такава?

# 432
До дебили, простаци, пияници и мързеливци и аз не припарвам, но нейсе. Не е достатъчно това. Всъщност зависи за кого.

# 433
Франсоаз, много хора се влюбват в неподходящи мъже поради хиляди причини.
Толкова ли е трудно да приемеш, че такива като тебе са 1 на хиляда. А според мен - на 10 хиляди.

# 434
"Апропо, как се влюбваш в някой, който те третира като ....изтривалка?Че и страдаш, ако те зареже и повече не те ползва като такава?"-
първо не се е държал така с теб. "Носил те е на ръце", бил е мъжа-мечта. Изучил е слабостите ти. Почва манипулацията/мачкането/промяната, ти си първо сляпа - абе има мн. работа/майка му е болна/трябва да съм подкрепяща и разбираща. После почваш да се ядосваш на промененото отношение - той баламосва със сладки приказки и стъпване на слабостите ти. Така минава още не знам колко си. Накрая се събуждаш, осъзнаваш, че си прекарал в Х време нещастен и надяващ се и съзнаваш, че проблема не е ситуацията, а човекът. От там или си тръгваш, или се амбицираш, че ще му го върнеш, ама мача е свирен и само губиш още Х време.
После се жалваш, че всички мъже са боклуци, че си дал най-доброто от себе си, а след 5г(примерно) се разделяте.

Общи условия

Активация на акаунт