И пак за изневярата...

• 26 479
  • 862
  •   1
Отговори
# 450
Летяща,  много си цинична то не бяха тука изрази като  "дълбоко гърло", "нов чеп"....айде малко по-културно да се изразяваме поне на публично място. Защото иначе излиза че заклеймяваш нещо "грозно" с още по "отвратителни" епитети и изрази.
Да обичаш някого не означава да мислиш вместо него от какво той има нужда. Напротив, това би било грубо, вске едно той е малоумен, недоразвит та не може да мисли за себе си....
Едно време, бях още малка чух веднъж едно такова изказване  "те мъжете много обичат омъжени жени". Тогава ми беше много странно какво означава това. А то всъщност е елементарно. Как няма да обичат - отговорности никакви, само каймака обират за малко и са си свободни.

# 451
Едно е да поставяш сама себе си на първо място във веъзката, друго е мъжът да го прави, защото така иска. Не знам дали правиш разлика, Франсоаз, защото аз от теб основно чета аз, аз, и пак аз. Оттам ми е и ясно защо те яде червейчето на изневярата, но да не ровя повече. Simple Smile

# 452
Едно е да поставяш сама себе си на първо място във веъзката, друго е мъжът да го прави, защото така иска.
Скрит текст:
Не знам дали правиш разлика, Франсоаз, защото аз от теб основно чета аз, аз, и пак аз. Оттам ми е и ясно защо те яде червейчето на изневярата, но да не ровя повече. Simple Smile
Смяташ, че той не иска, а аз 30 години го "изнасилвам" да ме поставя на първо място?   Smiley
Скрит текст:
Сега, той че не е Айнщайн, не е, обаче като за човек, оправящ се сам със собствен бизнес повече от 25 години, доста тъп го изкара....   Laughing
А мен нищо не ме "яде".От "да проявиш ревност" до "да си хапеш гъза поради страх от изневяра" има "Балкан разлика".

# 453
Цалата тази работа с няколкото съдещи в темата ми прилича все едно двама трима здрави са влезли в болницата и гледат с погнуса как някъде някой повръща, но друг му зее отворена рана, на трети - друго, а те вървят и се възмущават "ауу колко грозно", "аууу колко гадно". Изобщо какво правите в болницата здравите? Както каза Дренка - плюйте в пазвата, чукайте на дърво и бягайте докато не ви е дошло и на вас до главата. Щото от опит знам, че а си осъдил, а си се озовал много скоро в същото положение, че може и по-лошо. Същото и ако си се похвалил...Болницата не е мястото да се хвалиш колко си здрав.

Последна редакция: вт, 13 авг 2019, 17:12 от pandorina

# 454
  • Варна
Penka, ако чуеш мъжки изповеди за любовници или бройки ще бъдеш от мислещите и анализиращите. Да си изживееш пълноценно младините е доста полезно. Контактуваш, сравняваш, избираш, без идеализиране.
Страстта с любовника ще има финал.
Как ще запълниш емоционалните си дефицити в брака, с нова тръпка ли?

# 455
Тези теми са ми много любопитни от чисто академичен интерес. За мен лично изневярата е изключена като вариант на избор и затова не разбирам и никога няма да разбера хората, които правят този избор, въпреки пътеката от наранени, която обикновено оставят след себе си.
И понеже не ги разбирам тези хора, понеже са ми гнусни в живота и ми е невъзможно да скрия отношението си и да си приказвам задушевно с тях, теми като тази ми дават някакъв поглед върху мотивите им. То не е вадене от 9 кладенеца вода, то не е чудо, само и само човек да оправдае един примитивен акт, обикновено с жестоки последици. Да не бях виждала на живо резултатите от такива полети на личната свобода, можеше и да се вържа на потоците от думи, замъгляващи същността на действието. Като ви чете човек, току виж решил, че да лъжеш партньора си и да се онождаш  с други зад гърба му е едва ли не върха на възвишеността, пък обратното е някакво душевно заболяване. Да си честен, да не нараняваш, да мислиш за последиците от действията си, да си "светец" и "моралист" - най-ужасната обида.
Че и злобно потриване на ръце виждам, една убеденост, че на светиците със сигурност им изневеряват.
Ами може и така да е - но защо това трябва да радва някого толкова?
И ако е така, не е ли това проблем на изневеряващия?  В крайна сметка, всеки решава дали да живее с достойнство или да нагази до кръста в л@йната на живота и да злорадства, че си има компания там. Мерси, предпочитам друг начин на живот.

# 456
Penka, ако чуеш мъжки изповеди за любовници или бройки ще бъдеш от мислещите и анализиращите. Да си изживееш пълноценно младините е доста полезно. Контактуваш, сравняваш, избираш, без идеализиране.

Защо трябва да мисля какво ще стане, живея в настоящето. Страстта ще свърши, ако и двамата позволим.
Не мога да прогнозирам какво ще правя. Всичко е възможно - да не се занимавам с мъже, да остана с любовника ми за дълго време, да заобичам мъжа си пак, да срещна някой нов..... Живота поднася изненади, планове не кроя, а се старая да живея леко!

# 457

Защо трябва да мисля какво ще стане, живея в настоящето.

Ааа, недей лъга, мислиш ти за бъдещето, и то в доста меркантилен порядък. Например дали няма да те изрита мъжът ти, когато разбере, че му слагаш рога без негово съгласие.

# 458
Е, сега чий егоизъм да уважавам - на Франсоаз или на Пена? Че тя Пена не мисли за мен, а после аз да се червя пред кабинета на доктора, че и той да ме поглежда с недоверие - аз ли съм донесла бубите? Като го иска жив и гол, да свършва с това, където нарича семейство, в което вероятно възпитава себеподобно мислещо поколение.

Скрит текст:

Защо трябва да мисля какво ще стане, живея в настоящето. Страстта ще свърши, ако и двамата позволим.
Не мога да прогнозирам какво ще правя. Всичко е възможно - да не се занимавам с мъже, да остана с любовника ми за дълго време, да заобичам мъжа си пак, да срещна някой нов..... Живота поднася изненади,
планове не кроя, а се старая да живея леко!

Урок по етимология - ето от къде произлиза изразът в преносен смисъл "лека жена".

Последна редакция: вт, 13 авг 2019, 15:29 от totaldemage

# 459
Академични интереси сред простакеси. Жени с претенции за богат житейски опит грозно олекват в такива дискусии. Щеше да е смешно, ако не е тъжно.

# 460
Heart

Последна редакция: вт, 13 авг 2019, 16:53 от Thirteen#

# 461
13, благодаря. Нещо истинско в този форум.

# 462
Е, сега чий егоизъм да уважавам - на Франсоаз или на Пена? Че тя Пена не мисли за мен, а после аз да се червя пред кабинета на доктора, че и той да ме поглежда с недоверие - аз ли съм донесла бубите? Като го иска жив и гол, да свършва с това, където нарича семейство, в което вероятно възпитава себеподобно мислещо поколение.

Скрит текст:

Не мога да прогнозирам какво ще правя. Всичко е възможно - да не се занимавам с мъже, да остана с любовника ми за дълго време, да заобичам мъжа си пак, да срещна някой нов..... Живота поднася изненади,
планове не кроя, а се старая да живея леко!

Урок по етимология - ето от къде произлиза изразът в преносен смисъл "лека жена".

Да, много съм лека, с един мъж 18 години, с другия 6

# 463
Пенка не спи с мъжа си, буби няма как да му предаде. Пак ще призова да се чете, пък после да се дращи!

# 464
Засега Wink Самата тя каза, че не знае какво ще стане после ... Wink

По темата на Дренка, за изследванията - моето изискване е веднъж на 6 месеца. Wink

Общи условия

Активация на акаунт