И пак за изневярата...

• 26 381
  • 862
  •   1
Отговори
# 660
Аз лично гледам, защото съм била в "ненормално" семейство навремето, и то само за няколко месеца. И ми е чудно как хората си траят с години в някакви напечни или неизгодни ситуации - чудя  се защо? И виждам, че причините им са такива, че ни една не би ме устройвала аз да правя така.

Браво, аз не съм толкова смела, имам си причини, които за сега ме спират.

# 661
А ти пък защо им обръщаш внимание? Нали си си ок със ситуацията?
И аз съм изневерявала, та те разбирам. Но псевдоморалистките тук ще те разпънат.

# 662
А ти пък защо им обръщаш внимание? Нали си си ок със ситуацията?
И аз съм изневерявала, та те разбирам. Но псевдоморалистките тук ще те разпънат.

Просто търся за себе си най-доброто решение и не се дразня от критики, от всеки можеш да научиш нещо полезно.

# 663
"Псевдо" какво ще рече? Засичали сте в клуба на анонимните изневеряващи ли? Или са им назад темите с признания...

# 664
Аз нямам критики, когато човек си е ОК. Просто знам, че в подобна ситуация рядко всички замесени са наистина доволни от положението.

# 665
Решението си е твое. Всеки друг гледа от собствената си камбанария. Ето, казаха ти, че така не се прави. Ще приемеш ли това решение? Не? Значи си знаеш решение, но търсиш одобрение. По такава тема тук едва ли ще го получиш.

# 666
Много си загрижена за мъжа на пенка, което, да ме извиниш, но ми е направо смешно.

# 667
хехе загрижена съм само като виждам как се отчуждават хората един от друг и как нормалните топли отношения си заминават. Естествен процес, няма какво.

# 668
Това за личния пример ми стана интересно. Има ли значение добър, лош? Въобще какво значение има примерът, след като всичко може и правила няма?

Странно защо всички, на които поне малко им пука за партньора, страдат, като разберат, че им изневеряват. Просто се чудя защо е това нещо. Защо!? Защо, някакво масово психично заболяване ли е или недостатъчна възвишеност? Хайде, аз съм фосил, монахиня (макар и с редовен полов живот). Ама всички останали? Как един не каза - радвам се, че любимата жена/мъж, че си е намерил/а някой по-задоволяващ от мен. Все сълзи, сополи, драми, животът бил разбит и прочие. Все изневерилият/та - курва/курвар.
Е, освен суингърите - те са по-ларж. Ама те пък са доста малка бройка от общата.

Тук някой направи нелепото сравнение между висенето в БГ Мама и висенето върху нечий чужд размножителен атрибут. Да вземем да направим една анкета между партньорите си - кое предпочитат да правим? Да пишем чат-пат по някоя реплика в Мамата или да пъшкаме под любовника/цата по няколко часа седмично?

Ето, ти даваш личен пример, изгонвайки мъж си на диваня. Аз - с друго, трети с трето. Преглътни си излиянията за морал, добро и зло,  и си гледай живота, и тва е.

# 669
За момент си помислих, че съм объркала темите с тия дивани.

# 670
Дренке,

За човек, който е против даването на акъл, ти доста често раздаваш акъл, и то непоискан.
Почвам да се чудя дали нямаш някакво ОКР във връзка с моята особа.

Аз вече писах защо чета такива теми - интересно ми е. Както човек се интересува от какво ли не друго. Нито компенсирам нещо си, нито се надам някой да си промени живота, че аз съм му казала така. Всеки си троши главата сам. Е, може би ми се иска човек да се избави от някои свои самозаблуди. Друго е като ти кажат отстрани как точно изглеждаш.

Последна редакция: чт, 15 авг 2019, 14:44 от Анонимен

# 671
Не, не просто ти е интересно, яростно се ровиш там, дет не ти е работа, но сакън някой на теб да не ти рече нещо.
Твойта особа аз няма да коментирам в диагностичен план, защото няма да ти хареса.

# 672
А, коментирай си, само че открий си една тема - Диагностика на Черния Сапфир - и там си коментирай на воля. Не знам само дали няма да ти я изтрият още с откриването. Някак си да обсъждаш постоянно мен и личния ми живот в чужда тема, без аз да съм ти търсила мнението, не е много възпитано.

И не си права, че ровя, дето не ми е работа. Коментирам казуси, които хората доброволно предоставят за обсъждане. Или някъде изрично пише кой може да се произнася и кой не?

# 673
Е, след като ти си позволи да коментираш децата ми, многострадални, какво друго очакваш, сапфире?

# 674
Е добре, значи сега ще ми отмъщаваш до дупка, като ме преследваш в ролята на зъл булдог из всичките теми, ОК, ще го преглътна Grinning.
Не съм казала нищо лошо за децата ти всъщност.
Пиши си, спирам да те отразявам.

Последна редакция: чт, 15 авг 2019, 15:29 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт