И пак за изневярата...

• 26 364
  • 862
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Аз нямам критики, когато човек си е ОК. Просто знам, че в подобна ситуация рядко всички замесени са наистина доволни от положението.

Е, то и с открити карти, и с бутонките напред, пак няма всички да са доволни.
Въпросът е, всички да бъдат възможно най- малко недоволни.
При Пенка нещата така са напаснати и не виждам защо са тия упреци, че и осъждания.
Защо, когато разбереш, че "вечната" любов не е вечна и само "сродната душа" не е достатъчна да задоволи и телесните нужди, трябва да сечеш със сатъра по линията "бяло-черно"?

# 676
Че аз какво лошо казвам, освен да те потупам другарски по рамото, като се самозабравиш. Wink

# 677
Странно защо всички, на които поне малко им пука за партньора, страдат, като разберат, че им изневеряват. Просто се чудя защо е това нещо. Защо!?

Няма как да го направя като цитат, не знам защо ми изчезна иконата за цитат, но да се сеща де.

Сапфире: щото това е стъпкано его, страдат хората, на които е изневерено или изоставените, защото се чувстват прецакани, после същите тези хора съм виждал да го правят с обратният знак и хич не им дреме.

# 678
Това ми звучи малко като: всички жени са коври. Но добре, успокоявай си гузната съвест.

После, след раздяла, същите тези хора са сами, не във връзка, така че най-нормалното е в даден момент да започнат да го правят.

# 679
Въобще нямам гузна съвест. На 40 години съм зрял човек, умея да поемам отговорност и да заставам зад действията си, така че при взети зрели решения, колкото и грешни да са не страдам от гузна съвест.

# 680
Така де, така.

# 681
Аз съм виждала пък и изневеряващи да страдат заради постъпката си. И то не само заради пропуснатите ползи от разбития семеен живот или заради отхвърлянето от любовника/любовницата. На мен когато първия ми мъж ми изневери страдах заради това, че знаех че ще ме нарани, а продължавах да стоя там. Не ми беше за него, искрено се ядосах на себе си, че съм в тази ситуация, защото го виждах какъв човек е. После не ми пукаше. И аз съм изневерявала ама майсторски без никакви доказателства. Но при мен е било на чисто физическо ниво.

# 682
Аз съм виждала пък и изневеряващи да страдат заради постъпката си. И то не само заради пропуснатите ползи от разбития семеен живот или заради отхвърлянето от любовника/любовницата. На мен когато първия ми мъж ми изневери страдах заради това, че знаех че ще ме нарани, а продължавах да стоя там. Не ми беше за него, искрено се ядосах на себе си, че съм в тази ситуация, защото го виждах какъв човек е. После не ми пукаше. И аз съм изневерявала ама майсторски без никакви доказателства. Но при мен е било на чисто физическо ниво.
Изневярата само на физическо ниво се хваща най-трудно, защото няма пеперуди в корема, няма и блясък в очите. Но пък малцина го могат.

# 683
Въобще нямам гузна съвест. На 40 години съм зрял човек, умея да поемам отговорност и да заставам зад действията си, така че при взети зрели решения, колкото и грешни да са не страдам от гузна съвест.
Е то няма как да страда човек от съвест, като няма такава.
И не виждам как човек застава зад действията си, като ги крие.
Пък зрелостта на решенията за угаждане на едни доста примитивни инстинкти на чисто животинско ниво направо не е за коментиране.

Последна редакция: чт, 15 авг 2019, 19:31 от Анонимен

# 684
Пенка им отвори очите, недей така Wink
Физическо, психическо, бръмбари, пеперуди...да внимават 😀

# 685
Защо да е примитивно Бляк сапфир? Доста си е зряло ако питаш мен. Не зрял човек не знае как да се ограничи. Точно незрелите се хвърлят в драми и любови. Който знае какво иска го получава.

# 686
Ами примитивно си е - животните се онождат заради единия инстинкт. Няма ни чувства, ни драми.
Не че е лошо нещо, стига да няма други (потенциално пострадали) лица. Просто да си признаем за какво иде реч и да не го обличаме в хубави думи за "зрели избори".

Последна редакция: чт, 15 авг 2019, 20:31 от Анонимен

# 687
Ами примитивно си е - животните се онождат заради единия инстинкт. Няма ни чувства, ни драми.
Не че е лошо нещо, стига да няма други (потенциално пострадали) лица. Просто да си признаем за какво иде реч и да не го обличаме в хубави думи за "зрели избори".
Schopenhauer called the post-orgasm moment of clarity as "devil's laughter" because it's when we realize we're slaves to a biological imperative uncaring of our happiness. Watching the human spectacle, Schopenhauer felt deeply sorry for us. We are just like animals – except, because of our greater self-awareness, even more unhappy.

# 688
Само на мен ли ми се струва, като че ли има някакво нашествие на едни раними, нежни душици...

# 689
Само на мен ли ми се струва, като че ли има някакво нашествие на едни раними, нежни душици...
А-сексуални

Общи условия

Активация на акаунт