Ето я и моята история:
Връзката ни започна през октомври миналата година. Всичко беше прекрасно, до момента в който не започна да говори за бившата си приятелка Спомена, че са просто приятели. Казах си добре, но в някои моменти той споделяше твърди лични неща. Реших, че не я е преживял. Помолих го да спре да говори за нея пред мен. На моменти ни сравняваше. Някак си не можех да се почувствам сигурна и започнах да се измъчвам вътрешно. Плачех, мислех.... Реших, че съм патологично ревнива, че прекалявам, но интиуцията ми казваше друго. И така докато не открих писмо от нея написано за него на 14 февруари, което ми преля чашата. Заболя ме, казах си, че пак си въобразявам и му простих. Но горчивината си остана в мен. Преди месец си позволих да отворя стария му смартфон (това беше златно правило, което съжалявам, че наруших)...отворих чатовете им. Разбрах, че са се виждали тайно, разменяли са си подаръци. Бяха ме обсъждали. Просто рухнах. Разбирате ли?
Моля за съвет, вътрешно съм разбита. Ходя по улиците, сядам сама в парка или някое кафене и плача. Изпитвам вина за края на тази връзка. Опитах се да го разбирам, да бъда толерантна, да прощавам, но за сметка на себе си. Всичко в мен се срина и приключи окончателно. Сега той ме търси и да ме пита как съм? Съжалява, но ако наистина съжаляваше, щеше да се опита да го покаже на дела, а не да ми се извинява в съобщения в интернет. Изобщо не знам как да подходя вече. Говорихме два пъти от тогава. Изведнъж спря да ме търси. Аз същяо не го търся. Посъветвах се психлог и тя ми каза ,че е по -добре да продължа напред и да повярвам, че заслужавам да бъда щастлива, че ми трябва терапия, за да повиша самооценката си. Същото казаха и моите най - близки приятели. Обичам го, но болката е ужасна и мисля ,че той не ме обича и никога не ме е обичал или просто не съм разбрала. Ще се радвам да сподлеите вашите гледни точки и опит.
Къде греша всъщност?
Даваш всичко от себе си, само и единствено, когато насреща получаваш поне толкова.....
Мъжът, когато получи всичко от една жена, губи интерес.