Отговори
# 195
Супер. Още довечера започваме тогава  😀😀

Успех на всички бебеправещи. Дано всяка една от нас сбъдне мечтата си много скоро. 😍😍

# 196
  • София
Лилак, знам че ти се струва, че целият свят се срива, но мисли положително. Вярвам, че след всички гадости изгрява слънце Simple Smile
Взела съм един Шуър за утре Wink

# 197

BornToBeHappy  поствам нещо, което намерих и ми беше интересно . Става въпрос за нивата на ЛХ и ФСХ. Надявам се по някакъв начин да ти е полезно, но много ми хареса предположението ти за двойна овулация. Еми така стават разнояйчните близнаци. Пожелавам ти го.

Лилак не се притеснявай. Аз съм с почти отстранена щитовидна. Имаше една АГ, когато направих първата загуба, отидох при нея , на преглед, уж позната, уж много препоръки. Без преглед като ме почна : ти деца не можеш да имаш с тези стойности, с тази доза хормон, която пиеш. Вярваш ли ми, че ревах няколко дена, като магарица вкъщи, още повече се утежняваше положението , че бебе така или иначе не идваше .Почнах да се съмнявам, че едва ли не е имало нещо и първия път и сега като си видях положителния тест ми идеше да ида при нея и да я накарам сама да си сдъвче дипломата. Съвет: не падай духом. На себе си си най-нужна. Тормозиш ли се, себе си унищожаваш, не някой друг. Горе главата, всеи преминава през труден период.

П.С. : дайте да си видим дзверчетата ( не говоря за мъжете, другите дверчета). Ние си имаме една лигла на 11 години . Не издържа на температури под 30 градуса. Много обича да е завита. Старите кокалчета остаряват Simple Smile
Скрит текст:

# 198
Момичета вие стоите ли с краката нагоре и колко време не ходите до тоалетна след щракане? Thinking

# 199
  • Dope Reach
Аз стоях по половин час, понякога и по 1, когато се загледах в нещо по ТВ. Grinning
Иначе Ив беше драснала мнение за това как няма смисъл повече от 10-15 минути, вече по толкова стоя. А пишкането гледам да го свърша преди щракането.

# 200
Аз не лежа много, макс половин час и не издържам повече и отивам да се мия. Кой влязъл, влязъл.
Мерси, бат.

# 201
С първата Б не съм стояла с краката нагоре и веднага отивах на се мия и пишкам. С втората Б съм си вдигала краката за 3-4 мин, докато ММ се оправи в банята и отивах и аз-пак същата процедура-пишкане, изпадане на материал и миене.

# 202
Аз, ако лежа е 3 - 4 мин. Не ме свърта, ама ще опитам малко повече. Макар, че то ако има да става ще става. При мен официално е открит отново периода на щракане, пък да видим какво ще щракнем Grinning

# 203
Добър вечер. 🌼🌼🌼
По темата с лежането след щракане (кефи ме тази дума), спя като умряла щото съм много изморена  😂😂😂поне по 2 часа след това ставам за душ.

Буболеса, добре дошло отново, но не за дълго. 💮💮💮

Джули, айде дано и ти ни зарадваш скоро с някое +че. 🦋🌹🌹

Меги, размърдай се и ти няма търпение да видя чертичките ти тази е 3та, тема която пускаш на късмет да ти е. 💟

На всички останали, Дами късмет и много щракане половин здраве е.

За мен нищо ново мога да се похваля с това, че съм добре психически хората около проявата разбиране и всичко ще се оправи.
И дата за пътуване към Бг се отмени вече е на. 17ти, не на 24ти.
Приятна вечер. 👌👈👉👌🌻🌻🌻🍸🍸🍸

# 204
  • Dope Reach
Аз сериозно нищо не разбирам от тези тестове за О. Мислите ли, че средният е бил +? Някакси почна да ме съмнява, контролните също не изглеждат достатъчно наситени... Взех си Blue Dream, защото нямаше друг в аптеката. Мисля да заложа на Oview, утре ще взема и ще се опитам да засека О до 25 и после ще го мисля.
Скрит текст:

# 205
Според мен третия и четвъртия са били положителни. Вече са изсъхнали на снимката, но предполагам, че и при отчитане са били така. Успех! 😘

# 206
  • София

сутринта напишках и един Шуър .. тихичко и кротко чакам 23ти за преглед Simple Smile

# 207
Честито шантал ❤❤❤🤰🏻. Стискам палци! Хубава събота момичета 🥰🥰

# 208
Браво момичета,много се радвам за вас❤Пожелавам ви много позитивно мислене и търпение,защото знам колко бавно минава времето,до първия преглед.И аз си чакам 17-ти,да мине ФМ и да ми стане една идея по-леко,дай боже да е наред всичко,а може и да ви поръся с някой цветен прашец💗💙
Инфинити  моят съвет е да изчакаш,да мине един цикъл,за да влязат хормоните в норма.
Хубав ден момичета и не спирайте,да вярвате🌞🌼❤

# 209
Шанталче 💕
Супер, супер, супер. Лека и успешна бременност.

Общи условия

Активация на акаунт