Отговори
# 210
Здравейте,
Четох ви няколко теми и накрая реших да се включа.Blush
Имам син на 8, но от първият ми мъж, с втория имам две неуспешни бремености, след първата ми казаха, че е нормално случвало се и т.н., но след втория път вече ми препоръчаха да се направят изследвания. Минаха 2 години без опити тъй като сменях работа, после заемах по-отговорна длъжност и отлагах... до април когато реших, че се заемаме с бебето. През месец май бяхме на изследвания хормони, спермограма, хидротубация правих и генетични последно, резултатите ми само в генетичните не са на 100%, но в останалите всичко е ок, доктора, каза да се захващаме и да не се притеснявам, но аз имам едно притеснение, което не мога да си го избия от главата!
Лелката е от вчера при мен:rage:, тъй че я чакам да мине, купувам лентички за ову и почвам следенето!
Приятна събота и неделя на всички ви!
P.S. Малко може да ми е объркана мисълта, ама не съм писала във форума откакто малкия беше бебе! Joy

# 211
Здравейте,
Четох ви няколко теми и накрая реших да се включа.Blush
Имам син на 8, но от първият ми мъж, с втория имам две неуспешни бремености, след първата ми казаха, че е нормално случвало се и т.н., но след втория път вече ми препоръчаха да се направят изследвания. Минаха 2 години без опити тъй като сменях работа, после заемах по-отговорна длъжност и отлагах... до април когато реших, че се заемаме с бебето. През месец май бяхме на изследвания хормони, спермограма, хидротубация правих и генетични последно, резултатите ми само в генетичните не са на 100%, но в останалите всичко е ок, доктора, каза да се захващаме и да не се притеснявам, но аз имам едно притеснение, което не мога да си го избия от главата!
Лелката е от вчера при мен:rage:, тъй че я чакам да мине, купувам лентички за ову и почвам следенето!
Приятна събота и неделя на всички ви!
P.S. Малко може да ми е объркана мисълта, ама не съм писала във форума откакто малкия беше бебе! Joy
Здравей,обикновено два аборта не са случайност.Какво излезе при генетичните?

# 212

Казаха ми са пия метафолиева и това е, не са ми дали аспирин.

# 213
Шанталче, много се радвам за теб! Пожелавам ти спокойствие, защото както каза ИвГГ много бавно минава времето до първия преглед! 😍

Моника, добре дошла. Дано темата ти донесе късмет и да не се задържиш много в нея! 🍀

# 214
Моника, здравей, имам абсолютно същите мутации. Не се притеснявай, не е нещо страшно, но да, не можеш да усвояваш фолиева киселина, винатимите от група B. Няма смисъл да пиеш аспирин протект сега, за това и не са ти предписали. При забременяване се прави терапия, профилактика, която АГ- то ще ти каже след като се констатира бременността. Всичко ще е наред 🤗🤞
Честито момичета с +тестчета. Пожелавам ви спокойствие и лека бременност ❤
За мен няма да говоря, че е депрест 🤣 успех сладури, надявам се да ме зарадвате всички с 2 чертички.
Йоанка е машинка, Бубето е герой, бързо напускай темата, малко голямо човече ❤

# 215
Шанталче , е , вече официално честито Hug

# 216
  • Dope Reach
Честито, Шантал! Лека бременност и до пухкав край! Heart

Ние щракнахме веднъж след средния положителен тест, дори и следващият да е бил също положителен, не е проблем, че не сме щракали на следващия ден, нали? Щом има матриал. Grinning ММ се дърпа от графика и създава напрежение, аз искам нещата да се случат с много желание, така че съм се отказала да ръчкам. Дай Боже да има резултат. Не ми се застоява в темичката дълго, но каквото стане...

# 217
Добро утро и от мен. Добре дошли на новите момичета и дано по-скоро всички се омитаме от темата.
При мен нищо интересно. От три дни ме мъчи ниско кръвно. Не се чувствам никак добре и имам зверски главоболие.

Дано скоро се оправя, че съм отпуска и не ми се нрави да се чувствам така.

# 218
  • София
ей, никаква вяра нямате на Престо значи 😁

# 219
ей, никаква вяра нямате на Престо значи 😁

Аз съм имала по-наситена черта от твоята и 0 на кръвния след час. Затова никаква вяра им нямам вече.

Официално честито на теб вече Simple Smile))

# 220
Честито, Шантал! Лека бременност и до финал 💗 Нямаме вяра на Престо, защото на много от нас ни се е случвало да има изпарителна черта, която стои като бебешка..

По другите теми да се включа и аз: След сеанса само си лежа около 5-10 минути и това е. 😀 Видях напред, че питате как сме си избрали ника. Ние с моя много обичаме анимации да гледаме и много ми харесват Жасмин и Мулан. Та така..

Моника, добре дошла и да не се заседяваш дълго! 🌸

Мариана, дано бързо пребориш тези неразположения и да се наслаждаваш на отпуската както си трябва! 🌻

Рочелка, успех и на вас този месец! При теб цикълът вече си е редовен, нали?

# 221
  • София
ние този месец имахме буквално два опита около О Simple Smile

# 222
  • Dope Reach
Муланче, не е, но имах О миналия месец. Дълго и сложно е при мен, най-добре щеше да ми е да не съм в неведението, в което съм в момента, да имам цикъл и да следя какво се случва спрямо него, но... Явно ми е писано да ми е по-трудно. Simple Smile

# 223
Шантал, честито и много скоро да раздаваш от прашеца Simple Smile)

Rochellka, пробвай Oview, поне при мен са много ясно различими чертите през дните на тестване и в положителните , и в отрицателните дни.

Относно фолиевата киселина, аз пия обикновена и не съм си правила никакви изследвания по този повод. И сега си размисшлявам - дали е по-добре да не се пие изобщо, ако не знаеш дали се усвоява ? Знам, че не всички жени я пият или започват да я пият по време на бременността. Аз я пия от октомври миналата година в обикновена форма.

При нас след като установих, че двата ни опита са били преди овулацията, този месец май няма да го броя като неуспешен Grinning Ще се настроя, че още са си 8 неуспешни. Чакаме в четвъртък да мине последния изпит на ММ и да стане приоритет и за двамата тая работа, че до сега малко се чувствах сама.

# 224
Честито на шантал ! Леко бременеене и сладък финал ти пожелавам от сърце !
Момичета аз съм вече с 5 дни закъснение и отрицателни тестове . Четох ли четох , има жени на които теста им показва след 15 и повече дни закъснение и силно се надявам и при мен да е така . Дано само да не е ЗФ , че май на там вървят нещата . Вече се побърквам,  ако идва да идва гадната лелка . Болят ме зърната , чувствам тежест ниско долу , нямам сила , замаяно ми е , и за пръв път усещам някакво стягане в областа на матката , не мога да определя къде е точно . Оф направо съм трагедия,  вече ме е срам да ходя в аптеката за тестове . Обиколих всички аптеки в града . Ужас ...

Общи условия

Активация на акаунт