Отговори
# 225

сутринта напишках и един Шуър .. тихичко и кротко чакам 23ти за преглед Simple Smile
Честитоооо. Здраво бебче на финал.
Предния месец ни беше много куц. Явно август ни е на късмет и дано така да продължава.

Neverstopdreaming не се напрягай излишно и не си търси симптоми, ако питаш мен. Много пъти съм имала някакви неразположения, но и при предните биохимични най-отчетливият ми симптом си остава увеличеното вагинално течение. Обикновенно малко преди цикъл ставам суха като пустинята Сахара (съжалявам за цветното описание) и болките в гърдите, но тях или подобни на тях съм имала и преди цикъл. Колкото за насищането в урината има и по-бавно насищащи се. Аз съм личен пример. Момичетата тук помнят бледите ми тестове. Уж засичат  25 mIU/m. Теста ми правен сутринта е суперр блед, 30 мин по-късно дадох кръв и се оказа 42,16. Изчакай още малко или си вземи с висока чувствителност. Пример:
ВЕРОВАЛ ЗА РАННА БРЕМЕННОСТ- 12 IU/L (цената му е около 12 лева. На мен кръвния ми струва 14,50 и ми е неизгоден и не съм го ползвала, но ако имаш притеснение от игли...)
ТЕСТ ЗА БРЕМЕННОСТ ЕКСПРЕС ЛЕНТА- 10 mlU/ml. (цената е много приемлива 1.80лв)
ТЕСТ ЗА РАННА БРЕМЕННОСТ КЛИЪР И СИМПЪЛ - чувствителност  от 10 mIU/ml цена 4.40лв.
Можеш да пробваш с някой от тези или дирекно кръвен , за да ти се изясни положението

# 226
.... Оф направо съм трагедия,  вече ме е срам да ходя в аптеката за тестове . Обиколих всички аптеки в града . Ужас ...
Затова Борн си ги поръчва онлайн 😂

# 227
Момичета, аз да попитам. Изписаха ми Огестан и Селен  преди да направя химическата бременност и сега се чудя дали да ги пия след като е приключила? Подпомагат ли опитите за забременяване?

# 228
  • Dope Reach
.... Оф направо съм трагедия,  вече ме е срам да ходя в аптеката за тестове . Обиколих всички аптеки в града . Ужас ...
Затова Борн си ги поръчва онлайн 😂
Аз май ще подходя по същия начин. Цял ден обикалям аптеките, в нито една няма Oview, а единствената, в която може да го има е затворена...
Пък и ми направи впечатление, че съм ги купувала на цена от 11 лв., а онлайн са 9 лв.

# 229
Аз бродя в 3-4 различни аптеки Grinning на мен ми свърши гела и се чудя има ли смисъл да купувам пак. Нещо не му вярвам особено, но пък, ако има и малка вероятност да помогне, да самоубедих се ще го взема Grin като се сетя колко пари похарчих за гелове, тестове, витамини, лентички и не знам си какво, да си бях купила едни хубави обувки, ама айде важна е целта. Темата тръгва повече от прекрасно, дано малко хванем от късмета Hug

# 230
Невърстоп на мен ми бяха отрицателни тестовете до 7-8 дни закъснение, и на доктор като отидох на 10 дневно закъснение да видя какво не е наред като не съм бременна, кръвния удари 1250. Та аз те съветвам или лекар или кръвен. Аз просто бях неука преди и не знаех дори, че кръвен можеш сам да си пуснеш Grinning мислех, че доктор само ти го “изписва”

# 231
Здравейте момичета. Сега правя тестове express test 7 ленти за О, но реших да поръчам и от ибей. Взех 50 за О и 25 за Б за около 19 лв. Докато поръчвах и разглеждах видях тест на клиарблу който е електронен, има блутут връзка с мобилно приложение, дава прозорец от 4 фертилни дни и го прави на базата на 2 хормона. Има си тест ленти които се пъхат в устройството и то разчита резултата. Таааа удивена от напредналите технологии така и не разбрах кога натиснах бутона "поръчай".
И понеже и аз барабар петко с мъжете, да не остана назад, веднага инсталирах тоя Глоу на телефона си. Та преди малко разглеждайки го попаднах на статия, в която видях една странна джаджа за инсеминация. Джулс беше спжменала преди време за нещо подобно, но това е различно. Ще ви пусна едно видео тук https://youtu.be/qBN9FyTrQ6s да го видите и вие.

# 232
Невърстоп на мен ми бяха отрицателни тестовете до 7-8 дни закъснение, и на доктор като отидох на 10 дневно закъснение да видя какво не е наред като не съм бременна, кръвния удари 1250. Та аз те съветвам или лекар или кръвен. Аз просто бях неука преди и не знаех дори, че кръвен можеш сам да си пуснеш Grinning мислех, че доктор само ти го “изписва”
Чул те Господ и при мен да е така . Утре е неделя нямаме работеща лаборатория в града . Но до понеделник ако не отчете пикливия тест , тичам за кръвен . Дано е това , което искаме 🙏❤
Благодаря Ви момичета страхотни сте ! Радвам се ,че съм част от тази група , хората около мен не ме разбират . Една не чак толкова близка приятелка започна да ми обяснява как трябва да бебеправя веднага след цикъл защото матката била още отворена и тогава най-много се "хваща" . Тя самата има 2 деца , и само като чух и и казах "- да, да задължително ще пробвам" . Няма смисъл да тръгвам да и обяснявам колко сложен е процеса на зачеване,  защото няма да ме разбере , тя жената прави кекс след цикъл като и е отворена още матката 😂. Боже боже ...

# 233
  • Dope Reach
Всъщност, колко време след забременяване може да се направи ехографско предположение, че бременност може да има? При предната ми бременност, бях в болница около седмица след опитите ни и все още нямаше точица на ехографа, но доки каза, че лигавицата е удебелена, което би означавало бременност.
Мисля си глупости само, търся симптоми, минаха само няколко дни от щракането, ама аз да си помечтая. Joy

# 234
Здравейте момичета. Сега правя тестове express test 7 ленти за О, но реших да поръчам и от ибей. Взех 50 за О и 25 за Б за около 19 лв. Докато поръчвах и разглеждах видях тест на клиарблу който е електронен, има блутут връзка с мобилно приложение, дава прозорец от 4 фертилни дни и го прави на базата на 2 хормона. Има си тест ленти които се пъхат в устройството и то разчита резултата. Таааа удивена от напредналите технологии така и не разбрах кога натиснах бутона "поръчай".
И понеже и аз барабар петко с мъжете, да не остана назад, веднага инсталирах тоя Глоу на телефона си. Та преди малко разглеждайки го попаднах на статия, в която видях една странна джаджа за инсеминация. Джулс беше спжменала преди време за нещо подобно, но това е различно. Ще ви пусна едно видео тук https://youtu.be/qBN9FyTrQ6s да го видите и вие.
Тази джиджавка я бях виждала за поставяне на менструална чашка. Тъй като самото поставяне и е малко сложно. Явно са и измислили друго предназначение, но това далеч не е инсеминация, тъй като семенната течност не е "ин" ами направо си е аут. Имале преди едно интервю с един мъж, който ей тъй си опложда жени, които или не могат дс забременеят от мъжете си или искат бебе, а нямат партньор. Та той обядняваше, че не е задължително да спи  с жената, може да минат и по друг начин без контакт, тъй като имало много случеи на които мъжете също присъствали. Предполагам е визирал нещо такова. Само, че не знам каква поддръжка иска такова уредче. Спермитата не са май много много сървайвъри в различни условия, а и не виждам кой знае каква полза от това. Висенето с краката нагоре, според мен би дало същия резултат

# 235
Ехх, че хубава чертичка shantall! Честито още веднъж Blush

Борнче, племенниците са ми на гости, тениската на единия ми напомни на теб Heart Скоро един голям Win за теб Hug

Скрит текст:

# 236
Ехх, че хубава чертичка shantall! Честито още веднъж Blush

Борнче, племенниците са ми на гости, тениската на единия ми напомни на теб Heart Скоро един голям Win за теб Hug

Скрит текст:
Дали е знак, че ще имам момче? 😂
Айде другия месец тогава, а?
Скрит текст:
Шегувам се, разбира се, каквото и да дойде, ще е мнооооого добре дошло 💜

Аз съм отписала този месец. Имам вече доводи, но ще говорим (пишем) по-нататък.

# 237
  • София
аз взех, че се разболях .... тулча се с хомеопатия и бебешки лекове

# 238
Шанталче, сигурна ли си? Аз си имам повишена Т и всяка сутрин се събуждам с чувство, че ме боли гърло, но като се поразсъня и ми минава. 😃

# 239
  • София
не мога да дишам от запушен нос Sad имам странен спомен, че и при първата Б имаше нещо такова ....

Общи условия

Активация на акаунт