Отговори
# 255
Забравих само да спомена,  че не е с първа урина , а с втора . Бях оставила теста върху шкафа и направо изумих, че трябва да го направя . По инерция отидох до тоалетната и чааак вече като тръгнах да върша работа се сетих ,че трябваше тест да правя . Изчаках около 2 часа и направих този .

# 256
Neverstopdreaming, започвай да мечтаеш. На път е тази мечта да стане реалност. И аз виждам втора чертичка.
Очакваме до ден, два да повториш теста. Сега тихичко честито и стискам палци да се насити.

# 257
  • София
На мен ми се гади днес вече около 3 часа. Абсолютно точно знам, че такова гадене имах преди спонтанния миналата година, обаче се появи чак към 8-9 седмица. А сега дори ми е рано за тест още. Мисля все пак да направя утре, цикълът ми варира 26-28 дни след операциите, а по 29 дневният календар трябва да дойде на 16-ти.
И ни е първи месец след над година невъзможност за опити, операции, манипулации, терапии...

Днес няма да си го причинявам.

# 258
  • София
при главоболие и настинка какво може да се пие? имам спомен за панадол?

# 259
Shantall, честити чертички!!! HeartПожелавам да стават все по-наситени, а сутиените - все по-теснички Grin

Момичета, и аз съм ви колежка - преподавам английски език Nerd Пристесненията ми са също като вашите, но и няма как да не го мислим, защото дечицата са "инкубатори" на всякакви бактерии и все пак, успокоявам се, че точно ежедневният контакт с различни вируси ни прави по-силни. Обожавам си работата и децата са ми "малките батерийки" (така им казва ММ). Батмам, наистина ти се възхищавам на нервите и смелостта да преподаваш на деца, чиито родители са толкова враждебно настроени!

# 260
  • Dope Reach
Имаше нещо, което помага в такива случаи, дали не беше Биозин мама. Предложиха ми да го приемам, но така или иначе бях в болничен, не видях особен смисъл.
Относно децата - тази година моите първи дечица бяха абитуриенти. Дойдоха да ми донесат покана за бала вкъщи и беше ужасно, когато ме видяха вече без корем. Само им казах, че понякога се случват неприятни неща, те замълчаха, но им стана много неприятно. Е, опитах се да се пошегувам някакси, за да разведря ситуацията.
Иначе и аз преподавам английски, Рени. Simple Smile Учител съм и по история, но само една година съм преподавала. Тук съм с част от моите хора на бала, бях постнала тази снимка в Покажи се преди време. Много ми липсват...
Скрит текст:

# 261
Neverstop, и аз май виждам втора чертичка ! Август наистина е супер ! Simple Smile

Сред толкова много преподавателки вече ще трябва по два пъти да си проверявам правописа Grinning
Батмам, след това описание , което прочетох относно работата ти, едно голямо евала ! Не знаех, че има още останали будители с железни нерви и стоицизъм. Но предвид бъдещите ти планове наистина не знам дали няма да по-добре да си починеш поне за 2-3 години...

Аз работя като ТРЗ специалист. Работата и колежките са ми супер, а и на обяд успявам да ходя на фитнес или до мола, което ме устройва идеално, защото да стоя 9 часа в офис не е за мен. Та в тази връзка, ако имате нужда от консултация за болнични и майчиство - с каквото мога ще помагам Simple Smile

# 262
lokofenka, срещнах и аз колежка тук. Simple Smile Аз съм счетоводител, но сега на новата работа започвам да се обучавам и за ТРЗ и ми е много интересно. Simple Smile

Честито на всички, видели двете чертички напоследък. Август се очертава да е като миналия декември за темата, от кога чаках друг такъв месец с вълна от положителни тестове... Heart

Аз бягам с пълна сила сега към Блекчето, за да ѝ дам онзи наречен късметлийски тест и да пием по едно кафе. Heart

# 263
Здравейте момичета.
Neverstopdreaming виждам и аз сенчица. Стискам палци да е чертичка.
Много е жега, направо не ми се подава носът навън. Утре съм в Адела да видим ще има ли овулация, няма ли... Уж би трябвало да е след 2-3 дена, но нито ме болят гърдите, нито ЦС, нито нищо. Малко ме е шубе, но и се радвам, че ще направя крачка напред, като ми кажат какви изследвания да пусна. Хубава неделя и наздраве от мен. Сипала съм си едно студено розенце. Cocktail

# 264
Ехе аз също съм се насочила към Счетоводството. Вече съм 3та година студентка. Надявам се да се реализирам успешно след това.
П.п Чудех се между учителска професия и счетовоство, но се насочих към счетоводството.

Желая на всички ни много положителни тестове и успешни бременности! ❤

# 265
Ехо, момичета и аз съм част от учителската гилдия Simple Smile .Работя от 5 години в тази сфера, учител в ЦОУД съм. Събрахме се голяма банда, супер!
По време на първата си неуспешна бременност нямах никакви неразположения. Децата не подозора, че дори съм бременна. Понеже съм си и кръгличка до 5-тия месец нищо не личеше , но за съжаление загубих бебето в 20 г.с. ( причина трозомия).
Заради аборта бях в болнични няколко седмици и като се върнах на работа, децата започнаха да плачат от радост, че съм се завърнала.
Почти всеки ден, когато бях в болнични, учениците и техните родители ми звъняха да ме питат как съм, от какво съм болна, нещо сериозно ли е, кога ще се върна? и т.н. Именно те - децата успяха да ме разведрят............. после голямата ваканция и вече събрах сили за следваща бременност , само още един месец и почваме да щракаме и ние Simple Smile

# 266
Дойде ми ...

# 267
  • Dope Reach
Лара, радвам се, че се преместваш малко по малко в тази темичка. Нека другата остане в миналото за всички ни.
Вероятно съм подценявала до някаква степен любовта на децата - те сякаш бяха единствените, които тъгуваха с мен. Тази учебна година съм подготвена с малко повече ентусиазъм да разкрия себе си, те толкова обичат да научават нещица за учителите, които харесват. Simple Smile
Невърстоп, гуш! Другия месец! Hug

# 268
Доста съм далеч от София. Направо съм си в прерията.
Миналата година свалях едно дете от прозорците, искаше да бяга и оттогава казах на директорката, че искам решетка поне на един прозорец, че да мога поне да проветрявам. С два райбера съм на вратите, че да ги следя къде са. Общо взето не съм учител , а звероукротител.
Ужасът е пълен . Не ми се връща, но при добро стечение на обстоятелствата и бебчето се задържи смятам, ако всичко е наред до Коледната ваканция и да им хвърлям парапатките (макар, че не нямам много надежда да стане. Всички симптоми изчезнаха и направо си чакам да ми дойде. Имам и леки болки , като при цикъл, но се бях замислила и смятах, че така е най-добре, както и после за майчинството, тъй като е на ставка от предходните месеци)
Колкото до разболяването ще се оправим някак с главоломно връщане да си ги лекуват вкъщи или в другия край на стаята, а за мен маска. Варианти има.  

Съвет, не си го причинявай излизай в болнични от 15 септември, ако всичко протече нормално. Аз не работя с деца, но пак едвам ги издържам колегите,  просто бременността те прави по-лабилна, поне при мен е така. Хормоните направо ми разказват играта. Моят шеф вече знае и е една идея по-добре, но все пак не работя под такъв стрес като тебе.. имаш време до първият учебен ден, всяко едно АГ ще ти даде болничен без проблем Simple Smile

Последна редакция: нд, 11 авг 2019, 18:06 от girlwithballon

# 269
BirthdayBirthdayBirthdayBirthdayЗдравейте мили момичета Simple Smile

Честито на всички нови мами, пожелавам ви много лека бременност и здрави , сладки бебчета накрая.

Събота и неделя съм селянка. Пия си биричка под чардака и си свиркам Grinning

Аз леко започвам да влизам във филма. Постоянно търся симптоми и хем си викам този път е станало, хем тотално се отчайвам.
Ако на 2 и 3 ми са били + за О , кога най-рано мога да направя тест, че да мирясам? Гърдите още не са ме почнали, което за мен е странно, по принцип веднага след О ставам като Памела Андерсен Grinning  А сега слаба работа Grinning

По професия съм журналист, но е много неблагодарна и сега се занимавам с подбор на персонал. Много съм доволна от работата си, обичам да работя с хора и да им бъда полезна. Иначе и аз минах през счетоводство и ТРЗ, но там ми дойде много сухичко.

Черпя с торта днес, че моя тати става на 60г. Birthday

Общи условия

Активация на акаунт