Отговори
# 375
Нашия "график" си го знам само аз, на мъжа ми нищо не казвам. 😁
То и аз няма как да съм сигурна, защото не правя тестове за О, но уж си я усещам по симптомите.
За щастие мъжа ми е винаги готов без значение колко е уморен, кое време е и т. н. 🙂

Инфинити, може би зависи от състоянието ти и седмицата на БХБ.
Моя лекар ми каза, че няма нужда да се пазим. Но при мен нещата приключиха рано. На ехограф нищо не се видя, а ЧХГ достигна едва до 97.
На 20 пак съм на преглед и отново ще го питам за това.

На мен първия път на прегледа ми видя т  н. От нея "псевдосак"  т. е още не се беше развил. След това още на същия ден ми дойде силното кръвотечение.
Днес като ходих на прегледа ми каза да изчакам края на септ ,за да може яйчниците да ми се възстановят или нещо от сорта.

# 376
Невърче,
Скрит текст:
Аз само съм чувала за Аврамова (само хубави работи) и нямам лично мнение. Ходя при Малчев в Благоевград и препоръчвам.
За лекар в Дупница сега да пиша...
Докато бях бременна, обмислях да раждам в Дупница, заради д-р Динов, завеждащ  АГ отделението. Лекар с много опит и много различни операции е извършил. Изборът ми е личен, защото е много близък на мои близки ( и нали се сещаш какво ще е отношението Wink)...Засега си ходя при Малчев, но бих се доверила на Динов, особено пък щом си от Дупница...Ама, ако искаш да слизаш до Благоевград, още по-добре. Simple Smile Драсваш 2 реда и ще пием кафе на неутрален терен.

# 377
Невърче,
Скрит текст:
Аз само съм чувала за Аврамова (само хубави работи) и нямам лично мнение. Ходя при Малчев в Благоевград и препоръчвам.
За лекар в Дупница сега да пиша...
Докато бях бременна, обмислях да раждам в Дупница, заради д-р Динов, завеждащ  АГ отделението. Лекар с много опит и много различни операции е извършил. Изборът ми е личен, защото е много близък на мои близки ( и нали се сещаш какво ще е отношението Wink)...Засега си ходя при Малчев, но бих се доверила на Динов, особено пък щом си от Дупница...Ама, ако искаш да слизаш до Благоевград, още по-добре. Simple Smile Драсваш 2 реда и ще пием кафе на неутрален терен.

Благодаря много , ще драсна задължително ! 🤗

# 378
  • София
аз не мога да спя.. така съм се притеснила за това зацапване болка, че .

# 379
Аз съм от Европейската столица на културата Grinning
Хехе, често минаваме през Майнатаун. Селото ни е близо до там и през седмица, две минаваме от там.
Иначе наоколо староЗагорка не видях. Иначе съм отворена за кафе, а и обща среща във Велико Търново звучи супер.

Shantall дръж се момиче. Опитай се да се успокоиш. Разбирам колко ти е трудно. Аз също съм с болки(сега трябваше да ми е цикъла.) като ме заболи и мушвам но шпа. Няма как 3 х 1. Ако не ме боли не пия.
Съжалявам, че питам така, но зацапването ти със светла кръв ли е, или е ръждиво?

# 380
  • София
Аз съм от Европейската столица на културата Grinning
Хехе, често минаваме през Майнатаун. Селото ни е близо до там и през седмица, две минаваме от там.
Иначе наоколо староЗагорка не видях. Иначе съм отворена за кафе, а и обща среща във Велико Търново звучи супер.

Shantall дръж се момиче. Опитай се да се успокоиш. Разбирам колко ти е трудно. Аз също съм с болки(сега трябваше да ми е цикъла.) като ме заболи и мушвам но шпа. Няма как 3 х 1. Ако не ме боли не пия.
Съжалявам, че питам така, но зацапването ти със светла кръв ли е, или е ръждиво?

по-скоро ръждиво-кафеникаво.....

# 381
Пфууу, ни моа дъ въ изчитъ! Кви са тея 6758 страници, кво е тва писане?
Аз съм ориджинъли от Пловдив и се занимавам с комършъл пропърти мениджмънт. Дори не съм знаела какво е това преди, но както всички знаете, съдбата е луда работа. Не е мойто призвание и аз съм там за парите.
Днес съм много щастлива и обгрижвана. С ММ сме на почивчица, а когато имам ЧРД, винаги се възползвам на макс и си го ползвам, като слугичка. Един ден в годината е, ще го преживее, а той си е свикнал. Тази сутрин ме попита какво искам за закуска- естествено палачинки и пържени филийки. Изпържи ги момченцето. Придържахме се към моите желания целият ден, а вечерта, вместо да ходим на ресторант, реших да си поискам спешъл динър, та ми направи паниран кашкавал и панирани пилешки хапки и др. Помогнах му точно половин път. Само хелти неща, както забелязвате 😂😂 ще се поуважим малко после Wink) Беше много як рожден ден.
Благодаря ви за прекрасните пожелания! Много е приятно, когато някой отдели време, за да напише два-три реда, абе да се сети за тебе. Да ви се връща многоо! ❤❤
П.с- прекрасно е да имаш рожден ден през лятото, така че ви съветвам да ги творите сега тези дечурлига!!
От тела съм, няма опция скрит текст. Бременните да не скролват.

# 382
Последната снимка ме втрещи. 😂
Все едно ти казва: „Как така не е мой рожден ден”, точно преди да духне свещите 😂.
Прекрасно, Джулка. Да си глезен от любимия човек е най-ценно. А „дребните” неща изпълват сърцето 💜

# 383
Да споделя и аз съм от отбора на учителките, студентка съм 3-ти курс, само че още не съм се реализирала, беше ме страх при евентуална бременност с тези болни деца, но сега ако ми се отдаде възможност за работа ще се възползвам... То така или иначе бебето не става и само се бави.

По темата за сутрешното щракане, преди с М ни беше любимо, но той става много рано и от доста време не сме, таа предимно вечер 😁

# 384
Ооо Джулс много яки снимки, последната е за конкурс! Много се радвам да те чета такава положително настроена, и че така хубаво си си изкарала! Поне един такъв ден на седмица да имаш! Hug
Уважихте ли се? (да си дойдем на темата)

# 385
Добро утро.
Както писах отпуска съм и с ММ сме на почивка. Ще обиколим половин България за няколко дни. Отварям набързо форума и преглеждам по диагонал, че му мрънкам на него за телефона и чака удобен момент да си го върне.
Джулка, честит рожден ден на патерици. Бъди жива и здрава и мнооооого обичана. Радвам се, че си изкарала добре празника.
Шантал, стискам палци всичко да е наред и да се успокоиш в най-скоро време.
Bat_mam, звучиш добре. Само така, момиче.
Neverstopdreaming, Hug

Относно професииите да се включа и аз. Аз съм графичен дизайнер Blush
Изглежда спокойна работа, но да си призная не е така. Предимството е, че съм седнала, така че като започна инвитро процедурата няма да ми е необходима отпуска. Поне така се надявам.
Днес ми е 23 ден от цикъла. Надявам се този месец да е по-кратък и скоро да започна.
Приятен ден и чакам още + тестчета до края на тази тема.

# 386
Lica, и аз съм пила Агнес преди години. Виждах доста положителни мнения, но на мен никак не ми подейства добре... появиха ми се бучки в гърдите и цикълът ми стана още по-обилен, направо неконтролируем, беше кошмар и го спрях на своя глава и всичко ми мина, но дано и ти да си от доволните от него. Simple Smile

Предният месец щях да се пукна от ПМС симптоми. Ставам нервна, почвам да ям като малка свинка Animal Pig , която е зависима от сладко Grinning и гърдите ми се пукат, болката е постоянна от О до М.
Този месец нищо не ме боли, нито ми се яде...нищичко. При теб беше ли така докато ги пи?
Аз мисля в понеделник да направя тест ако не ми мине котка път и не ми дойде преди това. Този месец всичко ми е различно, но предполагам, че е от тези хапчета, а пък а дано и да е от бебе Animal Unicorn

Моята щерка 20 дена ще е на гости на баба си и сега сме младоженци...направо не знам какво да правя, не съм  свикнала да сме сами. Cry

Хубав ден на всички, на бебеправещите  успех! Blue Heart

# 387
Добро утро, мацки! Сутринта си навих алармата за сутрешен кекс и последния ми спомен е как я спирам. Еми мнооого ми се спеше. ММ дори не я е чул. Ще си действаме вечер, то такива трупове сме сутрин, че не знам как ще стане Joy аз съм от София между другото Blush

# 388
  • Бургас
Добро утро!

Джули, страхотен сладур си имате. Последната снимка е просто врЪхтЪ! Smile
Шантал, как си днес? Кога е прегледа?
tickles и аз си мисля, че отчетните са много различни от преди десет години. Сега повече се събират във фейсбук.

Само вторник е...

# 389
Здравейте, момичета.

Джулка, все така прекрасна и глезена да си 😘

Шанталче, всичко ще е наред. Аз също имал кафеникаво зацапване вече втори ден, но е много малко и спира през повечето време. Няма как да отида на доктор. Надявам се да е момиче, защото сме много борбени същества и в неделя ще отида до Надежда като се завърнем.

Щракането сутрин и на мен не ми е много любимо. Даже не помня какво беше това щракане. От 22 дни не сме се обичали с ММ (от +теста).

Аз съм от скучните счетоводители Sad Не е моето това нещо, въпреки, че точно това съм учила и го работя вече 12 години. Като цяло в момента работя за пари, а ми се иска и за удоволствие един ден Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт