Отговори
# 420

това с кой ден вече се обърках.... по програма трябваше да ми дойде на 3ти, от 9ти обаче ми брой дните закъснение т.е. 5. Каза, че лигавицата на матката е твърда и дебелината й отговаря на бременност, една малка точка се прояви като съмнение, но не беше сигурна, затова ми каза, че може и по тръбите да е още и да не е слязла.
Горе глават, то ще се чуе как ще е. Мисля, че всичко ще е наред. Най-вероятно, може и да не си разбрала какво точно е казала докторката, заради притеснението. На какъв ехограф те гледаха? Съжалявам, че питам, ама много ми гониш датите. Моята ПМ беше на 09.07, само, че ову-то според мен е минало към 24-25-ти . Защо не пуснеш кръвен? Да се видя жълто тяло?

# 421
Скрит текст:
Тинти, а къде е видяла точка тази лекарка? Значи, хем я вижда, хем още не се е имплантирала (където и да е).

Точно за това казвам да я сменя...

Шанталче, мани я тая, изчакай 2-3 дни и иди при нормален лекар с добър ехограф. Ако си сметнала правилно ову, би трябвало да си 5г.с+1, т.е. скоро трябва да се види сакче.

Иначе за извънматочна знаем всички, но това е, когато се е имплантирало в тръбите, а не "още е в тръбите", което предполага движение, а това е преди имплантация.

Да , но има положителен тест за Б , което ще рече , че има имплантация. Без имплантация няма ЧХГ Simple Smile

Шанталче , аз също съм на мнение , че всичко ще е наред. Тази лекарка повече те е объркала отколкото успокоила .
Повече почивка и се опитай да се успокоиш доколкото е възможно. Стискам палчета и най-сърдечно ти желая щастливо развитие и безпроблемни 9месеца Heart

Последна редакция: пн, 19 авг 2019, 03:38 от AnMary

# 422
Шанталче и аз ти пожелавам всичко да е на ред. Дано се наредят нещата по най -хубавият.

Джулс честита да си на патерици! Бъди здрава и нека получиш най-хубавият подарък скоро.

Аз съм с болезнено напрежение ниско долу. Имам 3 дни до М. А тоя месец го чувствам още след О, но сега много по - силно.
Сутринта препишках една лента и шок видя се нещо и не е само мое въображение и ММ я видя. Какво беше това чудо... На снимка нищо не се вижда, с какви ли не ефекти я правих.
За утре съм си взела един шуар. Стискам си палци и на краката.

Успех момичета дано август бъде плодороден!!!! 🥰🤰🏻🤰🏻🤰🏻

# 423
Цитат на: yoanna789 link=topic=1134060.msg39152374#msg39152374 date=б1565689284
Шанталче и аз ти пожелавам всичко да е на ред. Дано се наредят нещата по най -хубавият.

Джулс честита да си на патерици! Бъди здрава и нека получиш най-хубавият подарък скоро.

Аз съм с болезнено напрежение ниско долу. Имам 3 дни до М. А тоя месец го чувствам още след О, но сега много по - силно.
Сутринта препишках една лента и шок видя се нещо и не е само мое въображение и ММ я видя. Какво беше това чудо... На снимка нищо не се вижда, с какви ли не ефекти я правих.
За утре съм си взела един шуар. Стискам си палци и на краката.

Успех момичета дано август бъде плодороден!!!! 🥰🤰🏻🤰🏻🤰🏻
Айде дано утре всички да я видим! Simple Smile

# 424
Йоанка, успех, хайде да има още едно тестче. По другата тема не знам как да коментирам, много се е изписало, няма какво да се добави.
Хубав ден на всички, енджойвайте се на топлото време и правете летни бебета- на тези, на които ви се отдава (пожеланието е само за приятните хора в темата)

# 425
Аз влизам рязко, да поръся със сестрински розов бебешки прашец на 70% 😁. Много е яко, хора. Ще си имам племенниЦА.
ММ казва, че вероятността за момче при нас се увеличава 😁. Еднакво луди сме с него на тема „Статистика”.

# 426
  • Бургас
За розово съм първа аз! Smile
Честито, Борн! Сигурно е страхотно да си леля. Моята сестра още няма деца и не съм я усетила тази радост.

# 427
Иначе си имам златно правило - никога да не стоя след работно време, да не пропускам обедна почивка и да не ходя извънредно.Работата ми е само за пари , които да мога да харча със семейството.Прибера ли се вкъщи, забравям за всичко служебно.Лошото е,че  ММ е работохолик и вкъщи си мисли още за служебните проблеми и прекалено сърцато се раздава. Ще видим в новата сфера как ще е.

Аз от 4-5 дена имам едни странни усещания най-ниско възможно отдолу в дясно. Появява се от време на време все едно някой с тъп предмет ми прави "цък" и така около 10 пъти и спира и след няколко часа пак. Първите няколко дни не го мислих, но вече започвам да се чудя какво може да е. Не е болка за умиране, но е натрапчиво колкото да се притесня защо продължава.Иначе 8ми ден още ми зацапва...
Ей като ти четох описанието работното все едно мене си слушах. Аз бачкам с френски, завършила съм гимназия и филология (демек и даскал по френски можех да стана и исках, но някога заплатите не бяха така добри аз 2006 далечната се дипломирах) и въпреки че карах магистратура по Бизнесадминистрация тия икономики ми бяха мн сухоежбина. Та сега си бачкам вече над 10г, с няколко прекъсвания (вях се по Америка) в една френска фирма за реклама като предпечат специалист. Графичен дизайнер не се наричам, защото много малко измислям аз, основно изпълнявам графични проекти от по малък калибър и с предварителена насока доста детайлна. Обичам си работата и фирмата, интересно е, но е за кинти и излезна ли след 8 часа точно, остава зад мен.
Иначе локо ако не си била скоро на профилактика, иди да ти хвърлят един ултразвук. Дълготочест се цикъл е странно и разни болежки може да са нищо ама по добре се виж. Аз така като пътувах яко се неглижирах(не че ти се де Grinning) и се озовах със 7см киста. Dizzy Face

Последна редакция: вт, 13 авг 2019, 13:15 от Ivied

# 428
  • София
И аз веднага скачам под
розовото, честито HeartpulseTwo HeartsHeartpulse !

# 429
Честито Борнче, да се роди жива и здрава ! И аз минавам под розовото, да имам момиче ми е детската мечта . Ами днес ей така докато си полежавам се сетих ,че преди 3 4 години си говорихме с приятелки коя кога иска да се омъжи , деца и т.н . Е аз казах ,че искам да се омъжа на 20 , да е зима , лятото да ми е сватбата , септември октомври да забременея,  и да родя лятно бебе . И та януари заживяхме заедно с ММ , подписахме брак юли , и сега се надявам да се сбъдне и най-голямата ми мечта да имам бебе другото лято ! ❤🙏🙏🙏❤

Включвам се пак да ви препоръчам един мнооого готин филм казва се "Maybe baby" .
Снощи го гледахме с ММ (той заспа по средата на филма естествено) . Все едно видях себе си в него . Смятам, че всички ще се припознаете . 😁

Последна редакция: пн, 19 авг 2019, 03:40 от AnMary

# 430
Оуу Йоанка, много ти стискам палци, леле айде дано!

Шантал по твоя въпрос наистина много се изписа, все вярни неща. Мисля, че има доста смотани АГ, но мисля, че не трябва да подценяваме и фактора емоция и как момичетата препредават инфото. Ето моя съвет: аз отидох на профилактичен преглед поради закъснение голямо, но отрицателен тест. Доктора каза, лигавицата е одебелена, утре сутрин идвай на кръвен да видим бременност ли е. Бях бременна, но е било рано да се види нещо.
Зацапването е неприятно, не рискувай, докато чакахме да се види нещо в матката ме гледаше през 3 дена, пусках чхг през ден и ми каза появи ли се зацапване или болка веднага ми звъниш. Не искам да те плаша, но по добре пусни един кръвен и след 48ч пак. Има една приказка на английски better safe than sorry. Докторите масово подценяват ситуацията когато се иде рано и не видят нищо. Моя малко ме стресира на времето, но съм му благодарна! По-добре да е предпазлив един лекар отколкото да каже абе рано е бягай ела след 2 седмици. Бая гадости изчетох от момичета, които така са отпратили. Твоята лекарка вместо утрогестан е трябвало един кръвен тест с проследяване да назначи. Рано е да се види нещо в матката и сигурно си е там бебчето, но щом имаш + тест, зацапване, и все още нищо в матката(макар да е нормално за сега) аз съм длъжна да ти кажа пусни си 2 кръвни. Нищо не губиш.

# 431
Розово, синьо, пембено- квото хвърлите, ще се търкалям в него!
Мег, честито. Ти кога мислиш да хвърляш от твоя прашец, да се наредя първа на опашката?
И една молба, момичета- имам наблюдения за остри и леко наставнически изказвания/писания в темата, плийс нека бъдем мили и да сме по-съобразителни/чувствителни в бъдещите си постове.

# 432
Да, и аз усетих себе си остра, ама не с Шанталчето, а с АГто ѝ. Съжалявам, не е с лошо, знаете. Simple Smile

# 433
Джулс , гуш, винаги успяваш да върнеш навреме добрия тон в темичката ни.
Борн и аз като теб се ядосвам много на некомпетентност и често ставам остра, а не бива!
Шанталче, стискам палци всичко да е наред, но първо ти трябва да се успокоиш!
Йоанна, дано, чакам утре снимка на шуър с две чертички!
Аз ви ръся с розово и нека август да донесе много положителни емоции на всички ви! 😘❤️💞

# 434
  • София

това с кой ден вече се обърках.... по програма трябваше да ми дойде на 3ти, от 9ти обаче ми брой дните закъснение т.е. 5. Каза, че лигавицата на матката е твърда и дебелината й отговаря на бременност, една малка точка се прояви като съмнение, но не беше сигурна, затова ми каза, че може и по тръбите да е още и да не е слязла.
Горе глават, то ще се чуе как ще е. Мисля, че всичко ще е наред. Най-вероятно, може и да не си разбрала какво точно е казала докторката, заради притеснението. На какъв ехограф те гледаха? Съжалявам, че питам, ама много ми гониш датите. Моята ПМ беше на 09.07, само, че ову-то според мен е минало към 24-25-ти . Защо не пуснеш кръвен? Да се видя жълто тяло?

на вагинален ме гледаше, огледа и двата яйчника в търсене на жълто тяло, матката за точка, нищо не се видя никъде

Общи условия

Активация на акаунт