Отговори
# 105
Страхотна тема, Меги
Мале, Блекче Честито!! 🥰 Леле колко е важно да попаднеш на точния лекар, който правилно да ти диагностицира проблема и съответно да го премахне. Много лека и безпроблемна бременност, Блекче! Честито и на Батмам. Да се похвалиш вече с категорично положителен резултат. 🤞🏻 Разбирам те, че не искаш да го повярваш, за да не се разочароваш, ако не е така. Но аз си мисля, че е точно това което ти се иска 🥰

Мили момичета, малко ъпдейт и от мен - направихме най-накрая теста за тръбите. Процедурата мина с много лек дискомфорт. Но след нея напът за вкъщи си ме заболя като при тежка менструация. Взех два бусколизина и се оправих. Ами, резултатът са две напълно проходими тръби. Лекарката каза, че веднага са се изпълнили с течността. Признавам - много ми олекна. И сега след всички тези изследвания остана да се успокоя и да чакам чудото. Но знаете ли днес се замислих... ами хубаво де, няма пречка да не забременея, ама ако продължава да не става, накъде? 🙄 Чувала съм за много двойки уж нямат проблем, пък не им се получава.

Здравей Simple Smile Ние сме такава двойка - здрави, прави, убави и не става, и не става. Аз към на 34, мъжът ми на 39. Живеем сравнително добре, като изключим моите залитания по нездравословната храна (сладкото)
 и стресовото ми ежедневие, заради работата ми.
Не съм правила единствено имунологични и генетични изследвания.
Твърде дълго време изгубих, вярвайки , е "като се успокоиш, ще стане".
Много е тъпо, защото почвам да си мисля едни налудничави неща и ще ги споделя с вас, понеже видях, че коментирате и разни езотерични въпроси. Ами мисля си, че може да не ми е писано да имам дете или да не ни е писано на нас двамата заедно да имаме дете, за някаква карма, че тегне над мен/нас. Как да си го обясня иначе?  Вярно, че първите 2 години на брака ни си ни помръзваше и беше спаднала искрата и при двамата (имахме 3 годишна връзка преди това), ама поне веднъж пък да не сме улучили. Егати.
Някой по-горе беше писал, че вдига кръвно, като чуе за двойки с по 2-3 деца, а не знаят какво е О. И аз съм така. Даже почвам да се озлобявам леко - срамно е за мен, но е така.
Надеждата ми е инвитрото, колкото и да е натоварващо за жената, тоест за мен. А дотогава, всеки месец следим Овуто с лентички и живи-умрели, действаме, не ме интересува Simple Smile)

Ще споделя с вас също, че сега док ме навива на лапаро и то защо - дърпам се и усещам тъп натиск от ехографа в дните на овулацията. Чак болка не бих го нарекла, но много ме рови и ми е неприятно като ръчка в яйцниците. За мен тази болка е типична и е от О., убедена съм, че нямам сраствания, и защо трябва сега и през лапаро да минавам, за да се уверя, че ми няма нищо. Та ще го отлагам това лапаро, колкото мога.

Хубав ден и вече съм ви фенка. Дано някой добър човек един ден разшири функциоалността на софтуера, че да можем да се изразяваме по-добре виртуално - да има"харесвам", "не харесвам", "това беше забавно", и пр., както във фб. Ииначе на всичко цъкам "полезно", е реално повечето пъти просто ме радват коментарите Grinning Grinning

Бъдете здрави и чакам и аз развръзката на Батман с нетърпение.

# 106
Момичета,

Когато ЦС е прозрачна и рядка като водичка какво означава?

# 107
  • София
виждам, че сте против престото, ама аз все с него се тествам Grinning имам още едно в комплекта, а и не виждам кой знае какъв смисъл - ще заспя права, гърдите ми са двойни, но не твърди, обонянието ми е по-заострено от обикновено и адски бързо огладнявам Grinning

# 108
Lica, върни се в предишната тема, има го обяснено със снимки. Последните 2 страници.

# 109
karaidavarvi капарото наистина е много драстично, но една цветна снимка или хидротрубация не е лошо да направиш. За съжаление проблема с тръбите е много разпространен. Или ако ще е лапаро - в Адела Фертилити, че е по-щадящо

# 110
Момичета, приемате ли ме обратно?
Вместо запис искам да си извиня, ако съм обидила някого, реагирала съм остро  или неадекватно-бях объркана, шашната и наранена от случката на морето.

Честито на всички с + тестове. Желая ви лека и безпроблемна бременност до края с един пухкав финал.

Добре дошла отново! Не се притеснявай, това са нормални неща. Ти мина през много труден период, но вярвам, че най-доброто за теб предстои. Пожелавам ти бързо напускане на групата, а до тогава пълноценно ще се порадваме на компанията ти. Извинявай за въпроса, но от кога имате зелена светлина за пробване (извинявай, ако въпроса те засяга)?

# 111
виждам, че сте против престото, ама аз все с него се тествам Grinning имам още едно в комплекта, а и не виждам кой знае какъв смисъл - ще заспя права, гърдите ми са двойни, но не твърди, обонянието ми е по-заострено от обикновено и адски бързо огладнявам Grinning

Стискаме палци да си бременна, но разочарованието да видиш чертата и после да ти дойде е доста голямо, затова се опитваме да ти го спестим просто, ама ти си решаваш.

# 112
Момичета , сега седя и си рева вкъщи. Излезнаха резултатите от кръвчицата. Дано всичко е наред. Две биохимични ми стигат. От вчера си пия фолиевата. Дано този път се задържи .

# 113
Момичета , сега седя и си рева вкъщи. Излезнаха резултатите от кръвчицата. Дано всичко е наред. Две биохимични ми стигат. От вчера си пия фолиевата. Дано този път се задържи .

😍 Стискам палци, Батмам! Направо ми се разтуптя всичко от радост! 💗

# 114
Батмам , честито Hug Всичко ще е наред , изживей този миг щастие , без да гледаш назад Kissing Heart

# 115
Честито, bat_mam
 Стискам палци за успешна бременност.

А сега за такива Тома неверни, като мен чакаме и името на тази докторка. Направо ме срази.

# 116
Батмам, честито! Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност, и на финал пухкаво бебче!!! 😊🍀

# 117
Батмам чудесно, дано се покачва с яки темпове. От сърце ти го желая 🍀🍀🍀❤
Моля те напомни с какво закъснение си?

Оххх къде е тая АГ, просто не мога 😂😂😂
Жената с ренгеновите очи 😂

# 118
Защо величаете някво АГ, което е супер некомпетентно и просто извади късмет? 🤔
Инъче честито батмам, вече официално! 😊 Хайде чакаме и удвояването след 48ч. Инъче верно може да кажеш коя е, но за да не ходи никой при нея, включително и теб съветвам същото! Аз съм страдала от подобни лекари и чак се ядосах в твоя случай! Чист късмет...🙄
Шантал тихо честито! На мен доки изречно ми забрани басейни, моля те внимавай да не си докараш някоя беля! Нека мъжа ти се занимава с детето във водата, нищо няма да му стане. Сега се пази по-добре! 😊

# 119
Момичета, приемате ли ме обратно?
Вместо запис искам да си извиня, ако съм обидила някого, реагирала съм остро  или неадекватно-бях объркана, шашната и наранена от случката на морето.

Честито на всички с + тестове. Желая ви лека и безпроблемна бременност до края с един пухкав финал.

Добре дошла отново! Не се притеснявай, това са нормални неща. Ти мина през много труден период, но вярвам, че най-доброто за теб предстои. Пожелавам ти бързо напускане на групата, а до тогава пълноценно ще се порадваме на компанията ти. Извинявай за въпроса, но от кога имате зелена светлина за пробване (извинявай, ако въпроса те засяга)?
Благодаря, Батмам! Не ме засяга въпросът, напротив, свободно говоря за случилото се и мисля, че това ми помага да го приема, и го приех. При моята АГ не съм ходила още, защото мисля поне първият цикъл да ми дойде и мине, та да отида да види дали всичко е наред. Силно се надявам да имаме зелена светлина съвсем скоро и да си подхващаме, макар че усещам ММ, че изживява доста нещата, макар и да не го показва, но го познавам и знам, че пак ще му е трудно да започнем бебеправенето.

Общи условия

Активация на акаунт