Отговори
# 90
Момичета, приемате ли ме обратно?
Вместо запис искам да си извиня, ако съм обидила някого, реагирала съм остро  или неадекватно-бях объркана, шашната и наранена от случката на морето.

Честито на всички с + тестове. Желая ви лека и безпроблемна бременност до края с един пухкав финал.

# 91
Честито, Шантал. Отивай на почивка и те чакаме да се включваш само с добри новини след тази втора чертичка Smiley
Страхотно, момичета. Ето го и третия положителен тест. Тази тема е наистина страхотна с много приповдигнато настроение.
МамаНаПринцеса, очаквах да се завърнеш. Пожелавам ти скоро пак да ни се похвалиш. Надявам се и Рокетчето да се включи в тази тема.

# 92
shantall , честито !!!! Трети положителен тест за два дена ! Много бременна тема се заформи ! Хайде да ни върви така този август !

# 93
Shantall, тихичко честитооооооо:heart_exl:
Меги, само да си казала вече, че си карък! Я виж колко късметлийски са твоите темички Kissing Heart А по отношение на ранната ти овулация - първо, хубаво си си записала час за лекар за да си сигурна, че не е ЗФ; второто е, че разглеждайки разни бременелски графики съм попадала не вендъж на супер ранна овулация, която е била нащракана и след две седмици е имало положителен тест за бременност! Все пак телата ни не са машини и ни се случват разни странности, а особено с МЦ никога не е изключено да ни изненада поне веднъж годишно с нещо ново:wink:

# 94
Виждам я и аз чертичката Heart Eyes
Аз пък да се оплача, имах ЗФ миналия месец, пих Дуфастон и се надявах да е изчезнала гадинката с лелката обаче ме боли като щракаме тия дни.. май си седи там, че може и да расте..няма да е и тоя месец нашия май.. общо взето пак сдухване. Вторник съм при АГ и ще стане ясно.

# 95
И аз виждам чертичкааа !!

# 96
  • София
благодаря момичета! и ММ зарадвах сутринта и леко го смъмрих този път да не прецака пак нещата.... че декември му показах теста и той реши да полее рано рано нещата Grinning
сега остава притеснението ми за басейните и морето, няма как на 100% да седя извън водата най-малкото защото дребното не може да остане изцяло сам и с баща му се редуваме.

# 97
Шантал, повтори с друг тест преди да се радваш, тия са пълни боклуци, един куп момичета сме имали такива черти. Желая ти да си Б!

На момичетата честито и до финал Heart

# 98
благодаря момичета! и ММ зарадвах сутринта и леко го смъмрих този път да не прецака пак нещата.... че декември му показах теста и той реши да полее рано рано нещата Grinning
сега остава притеснението ми за басейните и морето, няма как на 100% да седя извън водата най-малкото защото дребното не може да остане изцяло сам и с баща му се редуваме.

Влизай до коленете. Аз след аборт миналата година отидох на море. Преди това 2ма лекари ми казаха, никакви басейни, в морето е ОК. Не знам доколко мога да сравнявам нещата, но морето би трябвало да е по-добрия вариант.

# 99
Честито, Шантал! Ако не си в България на море спокойно можеш да се къпеш. Много се радвам на тестчетата, дано се множат! Hug

# 100
  • София
за съжаление пропаднаха плановете за Гърция, та ще посетим живот и здраве Черноморец в началото на септември, а за басейн визирам Хисаря, защото за там имаме резервация.

# 101
Добро утро!!
Калиниста супер за добрия резултат и недей го мисли това нещо, двойките с неизяснен проблем не са много.
Шантал стискам палци да е правилната черта и до септември има време можеш да се консултираш с доки за морета и басейни.
Мама на принцеса добре дошла отново.
Аз ще почакам още малко за тест, въпреки че се изкушавам вече с тази добра серия Simple Smile

# 102
Шантал, и моя съвет е за друг вид тест. Дори да не е шуър, все трябва да има някой друг вид.. Успех и дано сте хванали яйцето! 😘

Мама, добре дошла! Гуш и скоро в отчетни, а старите проблеми ги остави зад гърба си! 💗

Мистик, минах го този път със ЗФ и дуфастона. И аз си усещах разни неща, защото не вярвах да се е изчистил.. Е, след 3 курса виждам два +. Вярвай и нещата ще се случат! 😊

Одри, успех, надявам се да се похвалиш скоро! 🙏

Брех, наистина добре тръгна тази тема - дано и продължи така! 🌞

# 103
Честито, Шантал. Отивай на почивка и те чакаме да се включваш само с добри новини след тази втора чертичка Smiley
Страхотно, момичета. Ето го и третия положителен тест. Тази тема е наистина страхотна с много приповдигнато настроение.
МамаНаПринцеса, очаквах да се завърнеш. Пожелавам ти скоро пак да ни се похвалиш. Надявам се и Рокетчето да се включи в тази тема.

И аз мисля Рокетчето от вчера... явно тук се натоварва миличката  Heart
Шантал аз също бих те посъветвала за друга марка тест, успех!

# 104
Шанталче , аз съм брала ядове с тоя престо . Направи и един шуър чек за всеки случай , за да ти честитим официално Blush

Общи условия

Активация на акаунт