Отговори
# 75
Bat_mam, забелязах, че любителите на рози наистина доста ти бъркаха ника, но след като им разясни въпроса с шипките Stuck Out Tongue Winking Eye и го научиха най-накрая.
Ха-ха-ха

Момичета, от днес съм отпуска. В нас си имаме стая склад, която ще е бъдеща детска. Колкото и лудо да звучи, от днес съм започнала разчистване. Искам да я вкарам в ред преди да започна процедурата.
И да не забравя, заглавието на новата ни тема е страхотно. Поздравявам автора Hug
Ох, по въпроса с любителите на рози. Оставих ги. Събрали са се не любители на рози, а любители на имена. Не приемам някой да казва, че харесва едно цвете такова, каквото е, а да се бие в гърдите еди си какво име на цвете има. Любители сме, имаме над 50 корена рози, но на нито една не мога да кажа име. А да ми се обяснява, че имам шипка, която после стана увивна, защото стигнала втори етаж... А тя да си е просто дървовидна и никъде не се хваща и никъде не се увива, ама а де, онези лелки знаят най-добре. Е как се седи в такава група. Даже не ги чета вече. Поздрав с моята любима зеленочка.

# 76
Благодаря, Тинти ❤ Ще му изям дупето сладко 😘😘😘

# 77
От април не съм била при АГ-то. Пуснах запитване за час, защото е крайно време. 2 месеца съм с тъпа болка и само неглижирах проблема. Миналия месец не правих тестове за О, този, както ви казах още на 6ти ден имах положителен.
Е как да не си мисля за ЗФ?
Чак ми се надигна. Мразя проблемите и трудно се заемам със справянето им.
Напрегнато ми е. Пък и от една друга тема се напрегнах допълнително. Мразя да ми говорят като на идиот, разбираш ли? Не съм на 12, сещаш се?! 'б@си.....

# 78
Мегче, видях какво са ти писали, не се ядосвай! 😘 Винаги има по някоя женичка, която да де прави на интересна във форума, затова изобщо не си го слагай! Щом си се задействала с доктора, значи скоро ще разбереш какво става. Simple Smile

# 79
Страхотна тема, Меги
Мале, Блекче Честито!! 🥰 Леле колко е важно да попаднеш на точния лекар, който правилно да ти диагностицира проблема и съответно да го премахне. Много лека и безпроблемна бременност, Блекче! Честито и на Батмам. Да се похвалиш вече с категорично положителен резултат. 🤞🏻 Разбирам те, че не искаш да го повярваш, за да не се разочароваш, ако не е така. Но аз си мисля, че е точно това което ти се иска 🥰

Мили момичета, малко ъпдейт и от мен - направихме най-накрая теста за тръбите. Процедурата мина с много лек дискомфорт. Но след нея напът за вкъщи си ме заболя като при тежка менструация. Взех два бусколизина и се оправих. Ами, резултатът са две напълно проходими тръби. Лекарката каза, че веднага са се изпълнили с течността. Признавам - много ми олекна. И сега след всички тези изследвания остана да се успокоя и да чакам чудото. Но знаете ли днес се замислих... ами хубаво де, няма пречка да не забременея, ама ако продължава да не става, накъде? 🙄 Чувала съм за много двойки уж нямат проблем, пък не им се получава.

# 80
  • София

въобразявам ли си?

# 81
shantall Аз виждам втора чертичка Hug

# 82
Не , никак. Явно и двете си въобразяваме

# 83
И аз виждам втора чертичка Heartpulse

# 84
  • София
не смея да се зарадвам Sad

# 85
не смея да се зарадвам Sad

Тестът с дъщеря ми преди 8 години беше Престо и изглеждаше точно така.
Може да пуснеш кръвен за лично успокоение Heart
Тихичко честито Balloon

Сега акто казах това за предната ми бременност, трябва ли да съм спокойна, че тръбите при мен са ок, само защото имам едно забременяване?
Има ли как в последствие нещо там да се обърка?
Днес за пръв път този месец реших да видя БТ - 36.7 супер се разочаровах, но то с едни мерене нищо не може да се каже 18 ден ми е....
От както видях + теста за О и не ме свърта да разбера дали се е случило. Не мога да работя, не мога да спя, само това мисля, чета и препропотам теми тук във форума. Това чакаме май ще ми види сметката Grinning

# 86
  • София
и моят тест преди 5 години беше и по-блед, а сега ще се радва, че ще е батко, но след аборта декември ми е малко свито сърцето

# 87
Шантал и аз я виждам, ама нали знаеш колко момичета видяха врора черта на това тъпо престо а всъщност нищо.
Стискам палци да е НЕЩО.
Но повтори с едни шуар. Успех 👍🏻👍🏻👍🏻❤

# 88
  • София
Шантал и аз я виждам, ама нали знаеш колко момичета видяха врора черта на това тъпо престо а всъщност нищо.
Стискам палци да е НЕЩО.

аз от шуъра преди години останах негативно настроена ...надявам се отпускат да ме предразположи към хубави емоции и някак да изтърпя следващите две седмици, за ф отида на лекар някъде около 6г.с.

# 89
Стискам палци да е НЕЩО.

аз от шуъра преди години останах негативно настроена ...надявам се отпускат да ме предразположи към хубави емоции и някак да изтърпя следващите две седмици, за ф отида на лекар някъде около 6г.с.

Искрено ти го пожелавам! 🍀
И да се похвалиш после. 👍🏻
Весела отпуска 🌞🌞🌞

Общи условия

Активация на акаунт