Отговори
# 60
Аз пък днес си взех от Ремедиума Преферт гел. Понеже уж ескортирал войниците до принцесата в замъка. А войниците на ММ, както се бъзикаме са армия куцо,кьораво, сакато, та дано някой стигне до тая принцеса заблуден между капките Grinning Не съм отваряла кутията, но може ли тези, които сте ползвали и си делите дозите са ме светнете после как пазите апликатора за следващия път стерилен ? Че мисля с 1/3 доза да пробваме.

Относно никовете, моя е от над 15години в зората на mIRC-ата и ICQ-то . Аз съм от Пловдив, сега живеем в София за съжаление, но съм потомствен фен на Локо Пловдив. Та понеже друг ник, който да си помня по сайтове не е имало, гледам са ми е еднакъв ,където е възможно Grinning
Добрата новина при нас е , че ММ завършва IT академията другата седмица и от тук нататък очакваме бързо да почне работа и да се разтоварим психически и финансово от проблемите си. Съответно да има дъга-дъга в интензивно темпо. Заплашила съм го, че ще му стопя лагерите за сметка на последната година пропуски Grinning

# 61
Хич не се чувствам ок, болят ме яйчниците, цял ден съм с едно тъпо главоболие и ми е лошо. Нещо май съм настинала- ще се гръмна. Точно сега, когато трябва да се трудим най-много.
Жива- умряла, ще трябва да се "уважаваме" в следващите 2, 3 дни. На всичкото отгоре, страдам от недоспиване, защото ММ е взел много да хърка напоследък, а аз спя леко. Дори тапи за уши не помагат. Сега разглеждам опции, за да спя в хола. И той се сърди...не сме били пенсионери, за да сме спели в различни стаи, защо сме заедно, ако няма да спим в едно легло. Като сме имали дете, пак ли съм щяла да спя в друга стая и кой щял да го гледа? Някви адски тъпи доводи. Много ме дразни, ама мноогооо! И ходи спори с дървен философ... Мрън-мрън! Sad

Последна редакция: ср, 07 авг 2019, 18:47 от Анонимен

# 62
  • Dope Reach
Оо, Меги, ние сме наборки с тебе, незнайно защо бях останала с впечатлението, че си по-голяма от мен. Thinking
С риск да досадя, поствам един О тест, от днес ми е, според приложението (мерси на Рени за идеята) трябва да е положителен. Вие какво мислите, ще се действа ли?

# 63
Оо, Меги, ние сме наборки с тебе, незнайно защо бях останала с впечатлението, че си по-голяма от мен. Thinking
С риск да досадя, поствам един О тест, от днес ми е, според приложението (мерси на Рени за идеята) трябва да е положителен. Вие какво мислите, ще се действа ли?

Да, според мен е положителен. Утре сигурно ще започне да избледнява чертичката. При мен горе долу 13ти ден ако са ми еднакви, то на 14ти вече си видимо по-силна тестовата. При теб ми се струва,че е по същия начин.

# 64

Малко бледички ми се струват, но действайте! И аз съм ви наборка почти. Правя 30 скоро и исках да ги посрещна бременна, ама да видим..

# 65
Рочелка, според мен също е положителен, но е малко странен този тест, защото и контролната линийка е много бледа Thinking Ако вземем като определяща резултата контролната линия, то тестовата ми се струва даже по-наситена, така че - действайте! Kissing Heart А, и пробвай да включваш светкавицата (или в горен, или в долен десен ъгъл беше) и така си ги снимай, защото излизат по-ясно.

# 66
  • Dope Reach
Ами, нещо не мога да направя хубава снимка, на каквато и да е светлина, по принцип имам чувството, че ми е прецакана камерата. Иначе, да, тестовата е с една идея по-наситена от контролната. Със светкавица тестът се осветява и линиите изобщо не се виждат. Какъвто и да е, ММ ще трябва да се потруди днес. Grinning
Благодаря за мненията! Hug
Кейлин, аз исках поне едно преди 30, ама... Здраве да е, ще си получим мъничките щастия! Heart

# 67
Ами, нещо не мога да направя хубава снимка, на каквато и да е светлина, по принцип имам чувството, че ми е прецакана камерата. Иначе, да, тестовата е с една идея по-наситена от контролната. Със светкавица тестът се осветява и линиите изобщо не се виждат. Какъвто и да е, ММ ще трябва да се потруди днес. Grinning
Благодаря за мненията! Hug
Кейлин, аз исках поне едно преди 30, ама... Здраве да е, ще си получим мъничките щастия! Heart
И аз исках и все нещо имах да си доподреждам в живота и вътрешно имах усещането, че ще съм от тези, на които едва ли не от раз ще им се случи, ама тоя раз нещо започва да ме изнервя няколко месеца Confused

# 68
  • Dope Reach
Някакси се е превърнало в нещо нормално. И все пак, не е ли удачно да уредим живота си, доколкото можем, та след това да започнем да мислим за бебе? Ако беше се получило, докато бяхме на 24-25, нямаше да имаме средствата да гледаме дете, едва гледахме себе си. Е, щяхме да ги намерим, ако все пак се беше случило.
Постоянно ми казват, че сме млади и имаме време. Трудно ми е да погледна на нещата по този начин. Както другите хора имат съответното мнение, така и аз моето - винаги съм искала да съм млад родител. Противореча си, знам, но всичко изхожда от поуките, взети от натрупания опит.
Няма значение, важното е да гледаме позитивно на бъдещето и да не се отчайваме, отчаянието сякаш най-много ме е забивало.
Чудеса се случват честичко, защо и нашето да не е едно от тях? Heart
П.С.: Нека и в мн.ч. да има, чакаш едно чудо, идват две, какво по-хубаво от това? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 69
Йеееей, Блекче, честито плюсче 🤗
Видях, че си писала и в темата на Априлките. Аз още не съм се записала там, защото чакам прегледа утре Simple Smile Ще сме заедно Simple Smile
Бат_мамчето също е +че, ама засега честитката оставям за когато го повярва и тя 🍀

# 70
Честитоооо !! Много късметлийски започва темата !! 🍀🍀

# 71
Дами, много се радвам за ++, чудесно започва темата! Аз си ви чета от известно време, освен да се представя .. Ани, на 30 г (навършвам ги в петък). С ММ сме заедно от 11 години, нямаме деца, засега

# 72
Блекче тихичко честито ♥️
Батмам чакам с нетърпение резултатите 🙏
Джулка специално за тебе ♥️

# 73
Аз, пък, искам дете от години, но ММ все още не беше "узрял", защото все искаше да сменим колата, да си купим жилище, да го повишат, но видя че "перфектния момент" не съществува (а искаме три деца) и ще трябва да се захващаме с бебеправене. Той е на 29, а аз съм 30 години Smile

# 74
  • София
ние с ММ сме почти набори в момента и двамата сме на 34, забременях на 28, родих на 29, имах планове второто да го родя на 34 ама .... иначе и ние все чакахме перфектния момент, е още не е дошъл ама застаряване 🤣 теста е купен, стига да не забравя утре го правя

Общи условия

Активация на акаунт