Отговори
# 45
Ако още някоя с Б. забременее се прекръствам на Байлинн Joy

# 46
Няма нищо интересно зад ника ми. Смених го наскоро, а си бях просто Miglena90 (с годината на раждане, естествено 😂).
Смених го, за да си сменя уж късмета тук, ама нъцки 😁
А защо BTBH (BornToBeHappy) - слушах песента на Бритни "I was born to make you happy", ама защо да правя аз някого щастлив, след като мога да затвърдя, че съм си родена да бъда щастлива 😁.....Такива ми ти работи.
Kailinnn 😂 - всички тук сме с чувство за хумор (стига да няма някоя с разместени хормони) 💜

# 47
Аз все пак си премерих температурата. 37 точно.. не ме свърта на едно място.
Ние също ще сме на вила събота и неделя и вероятно там ще си направя тест. Няма смисъл да го правя ден, два преди закъснение, нали?
Всички правим по-рано Joy 1-2 дена по-рано би трябвало да покаже, зависи кога е била овулацията. Аз не бих се съдържала. Успех!
Мишле, вчера следобяд ТТ ми беше 36,8, а към 22-23 ч беше 37 точно. Може и да има някаква връзка. Wink Иначе аз не чакам цикъм за петък, което означава, че 2 дена преди датата си направех днешния. Успех и дано видиш твоите чертички! 😘

Редактирам се за ника - "черната вдовица " дойде като идея за ник навсякъде (форуми, игри) от филма за Отмъстителите. Там нали единствената кака се казваше Черната вдовица. 😄 А 13 и 22 са рожденните ни дати с ММ. Simple Smile 💞

Последна редакция: ср, 07 авг 2019, 16:36 от Blackwidow1322

# 48
  • София
Шанталче , още ли не си препишкала едно тестче ? Как издържаш Flushed

предния път чаках 5 дневно закъснение... след още 5 дена направих спонтанен Sad та затова не смея

# 49
Еееее , не мисли в тази насока Hug Когато имаш възможност , направи един тест , че те мислим вечеее Thinking

# 50
Ще се опитам да се стърпя до утре сутрин  поне да са 2дни,аз не чакам в събота.
П.с. трудно ми е, в офиса интернета спря. Без него нищо не можем да правим. Имаме едни флашки ама не ни се занимава и само си чета за бебета...

# 51
Ако още някоя с Б. забременее се прекръствам на Байлинн Joy

Хм, аз поне няма да съм, споко, ахха

# 52
Аа момичета, баш леля си е, едно, че след лапарото ми е много нередовен Ц, преди да забременея беше супер редовен да, но нот ени мор. Отделно с първата Б имах имплантационно зацапване и е съвсем слабо розовеещо/кафеникаво, това сега не мож излъже ветеранското ми око Grinning
Верно, че малко пп раничко идва, но по приложение даваше неделя, а за тест мислех 15ти след морето ако ми закъснее. Слагайте ми Х тоя месец.

Байлинн Joy
Редакция за наздраве!

# 53
Здравейте момичета! След като си ви четох тайно последните няколко теми, и много ви се радвах на настроението, реших и аз да се престраша и да се включа. Тази пролет станах на 40, с ММ сме заедно от 15 години, женени от 12.
В началото децата въобще не бяха тема, даже до 5тата година от брака бях на ОК - уж все имаше по-важни неща за уреждане, местене, нова работа, а те годините си минаваха. И сега се оказахме с неизяснен стерилитет, и въпреки следенто на ОВУ нещата не се получаваха сами. Отидохме в репродуктивна клиника, след като с леки стимулации и предизвикана овулация пак нямаше успех, се решихме тая пролет на инвитро и на 40я си рожден ден за пръв път видях две чертички. За съжаление приключи преждевременно и от юли пак се почна бебеправенето, тоя път с надеждата, че щом веднъж е станало, може пак да се получи.
Не успях да засека положителен О тест юли, но според АГто ми е имало овулация, та туко виж с графика сме нацелили момента. По план лелката трябва да дойде утре, ако не, ще вадя и аз тестовете:grinning:
Желя ви много +++ тестове до края на тази тема, и да се четем после в отчетните Simple Smile

# 54
Здравейте момичета! След като си ви четох тайно последните няколко теми, и много ви се радвах на настроението, реших и аз да се престраша и да се включа. Тази пролет станах на 40, с ММ сме заедно от 15 години, женени от 12.
В началото децата въобще не бяха тема, даже до 5тата година от брака бях на ОК - уж все имаше по-важни неща за уреждане, местене, нова работа, а те годините си минаваха. И сега се оказахме с неизяснен стерилитет, и въпреки следенто на ОВУ нещата не се получаваха сами. Отидохме в репродуктивна клиника, след като с леки стимулации и предизвикана овулация пак нямаше успех, се решихме тая пролет на инвитро и на 40я си рожден ден за пръв път видях две чертички. За съжаление приключи преждевременно и от юли пак се почна бебеправенето, тоя път с надеждата, че щом веднъж е станало, може пак да се получи.
Не успях да засека положителен О тест юли, но според АГто ми е имало овулация, та туко виж с графика сме нацелили момента. По план лелката трябва да дойде утре, ако не, ще вадя и аз тестовете:grinning:
Желя ви много +++ тестове до края на тази тема, и да се четем после в отчетните Simple Smile

Здравей Simple Smile Нашата тема е много късметлийска и всички момичета ще сбъднат мечтата си❤На теб пожелавам,да вадиш тестовете и да покажеш две чертички🍀🙏🏻

# 55
Скрит текст:
Аа момичета, баш леля си е, едно, че след лапарото ми е много нередовен Ц, преди да забременея беше супер редовен да, но нот ени мор. Отделно с първата Б имах имплантационно зацапване и е съвсем слабо розовеещо/кафеникаво, това сега не мож излъже ветеранското ми око Grinning
Верно, че малко пп раничко идва, но по приложение даваше неделя, а за тест мислех 15ти след морето ако ми закъснее. Слагайте ми Х тоя месец.

Байлинн Joy
Редакция за наздраве!
Супер снимка. Ментичка на плажа си е a must! Наздраве:cocktail:

Последна редакция: пт, 09 авг 2019, 08:52 от AnMary

# 56
Два дни не бях поглеждала, 84 нови в старата тема и нова тема, 1 час четох !!!
 Исках да пиша разни неща ама ги забравих Wink
Най-напред честито на Блекчето пък на Батман честито на ум, че явно те притесняваме. Всичко да бъде наред пожелавам!
Добре дошли на новодошлите.
Мерси за темата - само добри новини да има нея.
Поздрави от мен и морето.

# 57
Честито на двете ни момичета !
Смея да кажа честито и на батмам,  защото толкоз много чертички,  а пък да няма бебее. Много се радвам за вас желая ви безпроблемна бременност и много много пухкави бебешончета ! Ами аз и днес направих тест понеже стана едно объркване в главата ми ,че на 5-ти съм за тест . Е беше отрицателен тогава , та реших ,че днес ще правя друг ама и тоя отрицателен.(Не беше с първа урина) Да ама аз си взех и още 1 за утре сутринта 😂 . Не че очаквах нещо по-различно амааа е така за спорта 😁.
Трудно ми е покрай моята компания , всички имат деца а най-младото приятелско семейство чакат бебе . 🙄 и бременната е една такаваааа.. Аз на бебето това харесах,  аз с моето дете така ще правя , искам да купя количка за 1500 лв . Оф понякога дори не ми се излиза с тях , но ММ много си ги тачи , и ще си ги търпя к'фо да правя .

# 58

margolotta
[/b]

По темата с никовете. Ами ... мъжо изучава прилепи, а аз съм доброволец, откакто сме заедно. Ника по-скоро възникна на шега. Има една групичка за целенасочено убиване на прилепи и лекуване на болни амбиции за майчинство в София. Може би някой ще знаят Дивите животни и свързаните с тях неща. Та там има една групичка мацки, които се наричат Батмами, та оттам. Шега, шега и ей ти ник хахахахаха.  Нищо лично към онези мацки, ама да си намерят по някой мъж и да си направят по едно дете, а да спрат да тормозят животните.

П.С. : В много теми ми бъркат ника с Батман , тъй че де Батмам , там  Батман , само едното дето е мъжко, пък другото женско (мам- идващо от мама, ман- идващо от мъж), ама то в тея времена не се знае кой мам, кой ман хахахаха , че и джендъри има

# 59
Bat_mam, забелязах, че любителите на рози наистина доста ти бъркаха ника, но след като им разясни въпроса с шипките Stuck Out Tongue Winking Eye и го научиха най-накрая.
Ха-ха-ха

Момичета, от днес съм отпуска. В нас си имаме стая склад, която ще е бъдеща детска. Колкото и лудо да звучи, от днес съм започнала разчистване. Искам да я вкарам в ред преди да започна процедурата.
И да не забравя, заглавието на новата ни тема е страхотно. Поздравявам автора Hug

Общи условия

Активация на акаунт