Отговори
# 120
Честито, Батмам! Не ходи при тая лекарка повече и дано всичко е наред Simple Smile

# 121
Абсолютно съм съгласна, че докторката е късметлийка, че се оказа права.
И в крайна сметка, както се казва Всичко е добре, когато свършва добре, така че се надявам bat_mam да има една успешна бременност.

# 122
Честито на бременнните момичета и лека бременност до пухкав финал! Heart Bat_mam, много се впечатлих от твоята история и през цялото време стисках палци да е действително положително всичко.
На нас моите лекари дадоха зелена светлина още след първия цикъл след абразиото, с презумцията, че нямаме никаво време вече да чакаме, и че организмът "помнел" бременността и било по-лесно....Е, ние поработихме по график, но днес лелката дойде - само с ден закъснение, вече бях подготвила теста за утре Grinning. В понеделник ще пусна хормоните да видим как са, и дали ще започваме замразен трансфер или още не. Докато не ни спрат официално пак лекарите ще си пробваме по естествения начин, пък каквото стане Simple Smile

# 123
  • София
аз не, че се дърпам толкова за още един тест, ама и без това реших, че след 25ти ще ходя на лекар, ако дойде дойде ако ли не тогава ще се разбере всичко. не виждам смисъл да правя сто пикливи теста, но добре да се жертвам с един кръвен Grinning който съм забравила дали се правеше на гладно?!

# 124
аз не, че се дърпам толкова за още един тест, ама и без това реших, че след 25ти ще ходя на лекар, ако дойде дойде ако ли не тогава ще се разбере всичко. не виждам смисъл да правя сто пикливи теста, но добре да се жертвам с един кръвен Grinning който съм забравила дали се правеше на гладно?!

Няма значение, когато ти е удобно. Яла, пила, все тая. Хубаво е до обяд да пуснеш, за да си сигурна, че ще излезе в рамките на деня. И ако пускаш е хубаво да повториш след 48ч. Успех! 😊

# 125
  • София

Няма значение, когато ти е удобно. Яла, пила, все тая. Хубаво е до обяд да пуснеш, за да си сигурна, че ще излезе в рамките на деня. И ако пускаш е хубаво да повториш след 48ч. Успех! 😊

мерси! значи другата седмица може би по-скоро това да направя Simple Smile

# 126
Ехееей, каква радост!
Блеки Heartpulse , Батмам Yellow Heart, честито! Прекрасна бременност и на двете ви пожелавам и здрави бебчета!
Бързах да ви изчета, но видях още на края на старата тема какво следва.. Two Hearts
Приятна почивка на всички, които разпускат сега!
Успех на всички в бебеправенето!
При мен нещата нещо не са наред. Гъбичките ги ликвидирахме още преди морето. Правя тестове за ову и следя температура, но ову за съжаление нямам вече трети месец. Та ще се ходи пак на АГ може би в края на месеца, защото тогава ще съм в Пловдив,след всякакви почивки. От този цикъл пия и Метфогамма, в началото ми се гадеше за ден-два, но сега всичко е наред. Та терапията ми за СПКЯ в момента е Дуфастон, Метфогамма, Кистоп, Иноситол  и разни витамини... И ми писва.
Исках да ви питам може ли да ми пратите линк откъде си поръчвате евтините тестове за овулация?

# 127
Днес лелката дойде при мен, избърза с два дни гадината, а си имах и този месец ясно изразени симптоми на бременност.

# 128
Iveta_19, как разбра, че са симптоми на бременност? Малко странно изказване. ПМС по-скоро?

Батмам, и от мен поздравления! Добре сте се справили Simple Smile

# 129
Момичета , сега седя и си рева вкъщи. Излезнаха резултатите от кръвчицата. Дано всичко е наред. Две биохимични ми стигат. От вчера си пия фолиевата. Дано този път се задържи .

Е това вече е приказка! Често! До финал! И да си една свежа мама прилеп в ремонтирана къща! Grinning

# 130
  • София/Севлиево
Леле,докато съм на морския бряг сте изписали предната тема,че и тук има доста за четене.Връщам се да дочета,ще се включа след вторник ,когато ще съм се върнала.Но на примависта видях ,че има бременни момичета в началото на темата-честито и лека бременност.

# 131
И аз се интересувам от линк за евтините тестове. Почвам да се тествам и аз, до сега се стисках да не се напрягам уж допълнително, но то и без това си ми е напрежение. Мисля го нон стоп Grinning

# 132
Момичета, аз от алиекспрес си ги поръчах - 50 бр. за 30лв. Имам още малко даже. Ще изчакам до другия петък и имам ли потвърждение от док, мога да ги пратя на някоя. Simple Smile

# 133
Аз пък да кажа, че единствените тестове, които ми засичат О. са тези на Oview. Други съм пробвала и според тях съм нямала овулация, а кой знае - може пък наистина да е нямало. И все пак бих се радвала да открия някакъв по-евтин вариант, за да си ползвам на поразия.

Вярвам, че когато се прави ремонт, енергията в същата се обновява и води до хубави събития в личния/семейния живот. Аз след ремонта на моя апартамент срещнах ММ, с когото съм много щастлива. Наскоро пак ремонтирахме /то всъщност постоянно нещо правим в нас и се чудим как тези 60 кв. па поберат всичките ни джаджи/, дай Боже друго щастие да дойде.
Имахме един период, в който аз се чудех дали той изобщо е на същата вълна да иска дете толкова силно като мен, защото си мълчеше все и нищо не казваше, даже имах чувството, че вътрешно се съпротивлява по моето ходене на доктори в търсене на причината да не става, а и него мъкнех чат пат да дава материал /не обичат!/. Но една вечер както си седи и мълчи, изведъж изстрелва - "Ми то хубаво направихме ремонт, ами бебешката люлка къде ще сложим". Миличкият, направо се умилих .... Simple Smile)

# 134
Писах на Мулан на лични , като си мислих да не спамим темата. Аз използвам ибейски - 50 броя за 6-7 долара, което е към 13-14 лева. Идват изгодно.
Тук във форума ми дадоха идеята за това, да ползвам евтините докъто видя, че почне да се насища чертата и после от по-скъпите.
Разбирам, че хубавите са по-точни , ама и цените им излизат солено, особено ако са като нас с опити над година.
За смях и аз си поръчах онзи ден и ако се задържи точицата ще радавам да подаря.
Моя приятелка ми даде тези, от този месец. Тя забременя и ми ги прехвърли, явно са "урочасани"
В ибей има и комплакти тестове за ову+бременност, но това е едно от най-евтините , които намерих в момента
 https://www.ebay.com/itm/Product-Home-Urine-Tester-LH-Predictors … ;var=521937015437
Едни от тестовете за бременност от, които съм много доволна. Нямала съм изпарителни за момента от тях. Направих един вчера и отчете бременност. А цената им е повече от достъпна 10 броя са 1 долар. От това по-добре здраве му кажи
https://www.ebay.com/itm/10pc-Early-Pregnancy-Test-Strip-HCG-Con … 60353.m2749.l2649

Общи условия

Активация на акаунт