Отговори
# 165
  • София
здравейте момичета... аз да измрънкам какво помрачи днешното ми добро настроение.... засякли ме да карам с 104км/ч при ограничение 50км/ч.... написаха ми акт и трябва да чакам 1 месец за постановление за наказание...
Излагаш се. Тцтцт. Остави ти глобата, ама доста си превишила скоростта. Карай разумно.

Стягам багажа и дим да ме няма, опекохме се в тая мръсна жега и ще ходим в планината.

камерата е разположена при Софияленд където се спускаш.... дори и да карам по-бързо не е било повече от 80....мрън

# 166
Блеки, а той как може да ти каже седмица роеди това кога ще е О? Stuck Out Tongue Winking Eye Много съм боса в тези неща Grinning

# 167
  • София
Здравейте, момичета!

Част от вас ме помнят, за друга съм непозната. До м. май бях част от темата и тук прекарах едни страхотни няколко месеца. Heart

След една година опити, най-накрая видях двете чертички в края на м. април. Чувствах се нереално, но някак много спокойно. За съжаление, обаче, в 12+5 г.с. се наложи да прекъснем бременността по медицински показатели. Оказа се също, че имам MTHFR мутация за усвояването на фолиева киселина. Откриха ми и малка миомка, която все още не е ясно какво ще правим.

Вече се възстанових, дойде и първия цикъл, скоро дори очаквам следващия (дай Боже). Сега имам предписание 3 месеца да приемам метилирана форма на фолиевата киселина преди да започнем новите опити. Другия месец ми предстои и контролен преглед, на който да проследим миомата и да решим дали ще се прави нещо с нея.

През това време ще се радвам да ви следя, да се надявам на хубави новини заедно с вас. Heart

На виделите двете чертички този месец - честито! Пожелавам ви лека и безпроблемна бременност и пухкави бебчета на финала!

Последна редакция: пт, 09 авг 2019, 12:59 от Буболеса

# 168
Блеки, а той как може да ти каже седмица роеди това кога ще е О? Stuck Out Tongue Winking Eye Много съм боса в тези неща Grinning
Ааа не е една! 😃 аз на 9-ти ден отидох и той ми каза за между 13 и 15 ден. Тя е била по моите изчисления на 13-я точно. Предполагам, че по големината и като знае долу-горе с колко мм нараства на ден е успял да изчисли. Simple Smile

Буболесче, много съжалявам за това, през което си минала! Радвам се, че реши да пишеш тук. Ако искаш да споделиш още нещо - тук сме! 💗

# 169
Бубееее, твоето присъствие в темата носи щастие. Така се радвам, че се завърна Blue Heart

# 170
  • София
Блекче, това е животът - стискаме зъби и минаваме през всичко Heart
Вече гледам с нови надежди напред и само се надявам да не заседна пак в темата за още една година Grinning

Джули, Hug

# 171
Честити 2 чертички на всички! Аз да попитам къде е темата за извънматочна бременност. До днес не исках да чета,но нещо ме гложди. Чета ви и много ви се радвам. 💕 Успех,момичета!

# 172
Здравейте, да попитам тези от вас, които следят О с тестове, колко + тестове имате при засечена О. Днес ми е 3ти, който е много положителен. Предишната бременност имах по 1 не толкова +, но тоя месец много странно ми се получи. Миналия ден работихме защото имаше + тест, вчера почивахме, въпреки втори + тест, пък и детето плака до късно заради зъбче, нямах сили просто, днес живи умрели, ще работим. Сутринта имах много режеща болка около яйчниците/матката, абе долу някъде, та може да съм снесла едно яйчице, надявам се да е друго, но по скоро си е пикът на О. Все пак, толкова наситени тестове не бях имала до сега.
Хубав ден и много усмивки ^_^

# 173
Здравейте, да попитам тези от вас, които следят О с тестове, колко + тестове имате при засечена О. Днес ми е 3ти, който е много положителен. Предишната бременност имах по 1 не толкова +, но тоя месец много странно ми се получи. Миналия ден работихме защото имаше + тест, вчера почивахме, въпреки втори + тест, пък и детето плака до късно заради зъбче, нямах сили просто, днес живи умрели, ще работим. Сутринта имах много режеща болка около яйчниците/матката, абе долу някъде, та може да съм снесла едно яйчице, надявам се да е друго, но по скоро си е пикът на О. Все пак, толкова наситени тестове не бях имала до сега.
Хубав ден и много усмивки ^_^

Аз имах 2 дни, но и 3тият ден беше много малка разликата Simple Smile

# 174
Бубе Hug съжалявам, че пак си при нас, но и за мен е щастие, че си тук, но само за 2-3 месеца предлагам, после се омитай! Grinning

# 175
Дами, тъй като вече се успокоих, защото днес тестът ми за О е отрицателен, и спрях да мисля за ЗФ и други глупости, да си питам вас.
Моля, да ми пишете на лично, за да не разводняваме с моите вълнения 😁
Дали пък няма шанс за О и от двата яйчника? Хм? Ето ги, да ги видите:
Скрит текст:
На 6-ти и на 9-ти ден ми се струват категорични плюсове.
А защо толкова рано, няма да разбера скоро, защото свободни часове има чак за началото на септември (а тогава ще съм в цикъл, или Б, ама ще е много рано за преглед) та затова съм записала за средата на септември.

# 176
  • Dope Reach
И аз така ги виждам. Всъщност, ако категорично няма О, чертичката е просто много бледа или я няма изобщо?
Какво точно означава различната наситеност на тестовата черта? Много чуденки ми станаха, това забременяване е rocket science...

# 177
  • София
Момичета, нивото на LH може да варира леко до пика си, което да дава различна наситеност и на тестовете за овулация. Имайте също предвид, че много зависи и колко е бил концентриран в урината - ходили ли сте по малка нужда последните часове, дали е било същото като предишния ден и т.н.

Също така е възможно да засечете пик на тестовете, но овулацията да не се случи - затова казват, че тестовете не „доказват“ овулация. Друга възможност е и няколко пъти да хванете пик - понякога се случва тялото да се подготвя за овулация, но тя да не не състои, и след няколко дни отново да има пик за нов опит.

Определено си е rocket science Joy

# 178
Едно е ясно дотук - Пикът на LH е моментът преди пукането на фоликула, но какво ще излезе - един Господ знае. Може и да няма Я, може и да не се спука и т.н.
Ще си се тествам по-дълго, видяло се е 😁. В крайна сметка, може да има повече от един доминантен фоликул ( от него ли се покачва LH?)...Някой бърза да узрее, друг забравя, че трябва да се пукне (Да пукне, егати 😁)...
Абе, настроена съм всякакви изненади, и ако вземе, че излезе нещо хубаво от този странен цикъл, ще ви събера всичките да го полеем някъде..

Следващата темичка Джулката ще я направи. Тя беше готова да ме смени още на тази, но вече я бях започнала.

# 179
Буболеса много съжалявам за това което ти се е случило , бързо възстановяване и след почивката още по бързо да видиш мечтаните чертички Heart и до финал , гушкам те. Аз съм си все още тук Heart

Общи условия

Активация на акаунт