Отговори
# 285
Карайдавърви, истината е, че времето никога не стига, с деца или без деца. Просто човек се приспособява, променят се ангажиментите и приоритетите.
Аз също не съм работохолик, работя много , защото се налага и най-вече заради финансовата част. Обаче не обичам и да бездействам. Винаги си намирам някакви занимания, по време на двете майчинства изучих две магистратури (като имах вече две бакалавърски степени), научих се да плета от клипчета, слушах аудиокниги на английски, изявявях се кулинарно, спортувах редовно, изобщо мързелуването не ми се отдава, дори като имам възможност. Точно сега, като съм най-натоварена от гледна точка на времева ангажираност, се чувствам най-празна откъм разнообразни занимания. Thinking

Май пак избягахме от темата Innocent

Аз по приложение трябва да съм в овулация, на тази месец го пропускаме.  

# 286
Neverstopdreaming, прегръдки и от мен! Усмихни се, отпразнувайте хубавия празника на баща ти и другия месец ще е вашият! Hug

Rochellka, то на тази снимка само абитуриенти виждам аз Grin

# 287
Аз съм на 20 години и работя домакиня 😁
Завършила съм средно образование и мисля да запиша право . Още не съм се насочила към определено нещо, но задължително догодина ще си подгоня нещата за образованието. Финансово се справяме добре ММ работи в строителството.Мечтата ми от малка е да имам 2 момичета и 1 момче.  3 за щастие 🙏❤
ММ е близначе,  били са момиче и момче , но сестричката му се родила под нормата и не издържа 😔. Дано Господ да ни дари и нас с близнаци .
Хубава вечер момичета.  Благодаря за куража и подкрепата ,която ми давате. 🤗🤗

# 288
  • Dope Reach
Невър, виждайки коя е преобладаващата професия в темата, как така ще записваш право? Grinning
Тикълс, Рени, почесахте ми егото. Да, с черната рокля съм. Ако не беше се случило така с мен (2 месеца преди бала), щях да се изджаскам с по-джиджана рокля, каквото ще да казват зложелателите. Grinning
Тук сме 3 поколения ученици и учители - аз, две от децата ми и учителката ни по БЕЛ, която мен ме взе в 5ти, тях в 8ми клас. Радвам се, че работя с моите собствени учители, чувствам се като вкъщи.
По темата - днес пак имам пробождания в яйчниците, следобед ми беше доста отпаднало и ми се гадеше, май съм хапнала нещо кофти. Утре отивам за Oview и ще споделя резултата.
Скрит текст:

# 289
Rochellka възхищавам ти се, винаги съм харесвала млади учители, за съжаление в училище нямахме такива, но в университета всички асистенти ни бяха почти набори. Учи се по-лесно, по-забавно.
ММ също е учител и работи с неговите учители. Харесва си много професията и колегите.
А аз съм банков служител😔.
Пълна лудница, имам толкова много задължения и толкова отгорна работа. Иначе по образование съм счетоводител, но не и по душа. Учих нещо, което никога не съм харесвала, ако ме питате защо, не знам.

Аз едвам издържам да не си купя тест, имам 3 дни до цикъл, а така ме е срам от аптекатките вече....

# 290
  • Бургас
Здравейте!
Много учителки сте се събрали тук. Не предполагах изобщо. Simple Smile

Rochellka, изглеждаш страхотно, като набор на учениците ти!
tinti1984 и ти като мен с две пораснали момчета. Много ми е приятно, като срещна хора искащи повече деца. Simple Smile
Neverstopdreaming, не унивай! Горе главата към слеващия месец.

Чета ви и много се радвам на положителния развой на темата. Не помня дали честитих на всички, затова още веднъж честито, момичета! Леки и успешни бременности ви желая!

Успешна работна седмица на всички!

# 291
  • София
добро утро момичета! първи ден от отпуската Simple Smile

# 292
  • София
Честито на всички момичета , аз Ви чета редовно,  но рядко пиша. По темата с професиите - и аз съм учител, но в детска градина. Харесва ми работата с децата, много си ги обичам , но има други неща , които създават напрежение.  Батмам в момента пиша за 3 ПКС Simple Smile  . Този месец се чудя дали въобще да пробваме,  понеже ни предстои море, пътуване,  моя РД и т.н. Иначе при мен първата бременност от първия месец, после имах спонтанен- пак от раз станаха нещата. Успешна седмица на всички Simple Smile

# 293
  • София
и сега .... тръгна някакво кафяво течение .... дано не минев кръв

# 294
Шанталче, кой ден закъснение стана? Ако е минала поне седмица, може да идеш да видиш дали няма да види плоден сак и да изпишат някакъв прогестерон. Ако не се вижда, нищо няма да ти дадат, де. Нормално.

# 295
  • София
и сега .... тръгна някакво кафяво течение .... дано не минев кръв
Стискам ти палци.
Аз направих тест, който е 95% отрицателен... има въображаемо (почти) очертание. Не трябваше да го правя, знам си аз. А да чакам до след закъснение, което е на 16. Даже 16 е датата, закъснението е 17. Но се събудих с гадене и си викам - какво пък. И какво, какво - нищо!

# 296
  • София
Шанталче, кой ден закъснение стана? Ако е минала поне седмица, може да идеш да видиш дали няма да види плоден сак и да изпишат някакъв прогестерон. Ако не се вижда, нищо няма да ти дадат, де. Нормално.

4 или 5 ден .... по програмата 5 седмица .... сдухах се яко

# 297
  • Бургас
Шантал, имаш ли възможност да отидеш на лекар?
Пази се и гледай повече да лежиш. Стискам палци всичко да е наред!

# 298
Здравейте!
Много учителки сте се събрали тук. Не предполагах изобщо. Simple Smile

Rochellka, изглеждаш страхотно, като набор на учениците ти!
tinti1984 и ти като мен с две пораснали момчета. Много ми е приятно, като срещна хора искащи повече деца. Simple Smile
Neverstopdreaming, не унивай! Горе главата към слеващия месец.

Чета ви и много се радвам на положителния развой на темата. Не помня дали честитих на всички, затова още веднъж честито, момичета! Леки и успешни бременности ви желая!

Успешна работна седмица на всички!

Мария , аз съм едно дете и винаги съм мечтала за къща пълна с деца Heart Какво стана с твоята БХБ извинявай ако си писала и не съм разбрала , но последно имам спомен, че ЧХГ се повишаваше.

# 299
Здравейте! Приемате ли още една млада (27г.) учителка, желаеща да има бебе и четяща ви тайничко от февруари месец? Толкова ми е приятно да ви чета, но мисля, че ще ми е още по-приятно, ако споделям и бъда част от вас.

Общи условия

Активация на акаунт