Отговори
# 450
  • София
Аз пак да се намърдам под розовото Heart Eyes.
yoanna789, чакаме утре плюсче !

Ние днес стартирахме бебещракането.
Със закъснение се сетих да опитам предложението на Audrei и пак си висях като маймуна Grinning.
Както казах онзи ден, реших този месец да ни е последен айляшки. Така го чувствам, или просто търпението се изчерпва, не знам.
Големи математики, уж правим всичко както трябва и накрая *** Confused.
Тази нощ сънувах един сън, който съвсем затвърди това ми решение.
Та, имам въпрос, сигурно тъп, ама... -  предвид, че не сме правили никакви изследвания - откъде да започнем ? Мисля, че се започва с фоликулометрия, или греша ?

Дано пък има изненада в края на август и да не се наложи, ама искам да се подготвя психически...

# 451
Момичета от днес сутринта малко ми се гади и то цял ден. Започна с измиването на зъбите и после докато шофирах до работа. След като обвдвах и сега пак.
100% е рано за симптоми, но ня някой все пак да му се е случвало? Минали са 10 дни от О Sad Не ми се смейте много Sad

Здравей, на мен започна да ми се гади 3 дни преди датата, казваха ми, че не било от бременност, че съм си въобразявала, както и теста ми отчете три дни преди датата. :Д затова и си направих теста, защото ми се гадеше, виеше ми се свят.. та така, вече не знам кое е нормално и кое не, индивидуално е 😀

# 452
Момичета от днес сутринта малко ми се гади и то цял ден. Започна с измиването на зъбите и после докато шофирах до работа. След като обвдвах и сега пак.
100% е рано за симптоми, но ня някой все пак да му се е случвало? Минали са 10 дни от О Sad Не ми се смейте много Sad

Здравей, на мен започна да ми се гади 3 дни преди датата, казваха ми, че не било от бременност, че съм си въобразявала, както и теста ми отчете три дни преди датата. :Д затова и си направих теста, защото ми се гадеше, виеше ми се свят.. та така, вече не знам кое е нормално и кое не, индивидуално е 😀

Сега в коя седмица си?

# 453

Сега в коя седмица си?

Утре влизам в 11 та Hug Успех, дано скоро да се похвалиш

# 454
Аз пак да се намърдам под розовото Heart Eyes.
yoanna789, чакаме утре плюсче !

Ние днес стартирахме бебещракането.
Със закъснение се сетих да опитам предложението на Audrei и пак си висях като маймуна Grinning.
Както казах онзи ден, реших този месец да ни е последен айляшки. Така го чувствам, или просто търпението се изчерпва, не знам.
Големи математики, уж правим всичко както трябва и накрая *** Confused.
Тази нощ сънувах един сън, който съвсем затвърди това ми решение.
Та, имам въпрос, сигурно тъп, ама... -  предвид, че не сме правили никакви изследвания - откъде да започнем ? Мисля, че се започва с фоликулометрия, или греша ?

Дано пък има изненада в края на август и да не се наложи, ама искам да се подготвя психически...
И аз съм на това дередже общо взето. От колко време опитвате? Мисля, че за начало е добре цитонамазка, фоликулометрия, хормони и спермограма. Ама за най-бейсик начало,но ако е минало под година не бързай.

# 455
Кръвен тест колко дни след + тест на О?

# 456
Мисля, че за начало е добре цитонамазка, фоликулометрия, хормони и спермограма. Ама за най-бейсик начало,но ако е минало под година не бързай.

точно тези, но по-добре със специалист след като е минала годината
+ Витамин Д и Витамин Б12

# 457
  • София
Благодаря ви !

Kaylinnn, този месец ни е 10ти.
А при вас ? Правихте ли изследвания, нещо ?

Последна редакция: вт, 13 авг 2019, 20:07 от rave

# 458
  • София
момичета, пак гледам програмата дава ми 5 ден закъснение само, възможно ли е това зацапване все пак наистина да е от имплантирането и да е наистина рано затова нищо да не се види на ехографа?
знам, че съм досадна за което се извинявам

# 459
Шанталче, успокой се. Аз бях същата паника, само че нямах зацапване. Аз отидох на преглед на 15 ден от закъснението, на 18 ден след първи + тест. Мислех че съм 7+2 дни, по календари и последен МЦ. Оказа се, че ембриона е с размери 5+6. Пулс тогава нямаше. Видяхме жълто тяло и сакче.  Мисля че така пишеше в амб лист, ако искаш може да ти го снимам и пратя на лични. Та може наистина да е рано да се види нещо. Hug

Последна редакция: вт, 13 авг 2019, 19:49 от girlwithballon

# 460
Шанталче, стискам ти палци всичко да е наред. 5 дни закъснение е много малко за да се види каквото и да е. Послушай момичетата отиди на друг док и пусни кръвен тест. Цууун

# 461
Рейв, ситуацията с изследванията е малко смотана, щото сама можеш да си пуснеш много неща, но репродуктивен специалист може да разчете. Но една СГ е добро начало, тя може и след 2 месеца да се тълкува, а и се разбира как седят нещата и с просто око. За теб освен профилактика цито и микробиология, можеш да видиш щитовидна, полови хормони, витамините Б12,Д. Има и други неща ама като за начало. Но полови хормони е хубаво доктор да разчете, като стойности и съотношения и тн. Не всичко е така просто, че щом е в реф стойности значи е ок. По мое мнение поне де. Фоликулометрия също е опция, един месец да видиш информативно как върви О-то. И така... Не бавете СГ. Тя е 50% фактор. Hands V
Lica ако си 10 дена след О мисля, че утре може да си пуснеш кръвен, теоритично. Ако нямаш търпение.

Последна редакция: вт, 13 авг 2019, 20:18 от Ivied

# 462
Кайлин, Рейв, моето АГ днес за първи път ми каза да се обърна към репродуктивен. Този месец ще станат 6 месеца опити. До сега винаги беше супер позитивна, казваше ми ще стане, спокойно, не се притеснявай и т.н. чак ми идваше  в повече спокойствието. Но днес като ме пита колко месеца станаха вече, каза че по принцип всички дават като срок 1 година, но според нея е много, особено за такива като мен, които имат дори и леки хормонални отклонения. Каза ако искам да си подготвя изследвания, ако искам, но не е проблем и без да отида те ще ми назначат. Започва се с фоликулометрия, проследява се О. Каза че мога да отида и сама на първия преглед, и в последвствиее да хвана за ушите и ММ. Joy

# 463
Кайлин, Рейв, моето АГ днес за първи път ми каза да се обърна към репродуктивен. Този месец ще станат 6 месеца опити. До сега винаги беше супер позитивна, казваше ми ще стане, спокойно, не се притеснявай и т.н. чак ми идваше  в повече спокойствието. Но днес като ме пита колко месеца станаха вече, каза че по принцип всички дават като срок 1 година, но според нея е много, особено за такива като мен, които имат дори и леки хормонални отклонения. Каза ако искам да си подготвя изследвания, ако искам, но не е проблем и без да отида те ще ми назначат. Започва се с фоликулометрия, проследява се О. Каза че мога да отида и сама на първия преглед, и в последвствиее да хвана за ушите и ММ. Joy
Аз все пак мисля, че е рано. Не само от 1 лекар го знам. 1 година за жени до 35 г. ,6 месеца за жени над 35 г.

# 464
  • София
кое чух пускате?виждам два варианта в рамус b-hcg и free hcg? и разлика от почти 10лв между двете ?!?

Общи условия

Активация на акаунт